Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Vison vs Duskiness (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126948)

sallceson 09-07-2007 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Velo (Post 1539491)
o co chodzi z tym listem Demthesa już poraz kolejny to słysze i nie kapuje, może ktoś mi wytłumaczyć?

HahHa jakieś noobki z neptery stworzyły gildie "Wizja"

jak Andi expil na Demthesu, napisał pare listów w Tibii o treści jednoznacznie wskazującej na sharowanie/uzywanie bota (czy cośw tym stylu) dzieki czemu mając teraz te listy ma Demthesa w garści - jak mu sie nie spodoba przekaze listy GMowi i demthes dostanie banika- a wiec ten sie boi i robi co trzeba :D
tak przynajmniej sie slyszalem i jakoś wierze ;]

wrogonastawiony 09-07-2007 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sallceson (Post 1539558)
jak Andi expil na Demthesu [...]

owned xd

Powiedz ze napisales tak specjalnie... =P

PrawdaNieBoli 09-07-2007 17:12

#Taifun Devilry - Bot, siedzial od 6 rano do 20 na Hydrach po Letnim Updacie 2006. Kazal Ymemu (gdy ten byl na Jedim rzucic Sova do jego domq). Wyjebal z Furory 15? osób, pracuje w myjni samochodowej,
#Charonsi - Nie grający, mający wyjebane na wszystko człowiek, lojalny Taifunowi
#Laen Loys - Pierwszy owner dobry kumpel Spaawa&Grze'cha&CO, obecny owner to Orzech (często gra nim ktoś z Pandorii,), gp buyer,a cc buyer, jego ojciec kupił Magramiemu(nowemu ownerowi z rl od Taifuna nowego neta by mogli PG'ować),
#Sasho Pansa - Braniewo, to wystarczy.
#Spaaw - jeśli to ten sam owner z Kanady, spoko gość, przestal sie odzywać, sharuje z bratem Olafem/lub z braćmi Olaf+ jakis drugi
#Ymy - Pies, lizodup Taifuna, nic nie znaczące ścierwo na Furorze.
#Boozar - mięso armatnie, skończy się wojna zwycięstwem Dusk=wyleci z Dusk wykopany przez Taifuna
#Diabllord - były member Duskiness, obecnie gra na Pandorii i czasami wpada na Furore pobic gsy na POHu
#Drizer Mastah - dobry kumpel Spaawa, coś tam proboje zdziałac ale nie wychodzi
#Eddy Brave'hearth- Mieszkaniec Płocka, mięso armatnie(patrz Boozar)
#Fallathanu - rl kumpel Orzecha, strasznie wredny i pojebany, ma jakies kompleksy
#Feliana - Kolek, Dinox, i inne smiecie grajace na niej, 2 razy miala hacka, tracąc przy tym 2x fullset Kolka
#Fenix'Gru - Kiedys gral nikm Olo, teraz gra Buki, BRaniewo team, to wystarczy.
#Has'ek-Brak danych, jego kolesie low lvle ostre pa odwalaja.
#Invisible'Andzia-Hail ***********, lvl wbity od 50 do 116 na Zolwiach, tak samo jak skille, zdjecie z advancem na 100 zostało ucięte bo ktoś napisał Hail Bot Hail Turtles, przykre. PRoboje sie dowartosciowac dolaczajac do Duskiness, sprzedał łacznie 2,5+kk gp na allegro ( prawdopodobnie Orzechowi)
#James Caros - Rumun, posiadający Farmy Druidow na kilku(nastu?) światach, sprzedaje uhy/gp na allegro. Zyje z tego, madry czlowiek tylko zeby sie golil
#Kiyoshiko - poprzedni owner byl w Ultras, byl lojalny Tarrinowi, ten to jakies jebany pleban, kupil postac na 100 albo 110 lvlu
#Kolek el'baq - patrz Feliana
#Lady Moki - wierny pies Taifuna, hakniety przez jednego ze swoich rli, pewnie wlasnie sie dowiedzial ^^
#Magiq - Patrz Laen Loys drugi owner
#Montura - udajacy mieszkanca Warszawy proboje naklonic Ratillta na spotkanie w rl, mieszka niedaleko Bialegostoku, ojebal kumpla na 1kk
#Patriarh'Gru- Braniewo, suka.
#Raaell Nabu - patrz Laen&Magiq.
#Shelbo- patrz Boozar
#Sillaris- Patrz Boozar
#Sivin - Byl w Aberratio, ogolnie wyjebal na wojnie juz z 600k na blessy i aole, nie podda sie, pies.
#Sowx - rl Taifuna, kupuje hajs na allegro/hakuje
#Valle Phallca-brak danych
#Vaxard-obecnie gra nim Magrami (ten owner za ktorego Taifun zaplacil 1kk, gdziesbyl ss)
#Wampir Nitu'Sho - Szczecin team, brak danych
Wayne'Bravehearth- rl kumpel Eddyego, mieso armatnie, wyleci z Furory po wojnie
#Zull Lucyfer - przegral wojne na Furorze, wytradiwal na Nerane 2sca i avangera/2 avangery i sca (niepamietam dokladnie ;p)

