![]() |
Panowie, w telewizji mowili ( flame me : stare haslo! >.>), ze bongosy chcialy pomoc lost alliancow, ale to sa TAKIE NIEDOJE**NE NOOBY SMIERDZACE, ze ja nie moge. przytocze wam taka mala scenke: Wepchnelismy shuraka do trapa, nobchary dookola niego, a tu jakis szpetny ryj Piratoss co se z sdka w goscia w trapie nie umie trafisc wali go z .... GFB ASUEHISUEHASIEUHASIUH. TYm oto sposobem wybija chyba z 10 noobcharow, a potem, z jakims innym tepym idiota ubija lotha. Koniec Bongo suppportujacego LA. Niech nam na statki nie wchodza debile...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wogole to wy*******aj lizac dupy dalej szwedom, zdrajco jebany kolegow tu szukasz? |
Czemu sie tak burzysz biedny polaczu i czemu nazywasz go zdrajca. Po prostu zna szwedow z czasow saphiry, a z nikim z was sie za bardzo nie trzymal bo, co tu duzo mowic, byliscie tylko zgraja nubków.
|
jak nie czaisz postow to przeczytaj jeszcze raz to nie bylo odniesienie do mnie
olorion word ;\ |
Cytuj:
wynocha ale już!!! |
Cytuj:
|
NAJLEPSZEGO KIEŁEK PARÓWO !!!!!111111111
APEL ROBIMY ZRZUTĘ NA PREZENT !!!!111 : 14:03:08 ... co chcesz dostac na urodziny oprócz mojej cnoty XD 14:03:39 Kiełek 1 kobite xd SPEŁNIAMY MARZENIA ! DO BOJU CHŁOPAKI ! |
Cytuj:
Edit: Kielek wszystkiego naj naj z okazji urodzin |
A dziekuje bardzo:D
|
100 Lat :D
//Metek. |
Dawno tu nie zaglądałem, jakieś 40 stron czytania, ale gdy doczytałem do końca to nie żałuje, bo...150 Kiełku =D
Choć nie mogę Cię dziś uścisnąć osobiście, wyznam tu wszystko jasno i kwieciście. Gdy znajomi i rodzina będą tłoczyć się z kwiatami, ja połączę się z Tobą tymi oto życzeniami: niech się spełni, co wyśnione, niech nastanie spokój ducha. Miej przez lata niezliczone, uśmiech od ucha do ucha. No i kobiety oczywiście!!! |
|
chcialb ym pozdrowiec krealet z jego nowy obrazk forum.
no i few tez ale to wiadome |
pozdrowienia dla neztas no i FEW; ]
|
pozdro zioms i najs awatarek krelet tez pozdrawiam cie i zielper tez pozdrawiam elo
|
Cytuj:
Btw. to ze zabijacie osoby z LA i chwalicie sie kto wam sie wyplacil a kto nie, to nie znaczy,że wojne macie wygrana bo jest jeszcze kilka osob ktore nie zaplaca wam od razu. Fragi nie czynia wojny tak samo jak nie robi tego jeden battle. To ze nie mielismy zgrania w LA to prawda, a moze nawet malo powiedziane... potrzeba nam czasu i dlatego jest troche zmian jak widac. EDIT. Twoj 'styl' budowania zdan, a raczej jego brak nie jest smieszny wiec skoncz z tym i przestan sie wydurniac |
Cytuj:
Zreszta, campuj ten swoj pz, a my mozemy sobie expic, tylko uwazaj, bo jak 83 rpka z LA kladzie 89 i 85 rp, we dwojke, to jeszcze moze do nich ktos dojsc i dedniesz, sorka;/;/ i teraz stoicie na edron boat i sie patrzycie na siebie, zal;s |
1. Kto stoi na edron boat, ten stoi.
2. Jesli piszesz do mnie staraj sie jednak budowac te zdania tak, zeby byly zrozumiale. 3. Tez moge expic, jednak w przeciwienstwie do was nie MUSZE tego robic. 4. Nie mow mi kogo kto zabil, lepiej zajmij sie wlasnym tylkiem. 5. Dzieki za cynk nie wiedzialem ze mnie tez chca zabic Czesc |
Cytuj:
watar? POZDRO KRELET I NESAS |
Cytuj:
pamietasz jak cie o 20+mniejszy lvl ujebal na ankrahmun? MR PVPER noob i tyle jestes btw feav, ostatnio widziaelm zdiecia twojego brata i na nich bylo dwoch kolesi jeden taki w dlugich wlosach wygladal jak ciota, a drugi taki grubasek, KTORY TO TY?8o8o8o8o8o8o |
20 lew mniejszy w ankh?
pewnie jak se na 140 lewie robilem runki na macro pod depot to przyszedl i bum @few dobrze ze nie mnie dedasz,imho fejk bo neztas by uciekl wszyscy wiemy gdzie :] |
Dzialo sie cos?? bo nie chce mi sie przeglaac 10 stron z ktorych pewnie nic nie wynika poza insultami i madrowaniem sie kto jest madrzeszy i fajniejszy... bo przeciez kazdy wie ze ja i tak spierwam najglosniej :)
aha P.S. Hail _/ |
Berger, Ty jestes z Pabianic poprostu! :o:cup: _/ Me!
|
chuopaki ktos chetny na peking?:\
cos malo nas ostatnio! pisac na gg;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Banished: until Nov 30 2007, 12:18:14 CET because of hacking |
Cytuj:
hhehehe |
Feav (Forever enhancing aids virus)
;;;;;;;;;;;;;;] pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
/Evek z konta Lisa |
Cytuj:
i siedza i czytaja forum naby lol! |
Gruhard kochanie oszczędź sobie dywagacji, nie trać czasu na pisanie postow typu "show us war please", bo tak naprawde to za chuj nie wiesz jak wojna wygląda i to Ci powiem ja agent 00retard.
Kup pacc i zacznij walczyć, nie marzę o niczym innym jak o fragu na Tobie za domek Everanora, a także za wszystko co odjebałeś na tym servie. Ah, prawie zapomniałem - wiesz, że naprawde ciepło się o Tobie w invincible wypowiadają? "He licked us to join" hihihihihi F |
War
Witam!
Po dzisiejszej bitwie dochodzę do wniosku ze Morseton spisało sie w moim mniemaniu na medal. Nie chodzi tu o fragi choć zdobyliśmy ich 4 [ sam morseton ] chodzi o zgranie. Nie popadajmy w samozachwyt bo przegraliśmy. Ale idziemy do przodu. Hmm kiedy wygramy ?? Jak edord przestanie sie podniecać :/ JEDNO MNIE DZIWI CZEMU WYCOFALISMY SIE JAK MIELISMY ICH W TRAPIE?? PRZECIEZ NIE MIELI GDZIE UCIEC :/ THX LIDER LA :] Bongo :* Jesteśmy z wami Pozdro : Sensation Knight'Shade , Necay , Jowall xD Eve odezwij sie na tibi. /vrell |
Eve jest na meetingu bedzie jutro wieczorem
|
Czemu nikt nie chce żebym ja do niego pisał?:(
Moge też? Plz Eve to moj rl bro ok, moge napisać? |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:10. |