![]() |
Ja tez dostane od kogos ? Hua hua hua !!!!! :DD
|
Cytuj:
Ode mnie ^^ Payment 1gp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1oneoneoneoneoneoenr azrazrazrazpierwszypierwszypierwszypierwszy |
Cytuj:
ps znowu jestem pijany muahhahaa Kofam was |
Cytuj:
Ten znowu swoje -.^ |
Banished: until Feb 11 2007, 03:29:13 CET because of excessive unjustified player killing (Exceeding the limit of unjustified kills by 100%.)
HACKZOR nawet levelu nie moge sprawdzic ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Biedny seq nie może expić ... nic pozostało w domku stać. Bo na battle nie wychodzą a ludzie się gromadzą oj.. :D Czekamy na pokaz twoich umiejętności Sequś
|
Members of Unreal and Guardian Angels have 24h to leave guild without any payments. People who dont want to fight post here or msg me ingame.
huh?:D |
Cytuj:
Kazdy Leader musi to napisac bo moze ktos nie chce walczyc? |
Ja chce walczyć ale nie mam kim :(
|
Cytuj:
hahah :p Seq kto jest takim twoim dobrym szpiegiem u GA i Unreal? :) |
Cytuj:
|
@Ancient i IB.
Odwarzny krok walczyc. @O moim hacku A nawet dobrze nie wiem co jest...niechaco uruchomilem jakis plik ***** i moze to jest to, ale juz po zdarzeniu mam bana, stracilem w ch*j kasy ,kryminal rekord zostanie juz dosyc dlugo, no i jeszcze nie wiadomo co z postacia. |
i tak dpft pwnz, 18;2 z beach na open ROOOOFL, seq ssie :D
|
Widziałem filmik niezła sieka była ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Albo dzisiaj z tekstem do mnie cytuje: "od kturego lvlu do Kazadum?":D 8o |
Cytuj:
nono lize dupe szczegolnie seqowi. pytalem jaki lvl bo znajomy mi poiwedzial ze idzie tam od 80 i chialem sie upewnic. a tak wogole to sie z toba nie chce klocic wole z seqiem :P :baby: :baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:20. |