#Azor Danor- patrz Boozar
#Fireplexx- obojnak
#Jibav on Furora-przydupas
#Knight'Dave-był free od Vision, dolaczyl do Dusk, spierdolil chara.
#Rivitor'Rain on Furora-przydupas, brak dokladnych danych
#Roger Sunrise on Furora-Haker, pinguje, informatyk ze Szczecina, Kolega Orzecha

#Apff- nowy owner, poprzedni sprzedal chara an 65 lvlu, rl Taifuna, dal passy Dracowi
#Czipsu-kiedys sharowal we 2/3 teraz "gra" sam, Rl taifuna, jebany misiek
#Jitvey-brak danych
#Vivi Vandes-Popularny Olo z Wrocka ktory kiedys gral Fenixem, wjebal Liga z postaci
#Yakapushi Mastah-jesli to ten sam koles to straszna suka, kiedys chcial placic
#Yubov-drugi owner byl z andrychowa albo i jest, chodza ploty ze Yubova kupi Orzech, jesli juz tego nie zrobil

pozdro

B)

sallceson 09-07-2007 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1539606)
owned xd

Powiedz ze napisales tak specjalnie... =P

:p

<10 znakuff>

QuanChi 09-07-2007 17:35

16:25 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Pasterz the Axemaster. She was killed by Shay Mack.

neutral.forum.fighter 09-07-2007 17:44

no nic na furorze znow lagi

Jul 09 2007, 16:25:43 CEST Killed at Level 146 by Yotuzee and by Shay Mack

HAHAHA

Hellraiser 09-07-2007 17:46

Cytuj:

No, proszę,..

QuanChi & PrawdaNieBoli.

Jak jesteście tak obryci, to może zrobicie notke o mnie?, może wezmą was do IPN'u, bez urazu,..

Couranger 09-07-2007 17:49

Jul 09 2007, 16:25:43 CEST Killed at Level 146 by Yotuzee
and by Shay Mack

tak koncza zdrajcy

Flows 09-07-2007 17:50

Expi dalej na smokach w venore :D

Milten 09-07-2007 17:54

@PrawdaNieBoli

skoro jesteś taki zapoznany może zrobiłbyś notkę o Vision? 3/4 chodzi do gimnazjum

PrawdaNieBoli 09-07-2007 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milten (Post 1539689)
@PrawdaNieBoli

skoro jesteś taki zapoznany może zrobiłbyś notkę o Vision? 3/4 chodzi do gimnazjum

No przeciez wszechwiedzacy Narrow juz napisal PRAWDĘ od Vision?

Widzialem_Bota_Cien 09-07-2007 17:56

PrawdaNieBoli aka Khazul or Detektor... biedny kazulek co skille na tym jakos tam soveginie (knight nie pall) wbijal na bocie na slimach port hope
powiem ci jedno jezeli jestes bez winny podnies kamien i zadaj rane
moze znajde screny (ale narazie jest to niemozliwe bo zagranica) jak ty do mnie pisales jak tanio kupiles Tibia NG i naklaniales do kupna mnie pozdro OLD andzia ;*

QuanChi 09-07-2007 17:57

Co do tej listy z Duskiness:

