Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134780)

Nebulafighter 10-06-2008 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak (Post 2107043)
Moj syn w przeciwienstwie do ciebie wylazl z rozowej dziurki, ty miales miej szczescia i przeciskales sie przez te brazową. Po POLSKU - zostałeś wysrany.

Dobra rada wuja xaema
Kropkę(.), znak zapytania(?), wykrzyknik(!) pisz bez spacji po wyrazie wtedy będzie trudniej zgadnąć, że ty i seredo to ta sama osoba.

Co nie zmiena faktu ze bez wora na glowie nie ma co sie do niej zbliza penisobrody profesorze 'miotkó'.

Dobra rada od twojego starego
Kup dziecku czasem zabawke a nie tylko itemy i gp na allegro, okie huiaszkó ?

btw. jesli ty trzymales faje w tej dziurze to byla ona raczej zielona podczas porodu twojego gowniarza stary pedofilu -,^

Wolgler 10-06-2008 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seredo (Post 2106626)
Jak już napisałem wcześniej napisałem tak bo mi sie rymowało ;) Castor zajebisty jesteś xD mam polewę z ciebie. A penisobrody xeam pokazał swój rozwój który zatrzymał się w piaskownicy. Z tego co wiem pojazdy po rodzinie kończą się w podstawówce, starsze dzieci już tak nie robią ;). Ale tutaj widać ze kolega Xeam nadal bawi sie w piaskownicy i sypie tekstami do kolegóf "tfoja stara nie ma psyjaciół na Mojej klasie" ;) Z tego co widze to 3/4 tego serwera to rasowa wieś w Gumakach i z widłami w rękach. Macie rację, rolnicy są potrzebni a tacy co jeszcze umieją pisać i mają internet to uuuuuu ZAJEBIŚCIE CIOŁGNIKI MOSZNA NA ALLEGRO KUPOWAĆ !!!! Xeam sie nawraca ;) Jezdzil po wsi po olecku a teraz co ?? Ma nowych kolegóf i pomaga im karowy doic i swiniom z koryta podjada ;)

Normalne dzieci w piaskownicy nie wyzywają swoich rodziców, może ty miałeś tak trudne dzieciństwo, ale nie wnikam.

August 10-06-2008 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seredo (Post 2106626)
Castor zajebisty jesteś xD mam polewę z ciebie.

Ty masz ze mnie? Straszne. Dobrze, że z Ciebie nikt niema.

Pozdro pocwicz, bez odbioru.

/Hans

tomi1990 10-06-2008 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nebulafighter (Post 2107216)
Co nie zmiena faktu ze bez wora na glowie nie ma co sie do niej zbliza penisobrody profesorze 'miotkó'.

btw. jesli ty trzymales faje w tej dziurze to byla ona raczej zielona podczas porodu twojego gowniarza stary pedofilu -,^

Pierdolona medo zaluz jeszcze z 5 kont i wyzywaj haha widac ze jestes pierdolnietym dzieckiem elo ;)

Nebulafighter 10-06-2008 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tomi1990 (Post 2107397)
Pierdolona medo zaluz jeszcze z 5 kont i wyzywaj haha widac ze jestes pierdolnietym dzieckiem elo ;)

fes slofnik i pocificz

Bosy_Wiesniak 10-06-2008 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nebulafighter (Post 2107216)

Bylem pedofilem dopoki nie zobaczylem cie w przedszkolu. Taki osrany, brzydki, zezowaty gargul. Mowie "nie nie dam rady zostane lepiej zoofilem", orangutany sa ladniejsze od tego bękarta. Oto i tak zostałem zoofilem.
NIE BRZYDKIM DZIECIOM.

Nebulafighter 10-06-2008 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak (Post 2107464)
Bylem pedofilem dopoki nie zobaczylem cie w przedszkolu. Taki osrany, brzydki, zezowaty gargul. Mowie "nie nie dam rady zostane lepiej zoofilem", orangutany sa ladniejsze od tego bękarta. Oto i tak zostałem zoofilem.
NIE BRZYDKIM DZIECIOM.

