![]() |
Cytuj:
Dobra rada od twojego starego Kup dziecku czasem zabawke a nie tylko itemy i gp na allegro, okie huiaszkó ? btw. jesli ty trzymales faje w tej dziurze to byla ona raczej zielona podczas porodu twojego gowniarza stary pedofilu -,^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ty masz ze mnie? Straszne. Dobrze, że z Ciebie nikt niema. Pozdro pocwicz, bez odbioru. /Hans |
Cytuj:
Pierdolona medo zaluz jeszcze z 5 kont i wyzywaj haha widac ze jestes pierdolnietym dzieckiem elo ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
NIE BRZYDKIM DZIECIOM. |
Cytuj:
Ja nie jestem Twoim synem ;| be te wu Ty jestes piekny w tej ruszofej koszulce z okularkami na japie :*****<3 |
Cytuj:
|
Cytuj:
Teraz idz sobie zwal bo tylko na to Cie stac. Az takie kompleksy masz zeby sie wysmiewac z innych ? XD Pozdro pocwicz xD / Jaszczurka :) |
Cytuj:
Sij jaja ****u :) mam na ciebie wyjebane jebany durniu :cup: |
Cytuj:
Ale okularki dostales na komunie od mamusi? Szkdoa ze Twoji rodzice nie mieli takiego samego podejscia do chorych dzieci jak Ty, bo wtedy nikt nie ujrzal by Twojego ochydnego ryj i nie musielibysmy sluchac jak To ladujesz w zielona dziure swojego potwora z 'loch ness' Idz ogol penisa eee.. znaczy sie brode |
Cytuj:
Fundacja TVN "Nie jesteś sam" ul. Wiertnicza 166 02-952 Warszawa http://fundacjatvn.onet.pl/kontakt.html Oni na codzień mają do czynienia z dziećmi pokrzywdzonymi przez los, to są profesjonalisci, napewno ci pomoga. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Tomi juz nie dlogo przyjdzie do ciebie jakas pani lub pan z stowarzyszenia ''podarUj tomiemu slonce'' opanuj nerwy idz na spacer cala polska wysyla sms by tobie pomoc;);)
teraz napisz 100+ posta ze jestem leszczem i ze mam do Ciebie przyjechac to mi sposcisz wpierdol albo o0 ''wyjebane mam na ciebie'' ten text tesh jest dobry |
Cytuj:
be te wu zgoliles penii..brode ? |
Cytuj:
No to pa lece. |
Cytuj:
be te wu pozdrow zonke, nie myslalem ze tak gleboko bierze :O |
Xeam spójrz prawdzie w oczy. Masz 20+ lat zadajesz sie w głupiej grze z 18sto latkami. Jesteś gejem który przez przypadek jakimś cudem spłodził syna. Nie wiem jak to sie stało ze jakaś dziewczyna poleciała na takiego penisobrodego pedała jak ty. Powiem ci tylko tyle ze zajmij się wychowywaniem bachora a nie na*******aniem z dziećmi w tibie. Ja skończyłem ;) bo ta gra naprawdę zabiera dużo czasu mógłbyś spędzić ten czas z synem. A co do tego typka co pisze że nie mam chara na nebuli to niestety sie mylisz. Mam bardzo dużo charów. Wiem dokładnie co sie dzieje. Wiem ze w obydwóch guildiach są większe i mniejsze chuje, ale napewno w vu jest ich mniej i mam tam więcej przyjaciół ;)
|
Cytuj:
Seredo owned HAUHAUHAUAHUAHU. "Dzięki siedlcom vu zaczęło wygrywać" |
Kurwa już napisałem. Tak napisałem bo tak mi sie rymowało. Czy wy jesteście jacyś ograniczeni ??
|
Cytuj:
|
trochę inaczej bym to sformułował. Ja w przeciwieństwie do poniektórych posiadam Mózg a we niestety Musk
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Skończ waćpan, wstydu oszczędź! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak do tany chcialem napisac ze w poprzednim poscie napisales ''liczycie jako fraga jakiegos sagel skeleton co pierwszy raz go na oczy widze'' i ''idz do vu tam masowo invituja''
ciekawe kto kurwa masowo invituje.....sagel nef meber vo-najs na. p.s Wydarzenia z siwata Nebula-wojna. 1.Masz okulary-jestes wyzwany 2.Masz brode jestes wyzwany 3.Masz konto na fotce jestes wyzwany¨ I tak bym mogl 100 pnk. wymienic. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chociazbys kupil pol servera to by Cie Sagel solo pocisnal :( A i tak w ogole to gdzie padl Sagel? :| |
Mish ale w jakim sesie ''solo by mnie pocisnol''??
|
Cytuj:
|
No to pytam sie kurwa w jakim sesie w tibi by mnie pocisnal
a po 2 to nie jest polak takze lizac mu tu nie musisz i tak tego nie czyta. |
Cytuj:
Wiesz ile musialem mu lizac, zeby sie znalezc w jego commencie? A ile musialem mu lizac, zeby mnie prosil o msn... Moge jeszcze Tobie polizac jak chcesz. |
Cytuj:
Swoją drogą to ty też nie bardzo polaka przypominasz @VU Dlaczego kolege z siedlec wyzywacie? Phoenix się obrazi, odejdzie od was i znowu przestaną wam akcje wychodzić, przecież Seredo twierdzi że to dzięki siedlcom idzie wam tak zajebiście. (KOCHAM WAS ZA TO :*******) @Seredo, nie wyszło ci pierdolenie jaki to ty jesteś zajebisty? Tak dzięki siedlcom wygrywają, ale ty w tym nie masz żadnego udziału jak nawet tsa nie masz. PRZYKRE CO ;[ |
Byc moze by mnie zlozyl choc to zalezy o ktorym z moich mainow mowisz bo elvasem juz niegram i niemam do niego ani pasow ani reca.
Thegi byc moze nie przypominam ale NIESTETY nim jestem A ty nie przypominasz normalnego czlowieka :/ p.s watpie ze 93 master zlozylby 116 elita |
Cytuj:
Patrz ilu ważnych rzeczy można się dowiedzieć na forum tibia.pl, prawda? |
ta dowiedzialem sie tez ze istnieje taki debil jak Ty, ty za to dowiedziales ze istnieje taki analfabeta jak ja.
|
Czyzby Penisobrody poczul sie zbeshthany ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:31. |