Czy to, że ktoś kupił postać czy kasę na allegro równoważy kradzieże, zdrady i oszustwa? Sharing? Nie pisałem o tym bo wszyscy doskonale wiedzą że to jest zjawisko na porządku dziennym, większość Vision sharuje i to nie jest nic nadzwyczajnego.
Andzia nie expił na bocie. Do około 90 lv owszem, biegał po żółwiach, później stał się mieszkańcem fortecy orków, gdzie expił do końca. Patriarh jest z Wrocławia, nie z Braniewa. A to, że ktoś jest z Braniewa to nie jest nic złego, więc nie rozumiem co komentarze "Jest z Braniewa, to wystarczy" robią na tej liście. Tak samo to, że Taifun robił PG. Taki miał styl gry.
Rzeczywiście prawda nie boli, bo nie mamy sobie nic do zarzucenia.
Zresztą jeżeli ktoś nie jest kretynem, potrafi porównać sobie obie listy samodzielnie i zdecydować, która strona więcej nagrzeszyła. Obraz Vision przypomina mi takich wyrzutków społeczeństwa, taki wesoły poprawczak gdzie nie obowiązują żadne reguły.
Świerzym przykładem jest dzisiejsza śmierć Pasterza. Bo wystawiło nam go właśnie Vision, dla których on wystawił nas. Taki los czeka wszystkich jego pokroju.
Tyle.

MoRhUsS 09-07-2007 18:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luis Drax (Post 1539759)
moze jakis filmik jak pasterz pada ? :)

Przydał by sie :D

wrogonastawiony 09-07-2007 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PrawdaNieBoli (Post 1539614)
pracuje w myjni samochodowej

Doszły mnie słuchy jakoby stara cię nie nauczyla, ze oszustwo i kradziez to zlo, ale ze zadna praca nie hanbi to juz powinna byla ci wpoić... :(

Diablord 09-07-2007 19:20

@PrawdaNieBoli
To ci piszesz nie jest do końca prawdą.
#Diabllord - były member Duskiness, obecnie gra na Pandorii i czasami wpada na Furore pobic gsy na POHu
Od paru dni nie jestem BYŁY.
#Vaxard-obecnie gra nim Magrami (ten owner za ktorego Taifun zaplacil 1kk, gdziesbyl ss)
Vaxard to mój dobry ziomek z Jasla, a nie Magrami. Gdyby to był Magrami to Qel miałaby do niego passy i zrookowała go.

To są błędy których jestem pewien, zauważyłem też wiele innych ale nie mam 100% pewności.

Flows 09-07-2007 21:01

Andrzej Poległ ;)

Jul 09 2007, 19:51:10 CEST Died at Level 182 by a dragon lord

Velo 09-07-2007 21:05

Heuhahahuhe padł dwa razy na dl.

@edit
pewnie ktoś go pingował B)

Trevour 09-07-2007 21:37

Co do comment Imargama ;]

Cytuj:

31.10.2005 (23:10 You advanced to magic level 7.)
09.05.2006 (14:31 You advanced to magic level 8.)
27.03.2007 (21.07 You advanced to magic level 9.)
Yyy... niech dopisze jeszcze ile razy odbijał ten 9 Mlvl :>

neutral.forum.fighter 09-07-2007 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trevour (Post 1540129)
Co do comment Imargama ;]

Yyy... niech dopisze jeszcze ile razy odbijał ten 9 Mlvl :>

co jest zmieniles front?

Trevour 09-07-2007 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neutral.forum.fighter (Post 1540198)
co jest zmieniles front?

Już daaaaawno
To długa historia przeczytaj tak od 60 strony.. tam all napisalem :D

Has'ek

Cytuj:

Bye Furora 08.07.2007

Shield 1 Has'ek 101
Axe 1 Has'ek 102
Exp 18 Has'ek 138 41953739

Calorn 09-07-2007 23:07

Gratuluje Katrili oraz Dracowi udanego dnia, w którym to obydwoje zaliczyli przepiękne deady, Katrila oby tak dalej, mam nadzieję że dle zjadą cię do 100 lvla! ;]

Cyrillus 09-07-2007 23:23

@Milten czy jak tam Ci Licealisto

no i co z tego że nie którzy chodzą do gimnazjum?? właśnie chwała im za to ze ownuja tych wielce dorosłych ludzi z dusk ;>>

@up up

o ile dobrze pamiętam jakieś 10 stron temu czyli nie dawno "plułeś" na vision

a co do Imy 9 m lvl to wojnę zaczynał na 200 =]] wiec spokojna twoja głowa

@Calorn

Nadzieja matką głupich ^^ btw myślisz ze zrobisz jakiś głupi temat na forum tibi.com i jesteś ziom?

