Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Przejmujemy Server (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58306)

Carev 20-11-2006 20:23

Widzialem Vure w venore dp jak rzucal jakies smieci i noobki wymyślały wierszyki :) Ale noobostwo... Sami maja ograniczone mozgi to musza noobkami sie wyreczać :P <joke>

PS. Napisze ktos dlaczego jest ta wojna? Albo na ktorej stronie tego posta. Bo jestem nowy na seriwe i nie czaje :P

Bjoern Shu 20-11-2006 23:35

bo podobno masa chcial wladzy ;(
a wg. mnie vura niechcial byc dluzej w cieniu ;p

Knaak_Skywalker 21-11-2006 05:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carev (Post 1090087)
@UP
Mozne i umiecie... ale dlaczego? Mnie? Co wam z tego pseta? Plz daj spowrotem (ank) :P

(nielicze nawet na to)

Oszalałeś chlopie chyba. Za co ja kupie manasy i jakies lmmy...

Bjoern Shu 21-11-2006 12:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gogus123 (Post 1090978)
Przynajmniej nie ma u nas ludzi , ktorzy zdradzaja przyjaciol i o*******aja kumpli na pacca ;)

masz na mysli atakowanie ludzi po obiecaniu ze bedzie peace i heaven?:(
albo moze masz na mysli Hespiosa który jest tak zalosny ze musi okradac biedne 30 lvle z bohów na ktore pracowali ciezko?
No ta..

Webi 21-11-2006 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gogus123 (Post 1090964)
Phyrexian tez expilo ;)

Tu sie mylisz. Wlasnie Reb expilo wiecej.

August 21-11-2006 17:36

Na poczatku pyrki wiecej expily. Potem jak ich zaczelismy dojezdzac to odpuscili...

Mroczny Alfons 22-11-2006 14:15

1.Bylem bezstronny w tej wojnie ale po tym co zrobilo 3 czlonkow VU zmienilem zdanie.
2.Uwazam ze hackowanie innych graczy po to zeby ich kilka razy zabic jest zenujace.
3.Vura lepiej posegreguj czlonkow swojej gildii bo robi sie z tego banda nupkow.[mowie tu dokladnie o 3 osobach]
4.Do trzech panow z VU :jesli niepotraficie zabic main charami kolesia nizszego od was o kilkadziesiat leveli jestescie smieszni.Zal mi was po prostu.
Myslalem ze z was treoche powazniejsi gracze.
5.Ci co trzeba wiedza o co chodzi i zapewne o kogo chodzi zauwazycie na mojej death list ;)
6.To tyle.

Corsair 22-11-2006 21:18

Retired

;) Dzis skonczylem z ta gra , poniewaz padlem 2 x (przypomniec ze gralem 16 dni) i mi sie odechcialo expic ;-).

Fajnie sie tu gralo , pozdrawiam :
Barry Kent
Mestar
Kendar ~~
Raqumanixa ;]
West Darua

i tych wszystkich ktorzy wiedza jak sa dla mnie wazni :P (jesli kogos nie wymienilem to sry:P)

~~Yours RudY

R E T I R E D

Webi 22-11-2006 22:52

Corsair aka Cfaniac, nie ma jak to mowic ze jest sie retired i grac dalej co nie?:)
Chociaz przebywanie w gildii drugiego chara efaxa nie jest najsprytniejsyzm sposobem na szybkie skonczenie grania na serwie.

Bjoern Shu 23-11-2006 01:19

siemka co sadzicie o kyrio?
jego zdjatko z photbk lapki?:)
http://i31.photobucket.com/albums/c3...rendsKyrio.jpg
ja sie popłakałem :P

edit: Prawdziwy z ciebie gogus!! =]

btw, fajne fotki ogolnie dresiarskie spoleczenstwo panstwa polskiego HEHE
+ gorace 13nastki z przemysla to takie sa te wasze IMPRY
a no i najlepsza kurtka "POland ftw"LMAOLMAOLMAo

Ke'to 23-11-2006 02:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Webi (Post 1093665)
Corsair aka Cfaniac, nie ma jak to mowic ze jest sie retired i grac dalej co nie?:)
Chociaz przebywanie w gildii drugiego chara efaxa nie jest najsprytniejsyzm sposobem na szybkie skonczenie grania na serwie.

A kto napisał ze ja skończyłem grać ? ;)
Cfaniac to jestem ja a Corsair? to ja nie wiem...
Zreszta dziwie sie ze sie bawisz w takie śmieszne fora...

