Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Odpowiedź na zagadki: Mino Mage / Spike Sword / Domki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73450)

Wievioor 13-08-2006 19:30

@up ojej jak ja je rozwale... hehe Rookowy anihilator xD

@scale armor
Hmmm przeciez byl update, mogli dodac scale armor na rooku, to co z tym SSem z longswordem, może to nie fake ani ten, moze on nie zmyslal...

Tom The Tanner 15-08-2006 12:58

Cytuj:

ty stonoga (tom the tanner) to chyba nas wrabiasz bo zdaje mi sie że zmyślasz
Podaj mi przykłady moich ''wrabiań'' a ja ci z cytatem wszytko wytłumaczę. :)

Bulwa ziom 15-08-2006 23:24

Hmm.. Siedzimy już tak długo , że może zaczniemy coś nowego, więc ja zaproponuje słynne armor:

Brass Armor

Dochodzą mnie plotki, że quest na Brass Armor mieści się w chatce Tom'a. Czy to prawda? I tak poszedłem sprawdzić (Jestem facc'owiczem) u Obiego i Dixi Można sprzedać Brass Armor ,skoro można sprzedac to znaczy, że jest możliwa do zdobycia.. Hmm, a może i nie? bo może ten spike sword i brass armor i takie inne to tylko do zachęcenia żeby w tibi nie zabrakło również rookstayerow, ale niechce mówic nic zeby potem nie bylo, że nie wierze w opowiesci.. ofc wierze, ale to moje zdanie też może byc prawdą nie sądzicie?? .. O i wracając do pokoiku Toma czy nie widzicie tam dźwigni? Ja widze i może to być sposób na otworzenie dolnego pokoju i zyskania kluczy z skrzynki.

Kshaq 15-08-2006 23:47

A myślisz, że nikt o tym nie pomyślał... Sorry, ale nie jesteś pierwszy z taką teorią...

Elor Vener 16-08-2006 00:00

Amber i gwiazdki z pamiętnika

Może to odkryliścieale wydaje mi sieze,Amber zdradzała Dallheima z kolesiamiz pamiętnika.I wystawiała im ocenę :) 8o

Milan ognia 16-08-2006 08:59

Tia... Hau! Hau!

@up:
Ktoś już na to wpadł. Czyli zoofilia? Z psem króla? o0

Pholtus 16-08-2006 09:54

lol xd

OMG, jak może Amber popychać się z Ferumbrasem? Albo jak Milan~ powiedział z psem króla? :P Sądze ze jest do tego inna teoria, niewyjaśniona...

Elor Vener 16-08-2006 11:13

Aha

Moze poznawała ich czy jak.Ty Celoz spie****** z tym twoim screenem.Bo jakoś na Rooku nie ma Demonów bądż Orszabaalii.A pozatym to nie wygląda na Spike Sworda tylko na.............Bright Sworda.

Nemtoor 16-08-2006 11:19

Ja wierze w to ze jest jakies przejscie na Spike sword questa.
Kiedys widzialem jak na wyspie ze spike swordem nie bylo Spike a do tego ognie ktore są kolo niego spalaly sie byly juz takie tak jakby na 2 poziomie co zabierajo juz po 10.
Nie wiem jak to wytlumaczyc ale to widzialem!!!:)

Milan ognia 16-08-2006 11:22

. . .

@up:
Nie widzisz, że to stary screen? I jeszcze fake (coś jak czasami na tibianews.net). Czemu się bulwersujesz - nie wiem. To był 'ŻART'.
Nie @up tylko 2up xD

Kshaq 16-08-2006 11:22

To jest stary wygląd Warlord Sworda. Pozatym to jest tylko żart...

Hakuoh 16-08-2006 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nemtoor (Post 939141)
Kiedys widzialem jak na wyspie ze spike swordem nie bylo Spike a do tego ognie ktore są kolo niego spalaly sie byly juz takie tak jakby na 2 poziomie co zabierajo juz po 10.

Po takich postach naprawde przestaje wierzyć, że SS jest na rooku do zdobycia.

Pan Klocek 16-08-2006 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tom The Tanner (Post 937581)
Podaj mi przykłady moich ''wrabiań'' a ja ci z cytatem wszytko wytłumaczę. :)

Zacznijmy najpierw od jednego.

Skad wziales ksiazke o vendorze (ja widzialem kilka w ksiegarni pt "slownik angielskiego") prosilem juz cie kilka razy o to abys podal tytuly i miejsca gdzie moge je znalezc. Chcialbym sam przestudiowac te wszystkie zawile historie o nim o Dallheimie, Amber i o tym jak przyjaznil sie z Tomem.

Wystarczy tyle..... jak to podasz oficjalnie cie przeprosze ze nazywal;em cie klamca, sciemniaczem i szukajacym rozglosu noobem.....

Milan ognia 17-08-2006 10:11

@up:
Yeah! Ja nie rozumieć Twoja mowa. hyiacing - kto to? o0 Naucz się stosować polskie znaki. Chyba jesteś Trollem. Jeżeli nie - popraw się.

