![]() |
|
@po 1
To bylo dawno, jak Lagurus byl w szwecji i zrobili team lana:> @po 2 To pisal Lisek i mial na mysli ze on jest Rl Lagurus, skomplikowana sprawa>.< |
Cytuj:
Cytuj:
Nie zapomnę filmiku Paco_dead.rec na którym Lagurus mówił tylko po szwedzku. No sharerx blx??? X( /Kosher |
Cytuj:
|
@ Co do Lagurusa to wy wiecie swoje i ja swoje:> Dostal bana za sharing ale rok temu.
Cala prawda o kidlerze Użytkownik Doneq mówi: masz nasrane w glowie? Użytkownik Kidler mówi: ta Użytkownik Kidler mówi: 14 kilo obornika |
ostatnio mniej potyczek czyzby RoM cos szykował :>?
|
jasne
Szykuja sie na nastepny lomot.
|
@Poznanski~ Najpierw musza na blessy uzbierac.
@2x UP - W szczegolnosci jak Delatrius i Mage Jon doszli do FoRu? xD @Doneq Haha ;p A powiedz nam, co Lagurus robil w Szwecji? xD Chyba nie pojechal tam tylko po to zeby LANa zrobic. Przeciez to FoR nie ma zycia =( @Kosher~ Pierwsza reposta own3d. @Komarek Po 2 jest nic nie warte. Rownie dobrze ja moge zaraz zrobic post jako Sarandi. Wojna:Rusikow sie wyplacil. Ogolne: Guaio 120 level. Mariel-Zori 100 level. Jerolek 100 level. Marcin-Bartas 100 level. Maciek Fighter 100 level. Ninnix 100 level. Mozna dodac, ze powstal pomysl, aby na Boze Narodzenie, porozdawac prezenty tym, ktorym to sie przyda. Tak wiec Doneq jak wyjdziesz z PZ, to moze sie na plate armor zalapiesz. Dodatkowo Vesz zbiera ekipe na Banuta Quest. Wpisywac mozna sie w jego temacie na www.tibia.com. Jak o czyms zapomnialem, [A na pewno zapomnialem] to dopiszcie. //Eny. |
Vesz ma zaplon, wczoraj banute robilismy:)
|
Cytuj:
|
@Eny, Lagurus byl w pracy>.< a, ze po drodze mial do kumpli to wpadl na weekend:>
@Komarek, to ze post napisal Lisek nie oznacza, ze teraz na Lagurusie gra Szwed |
Oczywiście że nie - równie dobrze może to być inny Polak, Norweg, Fin czy inny Brazylijczyk.
/Kosher~ |
Cytuj:
Wydarzenie ogolne: Folari (...) organizuje DHQ. Oczywiscie mozna sie dolaczyc na www.tibia.com lub w grze bezposrednio. W kazdym badz razie chetnych jest tyle, ze starczyloby na paymenty dla polowy RoMu (tej bez Liama, Lecthera, Isarisa etc.) :o <- tak wiem ze to juz od dawna wiadomo ale zapomnialem napisac :/ |
Cytuj:
@DHQ: ciekawe ile wyjdzie z paymentów wogóle... kiedy był team Liama (tak, ten z Thorem Arteva xD) wyszło 1kk+. No chyba że Folari zabawi się w PCK i będzie wpuszczał po 10k za głowę :o /Kosher Pig |
Cytuj:
Naaah - payment pewnie bedzie w okolicy 50k (+-). A jezeli ma zamiar wpuszczac po 10, to proponuje zeby podwyzszyl do 20, a czesc wyslal mi. |
Cytuj:
Ladny ss hehehe, nie wiem po co wogole drazycie temat sharingu, kazdy ma swoje za uszami... a prawde zna tylko on sam :P. Pozdro |
Cytuj:
|
No właśnie, tez co zna passy. To znaczy, tych ktosiów jest pewnie więcej ;(
@down: Pewnie możesz na niego wejść, więc się liczysz jako ktoś. ;( /Kosher |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:54. |