Ja nie jestem Twoim synem ;|

be te wu Ty jestes piekny w tej ruszofej koszulce z okularkami na japie :*****<3

Bosy_Wiesniak 10-06-2008 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nebulafighter (Post 2107466)

be te wu Ty jestes piekny w tej ruszofej koszulce z okularkami na japie :*****<3

Jakbys byl moim dzieckiem dawno temu zostałbys utopiony w stawiku. Karmienie debila to waste. I koszulka jest czerwona nie różowa. Nie dosc, ze niepelno sprytny to jeszcze za wczesnie wyciagniety daltonista.

blackdd 10-06-2008 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nebulafighter (Post 2107466)

Teraz idz sobie zwal bo tylko na to Cie stac. Az takie kompleksy masz zeby sie wysmiewac z innych ? XD

Pozdro pocwicz xD

/ Jaszczurka :)

tomi1990 10-06-2008 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nebulafighter (Post 2107439)
fes slofnik i pocificz

Sij jaja ****u :) mam na ciebie wyjebane jebany durniu :cup:

Nebulafighter 10-06-2008 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak (Post 2107536)
Jakbys byl moim dzieckiem dawno temu zostałbys utopiony w stawiku. Karmienie debila to waste. I koszulka jest czerwona nie różowa. Nie dosc, ze niepelno sprytny to jeszcze za wczesnie wyciagniety daltonista.

Ale okularki dostales na komunie od mamusi?
Szkdoa ze Twoji rodzice nie mieli takiego samego podejscia do chorych dzieci jak Ty, bo wtedy nikt nie ujrzal by Twojego ochydnego ryj i nie musielibysmy sluchac jak To ladujesz w zielona dziure swojego potwora z 'loch ness'

Idz ogol penisa eee.. znaczy sie brode

Bosy_Wiesniak 10-06-2008 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nebulafighter (Post 2107560)
Ale okularki dostales na komunie od mamusi?
Szkdoa ze Twoji rodzice nie mieli takiego samego podejscia do chorych dzieci jak Ty, bo wtedy nikt nie ujrzal by Twojego ochydnego ryj i nie musielibysmy sluchac jak To ladujesz w zielona dziure swojego potwora z 'loch ness'

Idz ogol penisa eee.. znaczy sie brode

Rozumiem, ze czujesz sie samotny i szukasz bratniej duszy. Ja jednak nie mam doświadczenia z niedorozwiniętymi dziećmi. Jedyne co dla ciebie moge zrobic, o to adres Fundacji TVN "Nie jesteś sam":
Fundacja TVN
"Nie jesteś sam"
ul. Wiertnicza 166
02-952 Warszawa
http://fundacjatvn.onet.pl/kontakt.html

Oni na codzień mają do czynienia z dziećmi pokrzywdzonymi przez los, to są profesjonalisci, napewno ci pomoga.

blackdd 10-06-2008 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nebulafighter (Post 2107560)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nebulafighter (Post 2107439)
fes slofnik i pocificz

Bez odbioru.

Alvaro89 10-06-2008 21:34

Tomi juz nie dlogo przyjdzie do ciebie jakas pani lub pan z stowarzyszenia ''podarUj tomiemu slonce'' opanuj nerwy idz na spacer cala polska wysyla sms by tobie pomoc;);)

teraz napisz 100+ posta ze jestem leszczem i ze mam do Ciebie przyjechac to mi sposcisz wpierdol albo o0 ''wyjebane mam na ciebie'' ten text tesh jest dobry

Nebulafighter 10-06-2008 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak (Post 2107574)
Rozumiem, ze czujesz sie samotny i szukasz bratniej duszy. Ja jednak nie mam doświadczenia z niedorozwiniętymi dziećmi. Jedyne co dla ciebie moge zrobic, o to adres Fundacji TVN "Nie jesteś sam":
Fundacja TVN
"Nie jesteś sam"
ul. Wiertnicza 166
02-952 Warszawa
http://fundacjatvn.onet.pl/kontakt.html

Oni na codzień mają do czynienia z dziećmi pokrzywdzonymi przez los, to są profesjonalisci, napewno ci pomoga.

A Tobie pomogli ?

be te wu zgoliles penii..brode ?

Bosy_Wiesniak 10-06-2008 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nebulafighter (Post 2107614)
A Tobie pomogli ?

be te wu zgoliles penii..brode ?

Trzeci raz sie pytasz o mojego penisa. Juz nie wiem z kim gadam ty czy ci sie matka na konto włamała? Helenka jak to ty to u mnie wszystko w porządku i nie nie martw się te 100zł co wydałem na antybiotyki po naszym baraszkowaniu oddasz jak bedziesz miala. Nic sie nie przejmuj jak bede w warszawie to podskocze do siedlec czekaj tam na rogu gdzie zawsze. Ja juz prawie zdrowy jestem wiesz syfilis jak katarek tydzien i po krzyku.
No to pa lece.