Pavel Ches 17-08-2006 10:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ulwi aladim (Post 940477)
[...] ta wyspa ze spike swordem nie wiem czy jest na powieszhni czy podziemiom jak jest pod ziemiom to morzliwe ze jest pod pokojem toma [...]

Przepraszam, że rozwieję Twoją "super hiper" teorię, ale jak nie widziałeś wysepki ze spike swordem to po co wogóle snujesz teorię z kosmosu. "ta wyspa ze spike swordem" nie jest pod pokojem Toma ani pod ziemią. Ona jest poprostu (jak wiele wysp) na wodzie ;)

I lepie popraw błędy:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Regulamin forum
[...]Sprawdź pisownię zanim wyślesz posta. Wielu użytkowników ma z tym problem. W czasie przeglądania forum, wklej treść posta do Twojego ulubionego edytora tekstowego, by uniknąć żenujących czasem błędów w pisowni. Wyjątkowo niepolskie posty będą odpowiednio traktowane.[...]

Pozdrawiam

Volan Rookstayer 17-08-2006 11:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nemtoor (Post 939141)

Oł rzesz curva kiedy stary ty to zobaczyłeś ?! 8o <ironia>
Człowieku to było już w temacie. Czytając takie posty, chce mi się rzygać ...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ulwi aladim (Post 940477)
sluchajcie poco piszecie 100000 postow przecierz mamy wystarczajonco duzo informacji wymyslcie cos o tym wszystkim ja naprzyklad wymyslilem takom histornie

ta wyspa ze spike swordem nie wiem czy jest na powieszhni czy podziemiom jak jest pod ziemiom to morzliwe ze jest pod pokojem toma

morzliwe jest ze hyiacing jest jednak nekromantom(czarnym magiem

i tera sluchajcie!!!!!!!byc moze znalazlem rozwionzanie zagadki mozliwe jest ze ....................mino mag to vendor!!!!hyiacing mugl go w niego zamienic

i mozliwe ze tom to gosc ktury karmi minosy!!!! teraz vendor lub tam dla mnie mino mag strzerze spike sworda............ale nie wiem dlaczego byc moze kiedyc sie tego dowiemy ale narazie co otym sodzicie prosze wszystkich na forum a nawet prosze jakiegos CIpa ze odpowiedzial na ten temat i slyszalem ze 1 czlowiek zdobyl spike sworda na rooku wienc go tez prosze o odpowiec jezeli jest na tym forum!!! wkoncu trzeba powiedziec dosc!!!!!chcemy wiedziec prawde!!!!i prawdy sie dowiemy!!!!! :cup:

OMG jeszcze lepiej ... Ja musieć kupić Tobie słownik, bo Ty nie umieć pisać po polskiemu. Ja lepiej kupić Worda.
Odezwał się ten, który storzył post, który pobija 100000 bezsęsownych odpowiedzi :D

Chyba trzeba stworzyć jakiś Noob Translator w internecie :)

Łaskawie proszę o nie cytowanie tej odpowiedzi ...
Wszystkie błędy celowe.

Luk~ 17-08-2006 12:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Largo67 (Post 923246)
Gadalem z Hyacinth i odpowiada on na tylko niektore imiona najbardziej mnie zaciekawilo to:
18:42 Dariush on Kyra [2]: Dallheim
18:42 Hyacinth: A man of the sword.

19:01 Dariush on Kyra [2]: Amber
19:01 Seymour: A traveller from the main land. I wonder what brought her here, since no one comes here of his own free will.

A w notaniku amber sa wypisane takie imiona
Hardek *
Bozo *
Sam ****
Oswald
Partos ***
Quentin *
Tark ***
Harsky ***
Stutch *
Ferumbras *
Frodo **
Noodles ****

Ja wiem tylko, ze niektore z tych postaci z notanika MAber mieszkaja w Thais, np: Frodo - karczma
Hardek siedzi w kopalni dwarfow obok kazz
Kto znajdzie Sama musi sie popytac cos czuje ze ilosc tych gwiazdek jest nie bez powodu

Volan Rookstayer 17-08-2006 12:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luk~ (Post 940697)
Ja wiem tylko, ze niektore z tych postaci z notanika MAber mieszkaja w Thais, np: Frodo - karczma
Hardek siedzi w kopalni dwarfow obok kazz
Kto znajdzie Sama musi sie popytac cos czuje ze ilosc tych gwiazdek jest nie bez powodu

Hahahaahahahahahahahahahahahahaha :D :D :D Jaki kozak ... Hardek obok kopalni dwarfów ? Hardek chodzi za thais, Sam skupuje rózne duperele w thais...
Ehhh i jeszcze mi teraz powiedz, że nigdy w thais nie byleś ... jak nie byłeś to po co post sypiesz ??

PS. Mamy nowego odkrywcę w temacie ... <lol>

Gula Bula 17-08-2006 13:36

Boże...

... ten qest jest pikielnie prosty
rozwiązałem go już dawno temu

podpowiadam

Pacc
Wilk
npc
przeszukajcie forum

Alessandro Del Piero 17-08-2006 14:10

Tak? A pokarzesz mi nagrode na trade?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:01.