![]() |
Cytuj:
Btw. Nie wiem czy to prawda ale podbno nieciekawie straciłeś Slaminera. Rodi też kiedyś mieszkałem w Sosnowcu ;) |
Cytuj:
|
@up
Dobre... A ja jestem XX owner Taifuna i zamieszczam tu SWÓJ flimki !! Stary ale jary :>) http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6909 problem? zalbr ?:] |
Cytuj:
@up Cytuj:
Utrata Slaminera to jedna z najbardziej zawilych spraw jakie bym musial pisac, totez nie napisze tego, przynajmniej nie teraz. Zreszta to moj problem z ktorym niedlugo sobie poradze. |
Cytuj:
Tak przeczytałem dokładnie ..Wtedy jeszcze nie mógł być tego pewien na 100% gdyż każdy użytkownik tego forum może sobie mówić co mu się podona(jeżeli nie łamie to regulaminu forum). Zapewniam Cię że można to było jeszcze podważyć. Peace. |
takie sharowanie moim zdaniem duzo nie znaczy bo gandamir ma tylko 95 lvl, to nie to samo co sharowanie hlvl ktory jest w czolowce statystyk expa na servie. gandamir sharuje[ jesli sharuje bo raczej jednoznacznych dowodów na to nie ma] nie dla tego żeby być najlepszym, czy przegonić kogoś w expie, tylko żeby się przyjamniej grało. też bym wolał wbijac do tibi i mieć xx expa więcej niż przed wylogowaniem.
|
Taką metodę dzielenia konta stosuje prawie każdy 60+ (nie chce tu kogoś urazić jeżeli tak nie jest) .Jest to przyjemne gdyż można mieć i tibie rl ,i przy okazji sam idzie exp :)
|
Cytuj:
musze się zgodzić, prawie każdy 60lvl+ sharuje acc, a reszta 60 lvl+ którze nie sharują acc expią z botami :P |
Cytuj:
btw. Eternal~ to nie BR tylko Chińczyk i mieszka w Kanadzie Kod:
Where did you Born and where did you live? |
czemu w Kanadzie?? 0.o a ja myślałem ze chińczycy mieszkają w Chinach...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zapewniam Cie, ze sie mylisz. :) @Cariel: Owned. Szkoda, ze tak lamersko sie z tym wydaliscie panowie. @Tonyy: Tak jak juz wspomniane zostalo ten czlowiek nie powinien byc liczony do fragów. Typowy wannabe, jak kto woli forum flamer, ale ja jego posty ogladam i nawet male nagiecie regulaminu bede raportowal i staral sie o jego zbanowanie. Zreszta od czasu jak stracilismy Slaminera zdazylem juz zrobic 47 ms, a on? Gra od wakacji, ale co tam przeciez jest i tak najbardziej znaczacym czlonkiem tego waszego smiesznego szwedotworu. Aye. |
Ayida
Dec 19 2006, 19:08:07 CET Killed at Level 56 by Juffs .... bez manashielda... przed domkiem :d 22:5 Od godziny 18 czekalismy na mo murde ale niestety niechcieli fight : < mimo ze sami wyznaczyli godzine :S |
Btw. Były ziomusie po tą nową kuszę??
@niżej Podejrzewałem, że z MM i FG nikt nie pójdzie, ale na tibia.com było mnóstwo ppl z innych gildii. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ee
Lol niewiecie kiedy nowy serw bedzie bo kupilem pacc i szkoda mi go juz leci a to niewiadomo kiedy...najwyżej poki co moge tu grac
|
Cytuj:
Udowodnij mi to --.-- Jest to pierwszy i ostatni post na który odpowiadam Tobie.Nie mam zamiaru się tutaj z tobą kłócić, gdyż uważam że forum do taki rzeczy nie sluży. Peace. |
Witam. Chciałbym zaczać grę na tym serwie. Wczesniej gralem na arcani. Chciałem si edowiedziec jak jest teraz na kyrze co sie idzie. z gory dzieki
|
@up
wojna Manderigon Agrius Dec 20 2006, 23:51:24 CET Killed at Level 147 by Geo Aldarion and by Juffs HAIL FG _/ pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:45. |