Nebulafighter 10-06-2008 22:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak (Post 2107632)
Trzeci raz sie pytasz o mojego penisa. Juz nie wiem z kim gadam ty czy ci sie matka na konto włamała? Helenka jak to ty to u mnie wszystko w porządku i nie nie martw się te 100zł co wydałem na antybiotyki po naszym baraszkowaniu oddasz jak bedziesz miala. Nic sie nie przejmuj jak bede w warszawie to podskocze do siedlec czekaj tam na rogu gdzie zawsze. Ja juz prawie zdrowy jestem wiesz syfilis jak katarek tydzien i po krzyku.
No to pa lece.

Nie moja wina ze twa broda ksztaltem przypomina penisa.

be te wu pozdrow zonke, nie myslalem ze tak gleboko bierze :O

Seredo 10-06-2008 22:49

Xeam spójrz prawdzie w oczy. Masz 20+ lat zadajesz sie w głupiej grze z 18sto latkami. Jesteś gejem który przez przypadek jakimś cudem spłodził syna. Nie wiem jak to sie stało ze jakaś dziewczyna poleciała na takiego penisobrodego pedała jak ty. Powiem ci tylko tyle ze zajmij się wychowywaniem bachora a nie na*******aniem z dziećmi w tibie. Ja skończyłem ;) bo ta gra naprawdę zabiera dużo czasu mógłbyś spędzić ten czas z synem. A co do tego typka co pisze że nie mam chara na nebuli to niestety sie mylisz. Mam bardzo dużo charów. Wiem dokładnie co sie dzieje. Wiem ze w obydwóch guildiach są większe i mniejsze chuje, ale napewno w vu jest ich mniej i mam tam więcej przyjaciół ;)

Legendanebuli 10-06-2008 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez August (Post 2107330)
Ty masz ze mnie? Straszne. Dobrze, że z Ciebie nikt niema.

Pozdro pocwicz, bez odbioru.

/Hans

KOCHAM CIę ZA TO!
Seredo owned HAUHAUHAUAHUAHU.
"Dzięki siedlcom vu zaczęło wygrywać"

Seredo 10-06-2008 23:00

Kurwa już napisałem. Tak napisałem bo tak mi sie rymowało. Czy wy jesteście jacyś ograniczeni ??

TheDwarf 11-06-2008 00:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seredo (Post 2107828)
Kurwa już napisałem. Tak napisałem bo tak mi sie rymowało. Czy wy jesteście jacyś ograniczeni ??

Problem w tym że to się nawet nie rymowało. Tzn. moze tobie sie wydawalo, ze sie rymowalo, ale nie do konca tak bylo. A co do naszego ograniczenia, to jedynym ograniczeniem, ktore rozni nas od ciebie jest to ze posiadamy mozg. Niewielka wprawdzie roznica, ale popatrz ile zmienia.

Seredo 11-06-2008 01:37

trochę inaczej bym to sformułował. Ja w przeciwieństwie do poniektórych posiadam Mózg a we niestety Musk

Mietek919 11-06-2008 02:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seredo (Post 2107808)
Ja skończyłem ;) bo ta gra naprawdę zabiera dużo czasu

Skończyłeś z tibią to może odejdź też z forum :|

Efax 11-06-2008 06:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seredo (Post 2107966)
trochę inaczej bym to sformułował. Ja w przeciwieństwie do poniektórych posiadam Mózg a we niestety Musk

Aż mi się serce kroi, ale muszę przyznać rację poprzednikom...

Skończ waćpan, wstydu oszczędź!

Wolgler 11-06-2008 07:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Efax (Post 2107997)

raczej "Skończ waść, wstydu oszczędź" ale OK.

Safe 11-06-2008 08:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Efax (Post 2107997)

PWNZ0R XDDDDD

TheDwarf 11-06-2008 08:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seredo (Post 2107966)

Sprachst du Polnisch?

