![]() |
Cytuj:
|
Kajn
Jan 06 2007, 21:41:22 CET Killed at Level 114 by Farbror Kurt and by Dani Ice Aga Jan 06 2007, 21:34:57 CET Killed at Level 131 by Excail and by Arithael Garian Ourmand Jan 06 2007, 21:36:23 CET Killed at Level 92 by Gambin and by Iutrin Czarnus Jan 06 2007, 23:22:56 CET Killed at Level 104 by Excail and by Zavil |
Był Peace nie ma Peacu :)
Pozdro x) |
lol wałek....
Coś mi tu śmierdziało z tym explockiem na (5dni?) |
Muhehehehe...Zajebiste posuniecie Ruin;) Tak polaczkow zrobic w jajko;) Smiech na sali. Alez my jestesmy naiwny narod...;)
|
Ruin pokazalo ile ich slowo warta. Wiec Corso jako jeden z nich nie wnos nam gowna na forum ok?
|
Cytuj:
Ale kto zapłacił ten free. Leerok paid. Free. |
Jeszcze sie nie wydarzylo to o czym mowilem, a we wczesniejszym poscie pisalem zebys sie nie odzywal bo twoje slowa nic nie wartaja tak samo jak wszystkich Ruinsow ciolow.
P.S. Jak dla ciebie Corso "Panie Krzysiu". |
no cóz , niebęde kłamał , glupcy z nas ze zaczelismy wiezyc ze ruin sie " zmieniło" ... hehe niema co walczmy dalej :)
|
Beheheheh ja wiedzialem ze tak bedzie
|
Cytuj:
|
To bylo do przewidzenia
|
Tym samym ruinsi "oddali sobie", za akcje na Fibuli ......
|
Niemozna tego porownac do fibuli poniewaz wieksza czesc Ruin nie uczestniczyla w tym wydarzeniu (excail i inni, niektorych charow jeszcze nie bylo na swiecie).A pozatym to o Gipo im chodzi a jak widac Nemesis se zabili.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie poznaje.. |
To lifestyle chcialo tej wojny poniewaz chcieli uzyskac miano najsilniejszej gildii na servie ... wiec dlaczego teraz placzecie po takich akcjach jak mass sneek wczoraj ? Myslicie ze wam ustapia tym bardziej dlatego ze to wy zaczeliscie i zbiliscie im duzo expa w dol ?
@Rev'ico co do posta ze zrobiliscie 120~ fragow a ruin 110~ to hmm ... jechaliscie na prawie samych sneekach a ruin dominowalo was na open battle'ach. @Majkeloo - Kim sa deathstyle ? aktualnie nie ma u nas zadnego z noob charow ruin (aktualnie poniewaz byly 2 jeszcze kilka tygodni temu) ... jestesmy po prostu chlopcami ktorzy lubia ubijac co chwile takich high skillow jak np. Choseer ktory nie wie gdzie sa klawisze funkcyjne. |
Cytuj:
Naprawde? niemasz racji , bo bylo roznie , i w open battle bodajze bylo z 2:1 dla nas ( nasze wygrane bitwy darashia , ankrahmun : venore + ? ) popraw mnie o ile sie myle , bo chyba o jescze jakiejs zapomnialem ^^ pozatym gdyby nie ja to by ani ciebie ani netana niebylo na beryli :P , to ja zawsze wam pomagalem jak sobie bigosu narobiliscie :P |
mimo wszystko wiekszosc open battle przegraliscie ... wygrana byla np. ta ktora skonczyla sie na necro quescie, ale jedna to nie wszystko
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:04. |