Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Nowa "lepsza" Elysia?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147915)

Kenow 14-11-2008 07:58

naukowe? :S

ervinius 14-11-2008 14:32

taka jakby ironia, sam nie wiem co to mialo byc, wazne ze ja wiem o co chodzi (;

Kenow 14-11-2008 15:12

Cytuj:

taka jakby ironia, sam nie wiem co to mialo byc, wazne ze ja wiem o co chodzi (;
Jezeli tylko Ty masz wiedziec o co chodzi, to po co wogole piszesz, rownie dobrze moglbys zachowac to dla siebie

..Mistrzuniu.. 14-11-2008 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2334306)
Co do pierwszego filmiku - dlatego właśnie przestałem trenować capo. :)

Lmfao, dobre!

HAHA
koles dostal wpierdol przez swoja glupote, dlatego ze nie potrafil wykorzystac swoich umiejetnosci. I dlatego ty nie lubisz capoeiry. xD

@co do twojego filmu
Ja bym sie wstydzil jego pokazac ;p

@edit

Prywatne
Powód: Znaczne nadużywanie wulgaryzmów
03-11-2008 20:07 Tompior 3 / 03-12-2008 20:07
no ja jebie, niedlugo znow bede musial zrobic nowe konto

Kenow 14-11-2008 16:30

tego tompiora to trzeba bedzie dojebac tak jak tego innego modka, tez sie im w*******al w rozmowy to mu hunta wjebali i na tym sie skonczylo, pokora odrazu byla
albo jestes debilem, albo jebanym hipokryta, jesli za kazde przeklenstwo tutaj warnami rzucasz, a z domu wychodzisz i zapewne sam rzucisz czasem, jak kazdy, o chocby "kurwa, jak jezdzisz?"

LovePA 14-11-2008 17:07

16:54 Vasilies [117]: Exori Gran ""Vi ska döda Polacker!

pierdolona szmata. wy*******aj śmieciu do szwecji.

Kafes 14-11-2008 18:07

miałes juz tu nie zaglądać, żegnam

LovePA 14-11-2008 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafes (Post 2335395)
miałes juz tu nie zaglądać, żegnam

to moja druga wizyta retardzie więc elo lamusie

Kafes 14-11-2008 18:31

morda plebsie, jeszcze ci mało? wszędzie cie skarali lolq teraz czas na .de forum gogo

Kenow 14-11-2008 18:35

obydwoje siebie warci

Kafes 14-11-2008 18:36

wypraszam sobie, hej

Kenow 14-11-2008 18:37

no ta ostatnia wypowiedzia ostro pojechales po jego poziomie

Kafes 14-11-2008 18:40

najważniejsze ze nie wie co odpisac =)

Gonzo 14-11-2008 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LovePA (Post 2335294)
16:54 Vasilies [117]: Exori Gran ""Vi ska döda Polacker!

pierdolona szmata. wy*******aj śmieciu do szwecji.

Żałosny jesteś. Ty naprawdę masz 20 lat?

Jag tycker om att tala svenska. \o/

Decade 14-11-2008 19:26

Nowy update koooozak wszyscy w party beda biegac teraz :) Wypas gilidie duze beda mialy na expie

Gonzo 14-11-2008 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2335534)
Nowy update koooozak wszyscy w party beda biegac teraz :) Wypas gilidie duze beda mialy na expie

Mnie zastanawia kwestia buffów dla profesji, bo to zmieni zupełnie system walki PvP.

Kenow 14-11-2008 20:20

Chujowo z lepszym hastem dla kinow i palkow
...

@Kafes
e tam wroci pewnie niedlugo z riposta ze go nie bylo w domu czy cos

Eneris 14-11-2008 20:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bax (Post 2334882)
Napisałem to ogólnie, nie odnosiłem się do nikogo.

Dzięki za rade.

Decade 14-11-2008 20:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenow (Post 2335629)
Chujowo z lepszym hastem dla kinow i palkow
...

@Kafes
e tam wroci pewnie niedlugo z riposta ze go nie bylo w domu czy cos

mowisz tak bo jestes sorkiem:PPP
a to haste dla palka to pewnie bedzie slabsze od utani gran hur i jak sam widziales redukuje moc uderzen, kina ma ciekawe bo jemu chyba nie redukuje.

Jakby nie swiaty non-pvp to chyba by nic nowego od 2 lat nie dodali do tibii :))

Gonzo 14-11-2008 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2335681)
mowisz tak bo jestes sorkiem:PPP
a to haste dla palka to pewnie bedzie slabsze od utani gran hur i jak sam widziales redukuje moc uderzen, kina ma ciekawe bo jemu chyba nie redukuje.

Jakby nie swiaty non-pvp to chyba by nic nowego od 2 lat nie dodali do tibii :))

Nie redukuje, tylko w tym czasie nie może atakować.