@listy

znowu jakieś lustracje? =// już PiS sie na lustrował...
(zapomniałeś dopisać ze falla to forum fighter i że każdy forumowicz musi wiedzieć kiedy on pije bo to ważne)

@dół

Bluzgator rox? i ja nie wiem kto tu sie bardziej jara... Ima czy ty że se coś zmienił ; p

poreda 10-07-2007 01:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PrawdaNieBoli (Post 1539614)
#Taifun Devilry - Bot, siedzial od 6 rano do 20 na Hydrach po Letnim Updacie 2006. Kazal Ymemu (gdy ten byl na Jedim rzucic Sova do jego domq). Wyjebal z Furory 15? osób, pracuje w myjni samochodowej,
#Charonsi - Nie grający, mający wyjebane na wszystko człowiek, lojalny Taifunowi
#Laen Loys - Pierwszy owner dobry kumpel Spaawa&Grze'cha&CO, obecny owner to Orzech (często gra nim ktoś z Pandorii,), gp buyer,a cc buyer, jego ojciec kupił Magramiemu(nowemu ownerowi z rl od Taifuna nowego neta by mogli PG'ować),
#Sasho Pansa - Braniewo, to wystarczy.
#Spaaw - jeśli to ten sam owner z Kanady, spoko gość, przestal sie odzywać, sharuje z bratem Olafem/lub z braćmi Olaf+ jakis drugi
#Ymy - Pies, lizodup Taifuna, nic nie znaczące ścierwo na Furorze.
#Boozar - mięso armatnie, skończy się wojna zwycięstwem Dusk=wyleci z Dusk wykopany przez Taifuna
#Drizer Mastah - dobry kumpel Spaawa, coś tam proboje zdziałac ale nie wychodzi
#Eddy Brave'hearth- Mieszkaniec Płocka, mięso armatnie(patrz Boozar)
#Fallathanu - rl kumpel Orzecha, strasznie wredny i pojebany, ma jakies kompleksy
#Feliana - Kolek, Dinox, i inne smiecie grajace na niej, 2 razy miala hacka, tracąc przy tym 2x fullset Kolka
#Fenix'Gru - Kiedys gral nikm Olo, teraz gra Buki, BRaniewo team, to wystarczy.
#Has'ek-Brak danych, jego kolesie low lvle ostre pa odwalaja.
#Invisible'Andzia-Hail ***********, lvl wbity od 50 do 116 na Zolwiach, tak samo jak skille, zdjecie z advancem na 100 zostało ucięte bo ktoś napisał Hail Bot Hail Turtles, przykre. PRoboje sie dowartosciowac dolaczajac do Duskiness, sprzedał łacznie 2,5+kk gp na allegro ( prawdopodobnie Orzechowi)
#James Caros - Rumun, posiadający Farmy Druidow na kilku(nastu?) światach, sprzedaje uhy/gp na allegro. Zyje z tego, madry czlowiek tylko zeby sie golil
#Kiyoshiko - poprzedni owner byl w Ultras, byl lojalny Tarrinowi, ten to jakies jebany pleban, kupil postac na 100 albo 110 lvlu
#Kolek el'baq - patrz Feliana
#Lady Moki - wierny pies Taifuna, hakniety przez jednego ze swoich rli, pewnie wlasnie sie dowiedzial ^^
#Magiq - Patrz Laen Loys drugi owner
#Montura - udajacy mieszkanca Warszawy proboje naklonic Ratillta na spotkanie w rl, mieszka niedaleko Bialegostoku, ojebal kumpla na 1kk
#Patriarh'Gru- Braniewo, suka.
#Raaell Nabu - patrz Laen&Magiq.
#Shelbo- patrz Boozar
#Sillaris- Patrz Boozar
#Sivin - Byl w Aberratio, ogolnie wyjebal na wojnie juz z 600k na blessy i aole, nie podda sie, pies.
#Sowx - rl Taifuna, kupuje hajs na allegro/hakuje
#Valle Phallca-brak danych
#Wampir Nitu'Sho - Szczecin team, brak danych
Wayne'Bravehearth- rl kumpel Eddyego, mieso armatnie, wyleci z Furory po wojnie
#Zull Lucyfer - przegral wojne na Furorze, wytradiwal na Nerane 2sca i avangera/2 avangery i sca (niepamietam dokladnie ;p)