Alasty 11-06-2008 11:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wolgler (Post 2107315)
Normalne dzieci w piaskownicy nie wyzywają swoich rodziców, może ty miałeś tak trudne dzieciństwo, ale nie wnikam.

moze wujek za czesto bral go na kolana :(

Alvaro89 11-06-2008 11:31

Tak do tany chcialem napisac ze w poprzednim poscie napisales ''liczycie jako fraga jakiegos sagel skeleton co pierwszy raz go na oczy widze'' i ''idz do vu tam masowo invituja''

ciekawe kto kurwa masowo invituje.....sagel nef meber vo-najs na.

p.s
Wydarzenia z siwata Nebula-wojna.
1.Masz okulary-jestes wyzwany
2.Masz brode jestes wyzwany
3.Masz konto na fotce jestes wyzwany¨
I tak bym mogl 100 pnk. wymienic.

tomi1990 11-06-2008 11:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alvaro89 (Post 2107584)
Tomi juz nie dlogo przyjdzie do ciebie jakas pani lub pan z stowarzyszenia ''podarUj tomiemu slonce'' opanuj nerwy idz na spacer cala polska wysyla sms by tobie pomoc;);)

teraz napisz 100+ posta ze jestem leszczem i ze mam do Ciebie przyjechac to mi sposcisz wpierdol albo o0 ''wyjebane mam na ciebie'' ten text tesh jest dobry

widac kto nie wychodzi na dwor idz powiedz do jakiegos normalnego czlowieka lub do nauczyciela tesh mam dlugopis

Mish 11-06-2008 11:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alvaro89 (Post 2108168)
Tak do tany chcialem napisac ze w poprzednim poscie napisales ''liczycie jako fraga jakiegos sagel skeleton co pierwszy raz go na oczy widze'' i ''idz do vu tam masowo invituja''

ciekawe kto kurwa masowo invituje.....sagel nef meber vo-najs na.

Chociazbys kupil pol servera to by Cie Sagel solo pocisnal :(

A i tak w ogole to gdzie padl Sagel? :|

Alvaro89 11-06-2008 12:19

Mish ale w jakim sesie ''solo by mnie pocisnol''??

Mish 11-06-2008 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alvaro89 (Post 2108219)
Mish ale w jakim sesie ''solo by mnie pocisnol''??

Nie napisalem 'pocisnol' tylko pocisnal... I nie, nie chodzi o rl. Chodzi o Tibie.

Alvaro89 11-06-2008 13:39

No to pytam sie kurwa w jakim sesie w tibi by mnie pocisnal
a po 2 to nie jest polak takze lizac mu tu nie musisz i tak tego nie czyta.

Mish 11-06-2008 13:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alvaro89 (Post 2108294)

No to ja Ci 'kurwa' odpowiadam ze solo. Czego w tym nie rozumiesz? Dla Vo invitowac takiego Sagela to jak invitnac takich 100 Alvaro.

Wiesz ile musialem mu lizac, zeby sie znalezc w jego commencie? A ile musialem mu lizac, zeby mnie prosil o msn... Moge jeszcze Tobie polizac jak chcesz.

Legendanebuli 11-06-2008 14:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alvaro89 (Post 2108294)

W TAKIM SęSIE że by cię pocisnął
Swoją drogą to ty też nie bardzo polaka przypominasz

@VU
Dlaczego kolege z siedlec wyzywacie? Phoenix się obrazi, odejdzie od was i znowu przestaną wam akcje wychodzić, przecież Seredo twierdzi że to dzięki siedlcom idzie wam tak zajebiście. (KOCHAM WAS ZA TO :*******)
@Seredo, nie wyszło ci pierdolenie jaki to ty jesteś zajebisty? Tak dzięki siedlcom wygrywają, ale ty w tym nie masz żadnego udziału jak nawet tsa nie masz.
PRZYKRE CO ;[

Alvaro89 11-06-2008 14:32

Byc moze by mnie zlozyl choc to zalezy o ktorym z moich mainow mowisz bo elvasem juz niegram i niemam do niego ani pasow ani reca.

Thegi byc moze nie przypominam ale NIESTETY nim jestem
A ty nie przypominasz normalnego czlowieka :/

p.s watpie ze 93 master zlozylby 116 elita

Legendanebuli 11-06-2008 14:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alvaro89 (Post 2108388)
Byc moze by mnie zlozyl choc to zalezy o ktorym z moich mainow mowisz bo elvasem juz niegram i niemam do niego ani pasow ani reca.

p.s watpie ze 93 master zlozylby 116 elita

Niech zgadnę, to ty robiłeś comment na tibia.com na Elvasie? Czasowniki z nie pisze się oddzielnie, dlatego "Nie ma", a nie "Niema"
Patrz ilu ważnych rzeczy można się dowiedzieć na forum tibia.pl, prawda?

Alvaro89 11-06-2008 14:40

ta dowiedzialem sie tez ze istnieje taki debil jak Ty, ty za to dowiedziales ze istnieje taki analfabeta jak ja.

Nebulafighter 11-06-2008 14:41

Czyzby Penisobrody poczul sie zbeshthany ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:31.