![]() |
Wiesz, skosił mi na tydzien mlodego excella na skrzydlo co trenie, i zadka co trenie tez na 2 tydnie.... No to 7 lekarzy w ruch poszlo...
|
Cześć
Mam klub! Czekałem 1 dzień nazwa: Legia Nowy Tomyśl Liga: 1-sze miejsce w VIII.1931 8o |
wygrana na wyjezdzie 1-6, ino z botem. 2 miejsce w tabeli jak do tej pory, za tydzien przy odrobinie szczescia tez powinienem wygrac, w najgorszym wypadku remis (gram u siebie, morale wysokie, pomoc na tym samym poziomie, reszta statsow tez w miare wyrownana). Czyzbym zapewnil sobie utrzymanie jeszcze przed runda rewanzowa? ;]
|
0-1 Eric Melon (22)
0-2 Bob Napoli (36) 0-3 Bob Napoli (38) 0-4 Ariel Wąchała (43) 0-5 Bob Napoli (63) 0-6 Bob Napoli (72) 0-7 Clive Sheffield (73) 0-8 Jorge Souto (73) 0-9 Bob Napoli (76) No prosze a kuter mowil ze tak przeplacilem za niego : D I teraz najlepsze! Koles ktory byl pewniakiem do awansu zgubil dzisiaj 2ptk : DDDDDDDD I to z konkurentem do degradacji : D Morale drużyny: zadowoleni |
Kur... 2-2... A prowadziłem po I połowie 2-0...
|
Wygrana 4 - 0 z liderem , Finanse : - 869 000 ( - 968 320 ) i co klepa ;/
|
Wygrana 3-1 z beniaminkiem ;(. PIC'owałem i zdziwiłem się bo dość mocno osłabiło to moją pomoc, mianowicie z kiepski (wysoki) na nędzny (maks.). Grali ci sami zawodnicy, z tym że dzisiaj byli w lepszej formie oO. Za tydzień mecz z liderem, smutna prawda jest taka, że jeżeli przegram to praktycznie już tracę szanse na awans.
|
przegrana 3-1 :P ale tak sie spodziewałem. Fiszbin my w tej samej lidze jesteśmy o ile sie nie myle :)
|
@up
VIII.1024 ? Mój team to KS Kalarepa. |
to jakis mega przypadek chyba bo to nie ta liga :D zobacz VIII.1505 na drużyne GORLAND
|
5-1 w dupę z drugim miejscem, następny mecz ze spadem tabeli, więc może się uda odrobić trzy punkty.
|
3:2 niestyty w plecy ale spodziewalem sie przegranej ale remis wygladalby lepiej:/ B) rekordowa ilosc gwiazdek 29 ;) :)
|
Wygrana 4-1 z liderem xP Dziwne, że tak nisko. Miałem pomoc przeciętna min. posiadanie piłki 96% w drugiej połowie a tak nisko. Ech. Co to się dzieje.
Jestem na 1 miejscu razem z Crvena Zvezda Kopisk i nie zamierzam oddać tego prowadzenia do końca sezonu. |
Wygrana 4-1 zajmuje 2 miejsce przegrywam bilansem.Hmm za tydzien mecz sezonu mam nadzieje że żle nie będzie
|
7-1. Szkoda ze z botem, ale nic. Liczy sie kazdy pkt =P
|
|
@Up
I co się cieszysz? Z takim KK to na żaden wyjazd się nie wybierzesz:). A cyferka, jak cyferka... |
Fiszbin mamy podobna sytuacje finansową
|
http://i7.photobucket.com/albums/y286/Ishineon/ff.jpg
Kto jest fajny? Niestety VIII liga już piąty sezon... Mam nadzieję, że to już ostatni. |
a ja szukam jakiegos porzadnego innera do kupienia, macie moze? ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:04. |