Bjoern Shu 25-11-2006 16:35

chyba cie tu kyrio nielubią :p
Btw, dziadzia Xaemus ponownie pokazuje jaki on jest swietny i pomocny
Lajtowny Romek (jaki nick rofl) "dednOŁ" za nic =,(

Masakratus 25-11-2006 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu (Post 1097520)
chyba cie tu kyrio nielubią :p
Btw, dziadzia Xaemus ponownie pokazuje jaki on jest swietny i pomocny
Lajtowny Romek (jaki nick rofl) "dednOŁ" za nic =,(

Lajtowy Romek chodz do dziadzii, dziadzia cie na konia wsadziiii.
Jak powiedzieli tak zrobili, Lajtowy jednak nie wytrzymal cisnienia i upadl z rak starca, podobnie jak kilku innych noobkow tego swiata:

KOQU
SHAELION
MASAKRATUS
LIS ZAPINATOR
LORD-QUERIX
AKVARIUM
KNAAK SKYWALKER

Dziadzii Xaemusowi podobno podobal sie ten filmik, nawet tanczyl i rapowal przy nim. Filmik by Amfqu Productions. Scenariusz napisalo zycie nebuli.
Milego ogladania.
EDIT: TURN THE SPEAKERS ON :P

http://rapidshare.com/files/4765360/Nebula_War*****.html

jura 27-11-2006 02:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carev (Post 1090377)
Widzialem Vure w venore dp jak rzucal jakies smieci i noobki wymyślały wierszyki :) Ale noobostwo... Sami maja ograniczone mozgi to musza noobkami sie wyreczać :P <joke>

PS. Napisze ktos dlaczego jest ta wojna? Albo na ktorej stronie tego posta. Bo jestem nowy na seriwe i nie czaje :P

powodow do wojny bylo wiele.

Jesli ktos powie ci ze wojna byla dlatego ze Vura nie chcial byc dluzej w cieniu, to ten ktos sie myli lub oklamuje cie.

Jesli ktos powie ze dlatego ze Masa chcial wladzy, to pytanie: kto sie obawial ze czesc tej wladzy moze utracic?

Powodow jest wiecej. Pewnie gdybys zapytal ludzi z obu gildii to cie oleja i nie powiedza powodow. Ale mozesz sprobowac, moze sie uda.

Friida
Kaziu~
Pyrokar~
Kyrio
Knaak~
Hespios
Arthas~
Shargas
Masakratus
Silver Chan
Vura Soth
Xaemus~
Morrderca
inni

Kazdy z nich mial swoj powod by wejsc do tej wojny. Jaki? Wiele osob pewnie juz zapomnialo dlaczego trwa ta idiotyczna wojna. Teraz juz nikt nawet nie pyta o powod, byle tylko (nie)walczyc...

Bjoern Shu 27-11-2006 10:44

Xaemus bylby gotowy odejsc gdyby Knaaka nie bylo w Ordo :p

AliEn125 27-11-2006 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jura (Post 1100525)
powodow do wojny bylo wiele.

Jesli ktos powie ci ze wojna byla dlatego ze Vura nie chcial byc dluzej w cieniu, to ten ktos sie myli lub oklamuje cie.

Jesli ktos powie ze dlatego ze Masa chcial wladzy, to pytanie: kto sie obawial ze czesc tej wladzy moze utracic?

Powodow jest wiecej. Pewnie gdybys zapytal ludzi z obu gildii to cie oleja i nie powiedza powodow. Ale mozesz sprobowac, moze sie uda.

Friida
Kaziu~
Pyrokar~
Kyrio
Knaak~
Hespios
Arthas~
Shargas
Masakratus
Silver Chan
Vura Soth
Xaemus~
Morrderca
inni

Kazdy z nich mial swoj powod by wejsc do tej wojny. Jaki? Wiele osob pewnie juz zapomnialo dlaczego trwa ta idiotyczna wojna. Teraz juz nikt nawet nie pyta o powod, byle tylko (nie)walczyc...

A czemu mnie nie wymieniles ? Ja też mam swój piękny powodzik! A inni mnie nie satysfakcjonuje :/

Masakratus 27-11-2006 20:18

Annihilator :) Prawie Hahha

http://rapidshare.com/files/5059895/Anii.bmp.html

Elmer 27-11-2006 22:51

Szacunek chlopaki, że podjeliście walkę.

Corsair 28-11-2006 14:00

taaa... moj powrot chyba bliski ;]
(3-4 tyg ;p )

pzdro dla przyjaciol

Sonik'ex 28-11-2006 20:06

^^

Nic dodac Nic ujac :] hehehehehehehehehehehe ludy byltek to jedna wielka ryza marchewa ! bez taktyki bez niczego z levelem manaskami i sdekami.
knaak never free:(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:26.