#Azor Danor- patrz Boozar
#Fireplexx- obojnak
#Jibav on Furora-przydupas
#Knight'Dave-był free od Vision, dolaczyl do Dusk, spierdolil chara.
#Rivitor'Rain on Furora-przydupas, brak dokladnych danych
#Roger Sunrise on Furora-Haker, pinguje, informatyk ze Szczecina, Kolega Orzecha

#Apff- nowy owner, poprzedni sprzedal chara an 65 lvlu, rl Taifuna, dal passy Dracowi
#Czipsu-kiedys sharowal we 2/3 teraz "gra" sam, Rl taifuna, jebany misiek
#Jitvey-brak danych
#Vivi Vandes-Popularny Olo z Wrocka ktory kiedys gral Fenixem, wjebal Liga z postaci
#Yakapushi Mastah-jesli to ten sam koles to straszna suka, kiedys chcial placic
#Yubov-drugi owner byl z andrychowa albo i jest, chodza ploty ze Yubova kupi Orzech, jesli juz tego nie zrobil

pozdro

B)

Ta, a może teraz prawda o tobie? Frajerzyna j3b@na przez stado gorylii z Alabamy, która fantazjuje bo mamusia za dużo bajek na noc czyta. Taki mądry? Czemu nie opisałes frajerów z Vision?

@Edit
Przeczytajcie sobię Comment Imargama! Uauhahuahuhauuha! Przjoł się tym że Taifun już 2x go z@jebał, i napisał War 2006 Imargam 1:0 Taifun~

Hail Duski !!

Pall_Mall 10-07-2007 01:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez QuanChi (Post 1539702)
Świerzym przykładem jest dzisiejsza śmierć Pasterza. Bo wystawiło nam go właśnie Vision, dla których on wystawił nas.
Tyle.

Masz jakieś dowody na to czy to poprostu zwykła propaganda?

Cyrillus 10-07-2007 01:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pall_Mall (Post 1540558)
Masz jakieś dowody na to czy to poprostu zwykła propaganda?

no a jak myślisz? lepsza niż komunistyczna...

@dół
jak chcesz już ostatnie battelki podsumowywać no to oblicz je lepiej... (zależy do ilu będziesz liczyć :<<)

@Calorn
dlaczego lizo dup ;<<

Milten 10-07-2007 01:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1540373)

no i co z tego że nie którzy chodzą do gimnazjum?? właśnie chwała im za to ze ownuja tych wielce dorosłych ludzi z dusk ;>>

Nie jestem ani gimnazjalistą ani licealistą, pracuję. Chwała, niby za co? masz rację a szczególnie ta ostatnia porażka Duskiness to był naprawdę pokaz wielkiego pvp w wykonaniu vision, jakoś jak pamiętam ostatnie wojny to vision przegrywało =) i będzie tak dalej.

Calorn 10-07-2007 01:47

@Cyrillus

Dokładnie tak myśle, a ty myślisz że jak napiszesz coś o mnie na forum to mnie to ruszy?
Liz0dup of vision!

Lubie_orzechy 10-07-2007 02:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1540373)

Pierwsze słysze ze Vision ownuje Duskiness, ale jak pieknie napisales, NADZIEJA MATKA GŁUPICH!

Cyrillus 10-07-2007 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lubie_orzechy (Post 1540622)
Pierwsze słysze ze Vision ownuje Duskiness, ale jak pieknie napisales, NADZIEJA MATKA GŁUPICH!

nie mam nadziei tylko jestem pewien ^^ (np przestudiuj fragi no i lvl :<<)

& Idź szerzyć propagandę gdzie indziej ;<<

Wuzwar 10-07-2007 14:59

hahha znowu się zaczyna jak laen 4 rayz padł na expie to wsyzscy a nie amrtw się, a odrobi i tka on może expić vision nie, a teraz katrila padła to "ahahah padł na expie" dajcie se spokój,a w tej liście Vision to zrozumcie, że np. Xarete zdrajcą nazywać on po prostu był Spy co jest częścią wojny!

