![]() |
a ja na roku mam szesciooki cyclop hop hop ;)
|
Konski Zwis kurde barzant
Mateusz menel wielki Dzien dobry tvn 8o |
[char]Obi sprzedawca[/char]
Troche głupawy nick a sam owner też , gra już 2 tydzień po 3h dziennie i ma 6 lvl. @edit Chyba dostał namelocka |
[CHAR]Mam'bardzo dlugi nick[/CHAR]
|
[CHAR]Pizdong Wielki[/CHAR]
|
Azura: Dedniesz chlopcze
|
12:05 You see [CHAR]Ja pier zaden nick nie pasuje[/CHAR] (Level 1). He has no vocation.
jak to zobaczyłem to spadłem xD |
Jeszcze bardziej prosto (Nebula)
Bardzo Prosto (Nebula) - chary moje i kolegi Prosze sellnij mi nose ringa (nerana) widziałem go dawno więc nie wiem czy jest jeszcze (tibia.com mi nie dziala niestety :( ) Suszysz wary poxipolem (Isara) chyyba Koczkodan waleczne serce (też chyba Isara) |
|
Kiedyś na nova było to: Obi Sam Se Robi xd (Zmienione)
|
na Honerze byl koles o nicku "sprawdze czy hydry wolne" czy cos w tym stylu ;d
|
Xdddddddd
ja widzałem
:p Wyruchana Manika(Morgana) Tania Picza Krystyna(Morgana) xD:evul: |
czesio wy******* but<< Kiedyś na Securze obecnie już niema tego konta;]
|
Ja widzialem na asterze 2
-bez dupy nie zrobisz kupy -kupa of astera |
o ta ale nicki ale wpiszcie se w tibia.com:(nikogo tu nie ma)-tylko ta postac i nadodatek konto ma pacc 2lvl pandoria;p:p
|
:p
• Krecik Ryje D*pe (zanera)
• Kupa Pawiana <<-- czy jakos tak (zanera) • Pie*rzyc Walentynki (zanera albo pacera) • Nie smiej sie ze mnie (chyba zanera albo pacera ;P) No i mój nick (nie wiem czy smieszny ;P albo czy głupi) • Wykosiburaki (rooker zanera) I nick mojego (dziwnego) kuzyna • Niech sie zepsuje To chyba wszystko ;) |
Kilka moich(nie powiem które xD)
- Pipka cie ugryzie - Jebutek - Michu Wielki Wypizdowek - Czesio nie pokaze wacka - Serdelki |
23:52 You see Proch Krematoryjny (Level 8). He is a paladin.
23:53 You see Zet Wu (Level 23). He is a paladin. |
Ostrzeżenie poniższe imiona postaci zostały wymyślone na 99,99% przez 10 latka góra 11 latka aby mieć podnieche jeśli na forum znajduje sie autor tych postaci to współczuje jemu i ludziom z jego otoczenia
Widziane prze zemnie: -Lubie Mieso ( Obsidia) -H*ujciw{tu fachowe określenie końca pleców:D}(Obsidia)-już nie wspominając ze ten nick powinien zaczynać sie na C ---(niewidziane na żywo)--- -Jajamii Omate(Candia) -Puszczalska Suka(Aldora) -Smierdzisz Kalem(Candia) |
Cytuj:
Dam sobie głowe uciąć, że on stworzył takie nicki dla zabawy. W końcu tibia to przeciez tylko zabawa. A ty od razu wszystko bierzesz na serio... Po twojej wypowiedzi wnioskuję ze nie potrafisz odroznic tibii od realnego zycia. Idz sie leczyć! |
13:36 You see [CHAR]Elite Orshabell[/CHAR] (Level 7). He has no vocation.
00:01 You see [CHAR]Oskar drut ubijacz orszabali[/CHAR] (Level 2). He has no vocation. 22:52 You see [CHAR]Krwiozercy chomik chaosu refu[/CHAR] (Level 8). He has no vocation. 22:54 You see [CHAR]Daj Jakies Rzeczy[/CHAR] (Level 1). She has no vocation. 23:03 You see [CHAR]Kaczynski ty Pedale[/CHAR] (Level 1). He has no vocation. Refugia mnie rozbraja :D |
Cytuj:
|
ruchaczek - libera
mój 1 har !!!! chlopaki 1 |
aha jescze jeden ...
Dziwna Dziwa - fortera |
@UP
Widać że teraz wymyślone :) Mógłbyś chociaż edytować posty. |
[CHAR]Harmonia'Harmonia[/CHAR]
[CHAR]Harmonia Harmonia Harmonia[/CHAR] [CHAR]Szajba Demon[/CHAR] [CHAR]Knight Bardzo Mocny[/CHAR] [CHAR]Boski Dymek Palladyn[/CHAR] |
|
[CHAR]Chlodziarko-Zamrarzarka[/CHAR]
|
a ja mam nick [CHAR]odbytniczy pall[/CHAR] i co drugi high level mnie bije
"bo jestem do dupy" |
@Up
Szkoda mi ciebie A teraz nick który bardzo mi sie spodobał (przy okazji autor ma naprawdę to coś w tworzeniu imion dla postaci jak go widzę to jego nick zasłania mi "pół" ekranu) <werble> --Obsidian assasin of evil hell :D |
Kolo na Celescie miał nick Twojastarapierzewrzece :D
|
Dziękuje wszystkim tym co wymyślają te imiona za to, że pogłębiają wizerunek Polaka w Tibii jako dziecka, nooba i kretyna. Dziękuję raz jeszcze.
@Bladzimierz Twoje imię zostało już zaraportowane. Dzięki. To drugie z twojego accountu też zresztą. |
[CHAR]Zenek Rozpruwacz Majtek[/CHAR]
Stary char mojego kumpla ;D |
Hehe o to co znalazłem :
Twoja Starta Kapitan Mineta Twojastara Kradniew Tesco Odbyt Zbieracz Loota (: |
[CHAR]Bala rowalony przez owce[/CHAR]
[CHAR]bala pogomca brudu[/CHAR] [CHAR]dwiescie panoramicznych[/CHAR] (filmik) [CHAR]Ruwnik[/CHAR] Innych nicków nie pamiętam. Jak sobie coś przypomnę, napiszę. |
Cóż... chyba zaczyna brakować juz suggest name'ów, skoro takie zaczynają wychodzic ;)
http://img512.imageshack.us/img512/9...wywindomk9.jpg |
Name: Zrobie loda za dziesiec ka
Sex: male Profession: None Level: 1 World: Aldora Residence: Rookgaard Last login: Sep 02 2007, 13:22:59 CEST Account Status: Free Account |
najglupszy nick
Ja widzialem nick " Pyszna buła" jakos tak
|
[CHAR]Szprychajaja Mucharata[/CHAR]
Co po rozdzieleniu daje "Szprycha jaja mu charata" xDD 8oB):):p:] |
Spiewacz karaoke <<guardia>> (moj best friend)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:21. |