Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Kolton 28-05-2006 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elorap
Grothnir, Estefanio Magnus, Golfista to chary drazharma kture skupiały się tylko do pekowania , drazharm zabijal nimi ludzi na kturych swoim maincharem bylo mu szkoda UJota.

Jak juz jestes taki kozak to chociaz pisz poprawnie 'kture' i 'kturych', używaj ó. A te postacie Draza to tylko pretekst zeby ktos mogł zaplacic kiedy cos podskoczy -.-''

elorap 28-05-2006 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolton
Jak juz jestes taki kozak to chociaz pisz poprawnie 'kture' i 'kturych', używaj ó. A te postacie Draza to tylko pretekst zeby ktos mogł zaplacic kiedy cos podskoczy -.-''

Jak jestes taki kozak to słowo opisowe na osobe to "ktoś" nie "coś"

Yo Tegax 28-05-2006 20:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolton

Tak. Bońć co bońć ale ty marz racjem. Naprawde marz racjem :baby:

Veers 29-05-2006 02:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elorap
Jak jestes taki kozak to słowo opisowe na osobe to "ktoś" nie "coś"

Uhm... "to tylko pretekst zeby ktos mogł zaplacic kiedy cos podskoczy"

Jak na mój gust, to w cytowanej przez Ciebie (i przytoczonej powyżej) wypowiedzi, padło słowo "ktoś", natomiast "coś" odnosi się do mnogości sposobów, na które ludzie mogą wyrażać niezadowolenie ze zgonu.
Polecam uważne przeczytanie tego, czego później chcesz się czepiać, bo potem głupio i wstyd, a chciałeś błysnąć elokwencją, prawda? ;)

@Drago
"Takie jest życie, zawsze ktoś musi panować swiatem, tak było jest i będzie."

Nie zawsze, nie wszędzie i przede wszystkim- nie tak! Jeżeli Twoim zdaniem "panowanie nad światem" oznacza okradanie słabszych graczy, albo zabijanie postaci + haracz dla tych, którzy odważą się wyrazić niezadowolenie, to sorry, ale masz moralność na poziomie SS-mana i zamiast grać na komputerze, powinieneś przejść gruntowną resocjalizację. Nie wiem, co Ci się w jakimś momencie pokiełbasiło- mam nawet nadzieję, że niesprawiedliwie pakuję Cię do jednego wora z większością Wanted, bo z czasów, kiedy byłeś w DoFie, pamiętam Cię, jako sympatycznego i spokojnego gościa; tak Cię zmienił rozwożący pizze, sezonowy fuhrerek Draz, że bez refleksji podpisujesz się pod kolejnymi numerami, jakie wycina ze swoimi oprychami?

Kolton 29-05-2006 08:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veers
Uhm... "to tylko pretekst zeby ktos mogł zaplacic kiedy cos podskoczy"

Jak na mój gust, to w cytowanej przez Ciebie (i przytoczonej powyżej) wypowiedzi, padło słowo "ktoś", natomiast "coś" odnosi się do mnogości sposobów, na które ludzie mogą wyrażać niezadowolenie ze zgonu.
Polecam uważne przeczytanie tego, czego później chcesz się czepiać, bo potem głupio i wstyd, a chciałeś błysnąć elokwencją, prawda? ;)

@Drago
"Takie jest życie, zawsze ktoś musi panować swiatem, tak było jest i będzie."

Nie zawsze, nie wszędzie i przede wszystkim- nie tak! Jeżeli Twoim zdaniem "panowanie nad światem" oznacza okradanie słabszych graczy, albo zabijanie postaci + haracz dla tych, którzy odważą się wyrazić niezadowolenie, to sorry, ale masz moralność na poziomie SS-mana i zamiast grać na komputerze, powinieneś przejść gruntowną resocjalizację. Nie wiem, co Ci się w jakimś momencie pokiełbasiło- mam nawet nadzieję, że niesprawiedliwie pakuję Cię do jednego wora z większością Wanted, bo z czasów, kiedy byłeś w DoFie, pamiętam Cię, jako sympatycznego i spokojnego gościa; tak Cię zmienił rozwożący pizze, sezonowy fuhrerek Draz, że bez refleksji podpisujesz się pod kolejnymi numerami, jakie wycina ze swoimi oprychami?

Racja :) Hehe

Franco 29-05-2006 11:07

Drago

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragoholikus
Takie jest życie, zawsze ktoś musi panować swiatem, tak było jest i będzie.B)
A co do Franka to możesz go znaleść na budowie w Angli jak sie nie myle to w Manchesterze.

Jakies ale do mnie?

Jak tak to sie odkoleuj stary odemnie jak zauwazyles ja juz nie gram wiec prosze cie w delikatny sposob zejdz zemnie-i nie wypisuj tu bzdur ze pracuje na budowie,zreszta jesli nawet tak jest to cie to nie powinno obchodzic jak dla mnie jestes ostatnia osoba z ktora chce wlasnie w tym momencie pisac o czym kolwiek:)

Pozdro

Qual 29-05-2006 11:19

Cytuj:

A co do Franka to możesz go znaleść na budowie w Angli jak sie nie myle to w Manchesterze.