zrukkkk 10-07-2007 15:20

Sluchajcie dupki wspierajacy vision!
Ci co na tym forum sa za Duskiness sa spoko i wogole normalni ludzie.
nooby ktore sa za vision to suki pizdy kurwy szmaty duzo by wymieniac.
Wiadomo ktora gildia jest lepsza - Duskiness a tylko dlatego ze popieraja ja nooby z thais carlin venore od 8 - 40 lvle oni wiedza najlepiej ze lepiej jest jak rzadza Duskiness. Wiedza po tym ze nieraz placili vision, padli od vision, zostali oszukani przez vision a to wszytsko zanic, moze za to ze vision (dupek imargam, dupek zwidek, dupek katrila itd) nie umia zartobic sobie pieniedzy tak jak to robia duski. Taifun ma taki lvl ze ciezko zeby mu braklo pieniedzy. Mateusz Dragon Wielki na 290 lvlu mial w domku 20kk to niech Taifun chociaz ma polowe tego to paczcie na co go stac -.-. dupek imargam sie spuszcza jak zoabczy 100k (10cc).

Taka prawda pamietajcie - lepsza gildia to ta ktora chca nooby 8-40lvle. Wtedy wiadomo ze jest uczciwsza itd.

p.s imargam (noobie nazisto faszysto jebany) - zebys zdechl :D
p.s 2 Cyrillus POWINIENES DOSTAC BANA NA TYM FORUM. BO JESTES NOOBEM WPIERAJACYM P.A WIDOCZNIE SAM ROBISZ P.A CZYLI JESTES DZIECIEM TROSKI............. JUZ MNIE TAK W*****ASZ ZE GDYBYM CIE SPOTKAL TO BYM CI WYJEBAL BEZ ZASTANOWIENIA

pozdrawiam all Dusków

Slovik 10-07-2007 15:26

@up

wylizałeś ostro ...

@topic

Ale mimo to iż nie "kibicuje" ani jednym ani drugim, to Vision pokazało swoją mądrość taktyczną oraz uświadomili w oczach wielu graczy z Furory, że są zerem.

Najbardziej zwariowana i idiotyczna wojna jaką dotychczas widziałem...

sallceson 10-07-2007 15:27

a pk Teamy sie bawią

http://img451.imageshack.us/img451/2...galadiepj8.png

MoRhUsS 10-07-2007 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sallceson (Post 1541514)

Era Vision :p Niedługo im się znudzi ;)

Cyrillus 10-07-2007 15:54

ktoś wyżej napisał że Xareta nie był zdrajcą...tylko spy a duski połknęły haczyk :** 100%

@zrukkkk

dzięki za pozdrowienia ;**

Dark_ShEp 10-07-2007 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1541510)
@up

wylizałeś ostro ...

@topic

Ale mimo to iż nie "kibicuje" ani jednym ani drugim, to Vision pokazało swoją mądrość taktyczną oraz uświadomili w oczach wielu graczy z Furory, że są zerem.

Najbardziej zwariowana i idiotyczna wojna jaką dotychczas widziałem...

Dlaczego uświadomili w oczach wielu graczy że są zerem? Pasterz i reszta byli spy, proste, część planu i taktyki. Skurwysyństwem było tylko rookowanie dalusa i proba rookowania apffa.

wrogonastawiony 10-07-2007 16:40

Nie wiesz jak było to sie nie mądraluj =/

Slovik 10-07-2007 16:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1541667)
Nie wiesz jak było to sie nie mądraluj =/

Hmm zastanawiam sie czy to było do mnie czy do kolegi @up up

@2x up

Właśnie o to mi chodzi... raczej to oni zrookowali Dalussa, więc pokazali ze potrafią tylko hackowac, wychodzić na ob z 20 noobami, robić PA...

Dark_ShEp 10-07-2007 17:14

Eh a która wojna jest uczciwa? Chociaż wole Duskiness wlasnie przez to ze nie uciekają się do takich sposobów, nie uważam, że Vision ma nie robić tak jak robią bo to komuś nie pasuje.

@wrogonastawiony
Jakkolwiek by nie było to była to część planu Vision i Pasterza;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:39.