![]() |
Cytuj:
Z góry dzięki. |
Prosiłbym o film z hunta na małpach na Tiquandzie. Najlepiej gdyby to był 35-45ms/ed.
|
Nie cytuj linków do keyloggerów
------------------------ Yyyy na moje to nie są filmiki ;] dowód: http://img519.imageshack.us/img519/2313/61492467uw9.png ohh muszę sobie ściągnąć taki wygaszacz ekranu -.- |
jestem knightem i chce filmik z wizji knighta jak mozna huncic dl na f axe quest z Ds i druidem, zeby knight mial expa :p
|
Poszukuje film pod tibie 7.92 z odkrywaniem mapy całego Liberty Bay oraz Culty za "fortepianem" na cultach również 7.92
|
Siemka
prosiłbym o filmik z expieniem po całym tombie za tp ( taki tomb z czarna plama na wierzchu :D:) i jeszcze o filmik z dojsciem do jakiegos cieakwego expa na vampach z góry thx |
Prosiłbym o filmik z expienia knightem na scarabach, ew. jakimś łatwym tombie.
Również chciałbym film z dworcow, cyclopolis i mintwallin. PS: jeśli taki film się znajduje już na forum, to proszę wklejać linki. |
Chce zobaczyc filmik jak expi (dlugo) kngiht do 75 lvla ze skillami 80+/80+ na zowliach i wyciaga ponad 40k
|
Poprosze o film z drugiego Pits Of Inferno na Amera ;).Ten jak pada Vincent na fire oO.Chodzi mi o rec bo wmv oglądałem juz kilka razy :P
|
To ja prosze o Wrl hunt palkiem i tylko palkiem. ;d
|
film ms/ed quara hell/lich hell/gs island
|
Bardzo Prosil bym filmik z Huntu
Ed 50-60 na dragach ( najlepiej w ank ) tnx Ew. moze byc ms |
Plax
1 Dajcie POI na najlepiej z harmoni
2 Banute 3 Hunty na Pohu :p 4 Demon Helmet (solo) Najlepiej z tibicam Z góry ThX |
yo
Poprosił bym o filmik niskiego lvla (pala) na dragach :D
|
ehhh, Ten temat chyba niema sensu skoro każdy chce filmik i raz na długi czas ktoś go mu da lol.
|
Ja bym prosił o film jak knight na low lvl'u (np. ja mam 14 lvl knightem :cup: nie jest to jedyna postać ale może być ciut wyższy to bym zdobył) idzie z depo w thais do wyspy "Fibula" (podobno jest podziemne przejście) i jak tam expi czyli gdzie moge iść a gdzie "dead":evul:.
Po prostu chce: wiedzieć jak tam dojść, chciałbym widzieć jakie tam są potwory, jaka jest możliwość że mnie ktoś zablokuje i dead. |
ja jesli mozna poprosilbym o tibicam z przewijaniem podobno jest juz taka
z gory dzieki juz mam;] |
film z palkiem z 90-100 dist gdzie testuje amunicje. szczegolnie chodzi mi i bursty i o nowe ammo
|
Jeśli istnieje taka możliwość poprosiłbym o film z hunta na Behemothach i frost dragonach w wykonaniu dowolnej profesji.
Z góry dziękuje i pozdrawiam. |
Prosilbym o hunta na Elf Fortecy cala najlepiej
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:01. |