![]() |
@up ojej jak ja je rozwale... hehe Rookowy anihilator xD
@scale armor Hmmm przeciez byl update, mogli dodac scale armor na rooku, to co z tym SSem z longswordem, może to nie fake ani ten, moze on nie zmyslal... |
Cytuj:
|
Hmm.. Siedzimy już tak długo , że może zaczniemy coś nowego, więc ja zaproponuje słynne armor:
Brass Armor Dochodzą mnie plotki, że quest na Brass Armor mieści się w chatce Tom'a. Czy to prawda? I tak poszedłem sprawdzić (Jestem facc'owiczem) u Obiego i Dixi Można sprzedać Brass Armor ,skoro można sprzedac to znaczy, że jest możliwa do zdobycia.. Hmm, a może i nie? bo może ten spike sword i brass armor i takie inne to tylko do zachęcenia żeby w tibi nie zabrakło również rookstayerow, ale niechce mówic nic zeby potem nie bylo, że nie wierze w opowiesci.. ofc wierze, ale to moje zdanie też może byc prawdą nie sądzicie?? .. O i wracając do pokoiku Toma czy nie widzicie tam dźwigni? Ja widze i może to być sposób na otworzenie dolnego pokoju i zyskania kluczy z skrzynki. |
A myślisz, że nikt o tym nie pomyślał... Sorry, ale nie jesteś pierwszy z taką teorią...
|
Amber i gwiazdki z pamiętnika
Może to odkryliścieale wydaje mi sieze,Amber zdradzała Dallheima z kolesiamiz pamiętnika.I wystawiała im ocenę :) 8o
|
Tia... Hau! Hau!
@up:
Ktoś już na to wpadł. Czyli zoofilia? Z psem króla? o0 |
lol xd
OMG, jak może Amber popychać się z Ferumbrasem? Albo jak Milan~ powiedział z psem króla? :P Sądze ze jest do tego inna teoria, niewyjaśniona...
|
Aha
Moze poznawała ich czy jak.Ty Celoz spie****** z tym twoim screenem.Bo jakoś na Rooku nie ma Demonów bądż Orszabaalii.A pozatym to nie wygląda na Spike Sworda tylko na.............Bright Sworda.
|
Ja wierze w to ze jest jakies przejscie na Spike sword questa.
Kiedys widzialem jak na wyspie ze spike swordem nie bylo Spike a do tego ognie ktore są kolo niego spalaly sie byly juz takie tak jakby na 2 poziomie co zabierajo juz po 10. Nie wiem jak to wytlumaczyc ale to widzialem!!!:) |
. . .
@up:
Nie widzisz, że to stary screen? I jeszcze fake (coś jak czasami na tibianews.net). Czemu się bulwersujesz - nie wiem. To był 'ŻART'. Nie @up tylko 2up xD |
To jest stary wygląd Warlord Sworda. Pozatym to jest tylko żart...
|
Cytuj:
Po takich postach naprawde przestaje wierzyć, że SS jest na rooku do zdobycia. |
Cytuj:
Skad wziales ksiazke o vendorze (ja widzialem kilka w ksiegarni pt "slownik angielskiego") prosilem juz cie kilka razy o to abys podal tytuly i miejsca gdzie moge je znalezc. Chcialbym sam przestudiowac te wszystkie zawile historie o nim o Dallheimie, Amber i o tym jak przyjaznil sie z Tomem. Wystarczy tyle..... jak to podasz oficjalnie cie przeprosze ze nazywal;em cie klamca, sciemniaczem i szukajacym rozglosu noobem..... |
@up:
Yeah! Ja nie rozumieć Twoja mowa. hyiacing - kto to? o0 Naucz się stosować polskie znaki. Chyba jesteś Trollem. Jeżeli nie - popraw się. |
Cytuj:
I lepie popraw błędy: Cytuj:
|
Cytuj:
Człowieku to było już w temacie. Czytając takie posty, chce mi się rzygać ... Cytuj:
Odezwał się ten, który storzył post, który pobija 100000 bezsęsownych odpowiedzi :D Chyba trzeba stworzyć jakiś Noob Translator w internecie :) Łaskawie proszę o nie cytowanie tej odpowiedzi ... Wszystkie błędy celowe. |
Cytuj:
Hardek siedzi w kopalni dwarfow obok kazz Kto znajdzie Sama musi sie popytac cos czuje ze ilosc tych gwiazdek jest nie bez powodu |
Cytuj:
Ehhh i jeszcze mi teraz powiedz, że nigdy w thais nie byleś ... jak nie byłeś to po co post sypiesz ?? PS. Mamy nowego odkrywcę w temacie ... <lol> |
Boże...
... ten qest jest pikielnie prosty
rozwiązałem go już dawno temu podpowiadam Pacc Wilk npc przeszukajcie forum |
Tak? A pokarzesz mi nagrode na trade?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:01. |