Decade 14-11-2008 21:07

No to takie zeby spierdolic przed pk
W sumie to glupie bylo palek (ten tibijski czyli strzelec) wysportowany powinien byc, prezny i s*******ac zwinnie przed potworkami a tu taki stary dziadek z brodą do ziemi mag co mu tam osteoporoza dawno kosci zjadla rzuca sobie czar za 100 many i na piechte go bierze troche nielogiczne to bylo:P No troche sie wyrownalo przynajmniej uciekac przed magami bedzie mozna tak szybko jak oni

Kafes 14-11-2008 21:11

http://pl.youtube.com/watch?v=rSoTdxKYz4g

:D komentarz zbędny, monitor zapluty hahaha

Decade 14-11-2008 21:29

Haha
Nasi szwedzcy przyjaciele z serwera elysia mówią że szukaja dziewczyny
Buy Hot girl 1kk thais

btw to ciekawe te wymiany miedzynarodowe sa moi koledzy namówili araba zeby poszedl do pokoju nauczycielskiego, zlapal sie za glowe i powiedzial "O k...a ale sie najebalem". Pokoj nauczycielski padł

Gonzo 14-11-2008 21:30

(tu był link, ale Decade był szybszy hahaha)

Lol.

Dobre są takie niektóre filmiki. :P

elorin 14-11-2008 21:59

No filmiki powah ;d

Eneris 14-11-2008 22:11

Grzechu jest już Hicham w domu??

Gonzo 15-11-2008 00:08

Łajsgajs, dlaczego zamiast wyjść na open to kroicie massloga na Port Hope? Fizol i tak nie wyjdzie.

Użytkowników czytających ten temat: 8 (zarejestrowanych: 5, gości: 3)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gonzo 15-11-2008 00:26

Już drugi fail.
To było mocne.

Użytkowników czytających ten temat: 10 (zarejestrowanych: 4, gości: 6)

Rekordy bijemy.

rekinek 15-11-2008 00:28

nom masz wprawe w wylogowywaniu sei ahaha :D zreszta przestan spamowac to forum do 3 razy sztuka. Uda sie albo sei nei uda wojna to wojna.

Kenow 15-11-2008 00:28

glupi ma zawsze szczescie, "czy jakos tak"
HEHE(...)HE

Gonzo 15-11-2008 00:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rekinek (Post 2336037)
nom masz wprawe w wylogowywaniu sei ahaha :D zreszta przestan spamowac to forum do 3 razy sztuka. Uda sie albo sei nei uda wojna to wojna.

Sory, ale nie tylko w tym. :<

rekinek 15-11-2008 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2336040)
Sory, ale nie tylko w tym. :<

a no tak i w "chapaniu" loota do jedynego ciala jaikego doszedles? :D

Kenow 15-11-2008 00:34

dodam jeszcze ze wasz masslog wczorajszy to byl o wiele wiekszy fail, aczkolwiek nie usprawiedliwiam naszego :D z zaskoczenia wybiegles

Gonzo 15-11-2008 00:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rekinek (Post 2336042)
a no tak i w "chapaniu" loota do jedynego ciala jaikego doszedles? :D

Zły bo to było Twoje ciało?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenow (Post 2336046)
dodam jeszcze ze wasz masslog wczorajszy to byl o wiele wiekszy fail, aczkolwiek nie usprawiedliwiam naszego :D z zaskoczenia wybiegles

Z początku jakiś noob char na 8 lvlu napisał do mnie, żebym do Carlin pobiegł z kasą bo chciałem winning lottery ticket kupić, więc myślałem, że tam massloga macie. To od Was ktoś był?

Kenow 15-11-2008 01:04

on raczej mowi to z usmiechem i wysmiewa Twoje bieganie na ob
a w carlin z tego co wiem to nic nie mielismy ; o
nie no spoko, nic juz nie mowie

btw. ktos w WoW'a tu gra? ^^ "The day of wrath has come" ; D

Vatian 15-11-2008 05:30

Gonzo oO

wtf are you doin' here?

Grasz tutaj cos teraz, czy tylko chwilowo? bo wlasnie zastanawiam sie zeby gdzies sobie zaczac, a Valoria nudzi powoli, z aldora to samo- mysle o Elysii, Kyrze, badz Obsidii.

'Fajnie jak na kombajnie!'

ps. 14.12 - no name, polmetek.

Decade 15-11-2008 09:16

Polmetki sa zajebiste

Midarth 15-11-2008 12:07

Laskawie Gonzo skoncz pierdolic, bo jak do tej pory gowno zrobiles, i 70% OA takze, jak to jest ze kiedy zabilismy Eddiego i nagle dologowalo was 10 osob tak ze bylo was 2 razy wiecej niz nas nikt nie wybiegl i nie probowal nawet walczyc? Pogodz sie z faktem, ze jak nie macie ustawionej openki i ogarnietych ludzi z Lunary czy chuj wie skad, to nie zrobicie pz nawet jak nas bedzie 3 razy mniej, bo nie obsadzicie charow ktore kupil Kittel i wiekszosc z was to pierdolone nieogary i nie ma sie co oszukiwac ze jest inaczej.

