![]() |
Cytuj:
|
21 kina, skille 55/55, eq: noble arm, p-legs, dark helmet, crimson sword/two handed sword, dragon shield. Dam rade wyvernowi? A jak tak to ile potionow moze pojsc?
|
Czy 32 sorcem pokonam GS-a?
|
Zadam pytanie za kuzyna :) Czy ubije dwarfa guarda 16 palem ze skillami 53/46 ?
|
Spoko
Spokojnie Dasz radę tylko sie módl żebys laga nie miał, bo wtedy sytuacja by była nieciekawa...!!!:(
__________________________________ See You on Tibia...:) |
EQ:
Crusader Helmet Hailstorm Rod Demon Shield Blue Robe Knight Legs BOH Platinum Amulet 70k w depo ( tylko żebym za dużo nie musiał wydawać bo ostatnio padłem przez pewną osobę i troche musiałem wydać) Statystyki: 36 lvl 35 mlvl(wiem wiem...) Czy dam rade na dragonach(gdzie jest jakiś odpowiedni dla mnie resp?) ile mam wziąść manasków? mam 1 bp HMM wystarczy? czy zrobić sobie jakieś inne runki? chcę wbić tylko 1 lvl (z 36 na 37) przy niedużym waste p.s dajcie mi najelepiej linka na tibian earth bo za bardzo na dragach się nie znam Pozdro! |
Czy pokonam Giant Spidera na 43lvlu sorkiem
Eq: Royal helmet Golden armor Demon shield Blue legs Woi Boh Free Account |
Mam pytanie czy
20druidem eq: Mammuth Fur Cape k legs c shild c helmet n rod c boots platinium amulet Dam rade expic na poh bez waste P.S. Wczesniej expilem na guardach ale mi sie juz znudzilo wiec pytam sie czy na poh se poexpie |
Jeśli chcesz na cyklopach to może byc ciezko, polecam m.sternum.
Jak na mino to nie wiem czy dasz rade, ja tam 24 palem ledwo wyrabialem <lurowane potworki>. a o GS nawet nie mysl |
28 ms - małpy
mlv - 29 eq : zajebiste jak na ten lv ;) waste czy nie? I jeszcze przy okazji mam pytanie czy padne przy robieniu dreamera gdybym spróbował? |
50 drut
eq: Royal Helmet, Golden Armor, Crown Legs, , Platinum Amulet, BoHy Na czym expic bez waste ?? Ew. malutkie ?? ;) Na dragonach/dragonach loradch dałbym rade ?? Pozdrawiam ;) @edit zapomnialem o shieldzie i rodzie xD Demon Shield Hailstrom Rod |
od ktorego lvl mozna biegac ELDER DRUIDEM po GS isle???
prosze o odp |
@up2
na dragach na l00zie tylko wez pare bp mana potion/ strong mp dl-a tez tylko jak nie bedziesz mial szczescia co do loota to wiadomo :D |
Czy mój kumpel paladyn lv 24 skill 90/69 da radę spokojnie expić na dragach?
Eq: Plate set, dark helmet no i jak speary to dwarven shield Ma też 2 bp of uh :P Wypadły mu z kolesi 4 bp of mana fluid i 4 of life I czy lepiej mu z hunting spear czy może z jakiś arrow czy bolt?? |
Smoki będą padały jak muchy tylko na takim poziomie trzeba bardzo uważać na pasek życia bo nie ma się go zbyt dużo.
A co do broni to niech już weźmie ze sobą Royal Spears. |
Up2
Tak moj kolega z 90/69 na 24 levelu:p Chyba cos ci sie pojebalo albo nas w huja robisz;) A jesli to prawda daj nick kolegi na 24 levelu z takimi skilami:] |
Mam 51 palla (Facc), skille 81/67. Czy mogę spokojnie expić na np. Deep Fibula? Jakieś inne propozycje? ;]
|
Mam Palla, 51 lvl (facc), skille 81/67. Czy mogę spokojnie expić na np. Deep Fibula? Jakieś inne propozycje?
Co do tego 24 Palla z 90 distem- troszkę niepotrzebnie od razu wbijałeś tak wysoki skill, na 24 lvlu łatwo paść i szkoda dziewięciu dyszek ;] |
Niechcący dwa posty wysłałem, przepraszam i proszę o usunięcie tych dwóch niepotrzebnych :)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:40. |