![]() |
ehhh niestety hackneli Lorth Ripper ;/ zrokowali do 1lvl :(
|
Aktualny comment Lortha~ daje do myslenia 8o
|
Zobaczcie jego coment:o
|
Hahaha Zmc team 4 teh win _/
|
byłem przy tym widziałem wszystko ....
widziałem jak mój najlepszy kumpel pada .... jak traci wszystko co zyskał :( mam 15~ zdjęć na których są ciekawe rzeczy i ździwilibyście się jak byście je zobaczyli ale zastanawiam się nad wstawieniem ich tutaj... to na tyle :( |
@up
daj te foty,jestem ciekaw i pewnie wiele innych ludzi tez ! |
...
Zdjęcia plz !! jak, że jest ot mój znajomy chiałbym widzieć...
signed: Usar |
Zal mi go. On nawet jeszcze nie wie ze ma 1 lvl;/ Szkoda, hack to najgorsze co moze byc
|
ale co z tego będe miał że pewnie h lvl zobaczy siebie na tych fotkach w nieprzyzwoitej sytuacji po której można stwierdzić jaki on jest ...
potem będzie mnie huntował albo da mi payment nie z tej ziemi ... i nikt mi nie pomoże ? więc nadal jestem przy tym żeby te fotki zobaczyły tylko osoby związane z tą sytuacją mianowicie - ripper. |
Cytuj:
wszyscy wiemy jaki byl Ripper, komu sprawial klopoty etc mimo wszystko, 3maj sie Tomek ! |
Cytuj:
Wielu ludzi byloby mi szkoda ale Ciebie Ripper jakos nie... moze Cie zycie nauczy pokory, moze musialo az do tego dojsc... Coz teraz masz dwoch rookslayerow!!! Poszukam jednego screena i go puzneij zapodam jak to sie chwialis pod dp "zabilem dziewczyne polaczkow i co mi zrobili?" "ja wszystko moge" Wiesz co? GOWNO MOZESZ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Jini~ Wiedzialem juz 5 po polnocy ze mam zrookowana postac ;) @Trailer Dzieki ze zadzwoniles, dasz mi te foty na gg W sumie ciekawe jak mi sie wjebali na kompa ;) I ciekawe kto to : dwadwa, lesley, undead? :) |
:DD A ja sie ciesze o jednego kozaka mniej. Wielki Ripper pokonany. Naro oby tak dalej chociaz ty jeden wiesz o co tu wszystko chodzi . I juz nie piszcie post za postem bo juz jeden byl taki [Mocny Smok] co sie za bardzo rozpisywal. Co do Phoenixa to coz ja do niego nic nie mam :P
White Power Phoenix :P Ripper nastepnym razem loguj sie przez klawiature ekranowa :PP jesli wiesz co to jest :) A i szukaj ofiar w troche mniej przypalowo :P bo cos ci to nie wychodzilo |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do moich friends- sorka ale ja nei mam friendsow ponizej 80 lvla ;/ |
Lijo to twoj kolega. A pozatym to postaram sie, zebys juz nei wbil wiekszego lvla, chociaz po tobie wszystkiego mozna sie spodziewac, oto masz swoj czas online, dzieci neo r0x?
12h 45m 11h 15m 13h 0m 12h 15m 11h 0m 13h 45m 11h 45m 10h 0m Dzien bez 10h w tibi to dzien stracony, aye? ;( |
Współczuje. Ale macie za to nowy powod do klotni, so keep it going ;D Trzymaj sie Ripper.
|
Lijo to takze moj kolega i jesli cos mu sie stanie to ja znam nicki twoich kolegow. Jesli chcesz stosowac odpowiedzialnosc zbiorowa to ja takze taka zastosuje
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:23. |