A masz cos do tego, ze pracuje na budowie? Zadna praca nie hanbi.

Kolton 29-05-2006 15:55

Trzeba zacząć pracowac zeby mieć do pracy szacunek i nie patrzec jaki rodzaj pracy sie wykonuje. A przede wszystkim nie wysmiewac się z innych ze cos robią, nie robiac nic samemu.

Mrok 29-05-2006 16:35

Jedni plują do pizzy,drudzy pracują na budowie....

Eldyn 29-05-2006 17:37

Nowe fragi :P

Grimm
May 29 2006, 01:57:48 CET Killed at Level 104 by Vorn Rochon
and by Mexenoth Strastin

Morson Mayon
May 29 2006, 13:35:14 CET Killed at Level 104 by Sandra Magnus

rekin from azura 29-05-2006 18:41

eeee tam:)
Dzisiaj dalem itemy Hufoxonowi zeby mi sprzedal u Djina(wiele razy mi wlasnie tak pomagal).
15:16 Hufoxon:daj eq
15:16 Gothicen:bierz hehehhe(dalem p-sete)
15:20 You lose 44 hitpoints due to an attack by Hufoxon.
15:21 Hufoxon: dawaj bohy
15:21 Gothicen: ok,dam ci
15:21 You lose 29 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:21 Gothicen:dobra chodz do ank to ci dam bo mam w dp
15:23 Hufoxon: idziesz po te bohy?
15:25 Hufoxon: lecisz w chuja czy co ?
15:26 Gothicen: poczekaj
15:28 Gammbler: sirmaciek i riklos
15:28 Hufoxon: wiem
15:28 Gammbler: ten matol mowi ze ja mu kase gwizdolem co nawet jej nie widzilem mas przejebane
15:28 Gothicen: zajebal mi ponad 25k
15:28 Hufoxon: ile?24k jak cos
15:29 Hufoxon: oddam mu ta kase
15:29 Hufoxon: mowieles ze dasz bohy to czekam
15:30 Hufoxon: powiedziales to teraz kurwa daj
15:31 Gothicen: lol buahahhaha
15:31 Hufoxon: ok to zginiesz
15:31 Gothicen: nidgy jeszcze nie placilem i nie zaplace
15:31 Hufoxon: ok to padniesz
15:31 Gothicen: nara
15:41 You lose 191 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:41 Gammbler: kozaku chodz
15:41 Gothicen: lol,ty grasz w tibie 15 h dziennie
15:41 Gothicen: wiec o czym ty mi tu mowisz? jak ja mialem 50 lvl to ty nie wiedziales co to komputer

Hehehehe;)
''Kozaki'' z Wanted dalej robia PA,nawet jak ich ''BOSS'' im zabronil;(

Rankor 29-05-2006 20:26

@up
Nie zeby cos ale od kiedy w kliencie mozna uzywac polskich liter?

Mebius 29-05-2006 21:33

polskich liter uzyl tam gdzie zastapil wulgaryzmy, nie w kliencie
ale jak zauwazylem brakuje chyba spacjii tu i tam ;)

tajemniczy111 29-05-2006 23:13

hehe Heg sie rozszalal Sandra ;]

Mebius 29-05-2006 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111
hehe Heg sie rozszalal Sandra ;]

hehe, nie :o

Yo Tegax 30-05-2006 01:45

Oni nie prowadzą z nami wojny, oni bawią sie w partyzantkę :confused: a Shanoz jak to Shanoz siedzi w PZ ,wszystko obserwuje ,a potem tylko wkleja fragi :(

Mrok 30-05-2006 02:53

Przeszkadza ci to?.Jak narazie to shanoz ma wiekszy od ciebie level i moze sobie pozwolić na siedzenie w depo.

fea_umarth 30-05-2006 04:19

fea_umarth

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yo Tegax
Oni nie prowadzą z nami wojny, oni bawią sie w partyzantkę :confused: a Shanoz jak to Shanoz siedzi w PZ ,wszystko obserwuje ,a potem tylko wkleja fragi :(

dla mnie to moga byc i loty bezzalogowe do okola marsa frag to frag

fea_umarth 30-05-2006 05:17

Cytuj:

Takie jest życie, zawsze ktoś musi panować swiatem, tak było jest i będzie.B)

leperoholikus sie odezwal
tylko ze przed wojna gralo z 700 osob a teraz 500
ale nie martw sie jak pokonacie dofowe zlo od razu server sie zaludni

Yo Tegax 30-05-2006 07:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fea_umarth
leperoholikus sie odezwal
tylko ze przed wojna gralo z 700 osob a teraz 500
ale nie martw sie jak pokonacie dofowe zlo odrazu server sie zaludni

Niezbadane są wyroki Boskie..... ;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:07.