Ps. Jak to sie stalo, ze jeszcze 2 tyg. temu lizales mi dupe ze chcesz dolaczyc, ze tez jest z Wroclawia, a tu nagle sie okazuje ze jestes przeciwko nam? ;o

Gonzo 15-11-2008 12:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2336120)
Gonzo oO

wtf are you doin' here?

Grasz tutaj cos teraz, czy tylko chwilowo? bo wlasnie zastanawiam sie zeby gdzies sobie zaczac, a Valoria nudzi powoli, z aldora to samo- mysle o Elysii, Kyrze, badz Obsidii.

'Fajnie jak na kombajnie!'

ps. 14.12 - no name, polmetek.

A walczę sobie w wojnie przeciwko Siejejejejejnikom. Elysia zdecydowanie bardziej mi się podoba od Valorii, bo na Valorii ta wojna była taka jakaś niewyraźna, nie było wiadomo, kto był spy, a kto nie. Tutaj spy nie ma (chyba?). Rób maga i chodź do Occido Aevum, a na GG napisz do mnie to Ci venta założę :*.

PS. półmetek której szkoły? ;> Bo brzmi ciekawie, a no i No Name, mrauu <3.
PS2. ONE LOVE W HALI LUDOWEEEEEJJJJJ DZISIAJJJJ WOOOOOO. :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Midarth (Post 2336355)
Laskawie Gonzo skoncz pierdolic, bo jak do tej pory gowno zrobiles, i 70% OA takze, jak to jest ze kiedy zabilismy Eddiego i nagle dologowalo was 10 osob tak ze bylo was 2 razy wiecej niz nas nikt nie wybiegl i nie probowal nawet walczyc? Pogodz sie z faktem, ze jak nie macie ustawionej openki i ogarnietych ludzi z Lunary czy chuj wie skad, to nie zrobicie pz nawet jak nas bedzie 3 razy mniej, bo nie obsadzicie charow ktore kupil Kittel i wiekszosc z was to pierdolone nieogary i nie ma sie co oszukiwac ze jest inaczej.

Co do naszej gildiowej roboty - jak na razie to skopaliśmy Wam dupę 11:1 na opence. Co do Eddiego - Która to była godzina? Północ? :| Myślisz, że mamy ludzi o tej porze? 6-7 osób poleciało tam do Was (w tym "nieogar" Kittel), ale stwierdzili, że nie ma sensu, bo przez Waszego stacka w taką liczbę osób i tak się nie przebijemy. Czego Ty oczekiwałeś, szansy, że dojebiesz jeszcze nas kilku? BTW, uważasz się za pro ogarniacza? No braaaawo <klap klap>, jesteście zadowoleni, że ujebaliście Eddiego (który i tak to odrobi niedługo), a mogliście ujebać dwie osoby. Ja byłbym średnio zadowolony.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Midarth (Post 2336355)
Ps. Jak to sie stalo, ze jeszcze 2 tyg. temu lizales mi dupe ze chcesz dolaczyc, ze tez jest z Wroclawia, a tu nagle sie okazuje ze jestes przeciwko nam? ;o

Chciałem znaleźć jakąś gildię, gdzie byliby Polacy. Jeśli te trzy pytania, które Ci zadałem:

"Z Wrocławia jesteś?"
"Rekrutujecie może?"
"Jaka dzielnia?"

Uważasz za lizanie dupy, to masz nieźle zrytą banie i przerośnięte ego, a ja jestem całkiem zadowolony, że jednak nie doszedłem.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenow (Post 2336068)

Myślałem nad ew. wykupieniem, ale nie jestem pewien, czy mam czas na questing. :<

Dodali jakiś nowy BG? I czy jest lepszy od EOTS ;>.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2336163)
Polmetki sa zajebiste

Ta, jeśli nie masz do czynienia z 4ma bramkarzami, tak jak miesiąc temu moja ekipa. (Maciuś you know what! :D)

Kenow 15-11-2008 14:00

Cytuj:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenow Pokaż post

Myślałem nad ew. wykupieniem, ale nie jestem pewien, czy mam czas na questing. :<

Dodali jakiś nowy BG? I czy jest lepszy od EOTS ;>.
Dodali "strand of the ancients" z siege weapons, ponoc fajne ale podobno od 80 dopiero mozna isc, z tego co kumpel mowil (ja osobiscie teraz nie gram, skonczylem jakos 2 tyg przed wypuszczeniem 2.4)
Gdzie grales?

edit:
czemu usuneles swoj glupi HAHAHA~ spam? :( to bylo takie 14yo : o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:56.