![]() |
Cytuj:
wszystkiego najlepszego dla solenizantow - Noname18 oraz Mama Shejqa xD?Z?X?ZD |
@Rise
Hehe i zabiliście kolejnego rl mi, gtz? :) |
Nie sciemniaj ^^ To ek ktorym zbierasz kase Ty albo Dizt ;)
|
Cytuj:
Kurstyrian to Łukasz, mój przyjaciel od jakiś 6 lat... Bezsensu bawić się w zabijanie rl kolegów ;) |
@Kafar
Nie wiem kto Ci dał takie niepoważne info, ale to jest śmiech na sali. :) |
Cytuj:
gl8o |
Cytuj:
|
@Garax
Gdyby on ze mną sharował czy coś, to wiedz że by nie miał teraz 77 lvl'a :) |
a 40 lvl xDD?
|
Oczywiste jest ,ze nie przyznacie sie ,ze to ktorys z was ^^ Na sile chcecie zrobic z nas PKerow XDdd
|
@Kafar
Żal Ciebie, nie rozumiesz że to nasz znajomy, który studiuje z Davidem (Xomerek)? Dobra, z resztą nieważne i tak was to nie obchodzi, ale gratuluję ubicia kolesia, który nic nie miał do wojny. PozdO! |
15:51 Dider from rivia [132]: DIDER W KTORYM BP SA RINGI
15:51 Gebhard [98]: w prezencie 15:51 Gebhard [98]: dider 15:51 Victeron [201]: utamo vita 15:51 Gebhard [98]: w prezencie 15:51 Gebhard [98]: sa XD? |
Arcy jakbys nie wiedzial to Dider i Gebhard to bracia wiec o chuj Ci znow chodzi xd?
|
Przecież Gebhard mówił Roggyemu, że jest bratem Vica ;/
|
Ojj Lavore nieprawda bo Szymon to moj brat :p
|
Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina, starszy czy młodszy chłopak czy dziewczyna xddddddd ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie znam go z rla ale wiem ze to inna osoba bo podczas paru kłótni miałem okazje porozmawiać,nie mniej na pewno nie kibicuje on Rise. @Lavio Wasze chlopaki dziś nad ranem zabily mnie a też nie pomagałem Rise wiec ten toporek jest obusieczny.Ktoś mądry powiedział ze na wojnie padaja niewinni jak Kursty albo ja :P @Rise Szczerze gratuluje udanej akcji :) |
Cytuj:
...i nikt na mnie nie zbiera kasy, nie xpi etc., a to że ani Lavio, ani Dizt nie grają Kurstem -powinien to potwierdzić (wiecznie urażony) Protoss;) To by było na tyle... szkoda mi czasu na czytanie tego forum, same ubliżanie sobie itp, itd, etc... kulturka nie ma co;) Serdecznie pozdrawiam MAR.PCHR. Krust. PS. Tylko nie liczcie sobie tego "fraga" do statystyk - bo nic wspólnego z tą "wojną" nie mam i nie mam zamiaru mieć. @up, dzięki, że potwierdziłeś :) |
Stary sram na twojego fraga :(
Ktoś kiedyś powiedział "Wojna to masakra pośród ludzi którzy się nie znają, ku korzyści ludzi, znających się bardzo dobrze" :] |
Dzieki Protossowi padles ^^ On powiedzial ,ze Ty jestes moneymarkerem ditzow ;)
Oczywiscie frag nie liczony lols ;d |
Cytuj:
|
@Kafar
Nie znam "Diztów", chyba tylko Cold'ów. |
Jak zwal tak zwal Xd
|
Mati Stw zmień tego avatara bo mnie w*****a xd ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
wojna jak wojne " wszystkie chwyty sa dozwolone " padaja i beda padac osoby co nie walcza poprostu maja zlych znajomych w nie odpowiednim momencie nikt tego nie zmieni
gz fragow juz sie balem ze bedzie wieksza cisza z waszej strony moze zaniedlugo jakis openej jak sie rozkrecicie z innej beczki bo czytalem ze ktos mowil o derbach zajebisty mecz i klimat xd |
Gz akcji ... ładne fragi :p
Maciej 2 fragi widze KARAAAAA'SZZZZZ :mag::mag::mag::mag: Xddddd LODOWY LODOWY PINGUIN LODOWY LODOWY PINGUIN JEEEEEEEEE JEEEEEEEEEEE LODOWY LODOWY PINGUIN |
Z zewnątrz twardy, miękki w środku mów mi kotku xD
Pingwin Jee Gratz fragów na Armanie i Nizie Gl both side |
A ja inaczej.
ICH BIN EIS EIS PINGUIN ICH BIN EIS EIS PINGUIN YEAH YEAH |
Tylko Persil, zawsze Persil....
|
Dejwid od poczatku tego serva chcialem miec fraga na Nizahe. Dzisiejszego ranka stalo sie to faktem xD Nigdy nie czulem sie taki zadowolony z ludzi i samego siebie xD
Mam nadzieja ze ta akcja was podbuduje i znowu wrocimy na wlasciwe tory! Rise _/_/_/_/_/ :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evu l::evul::evul::evul::evul::evul::evul: |
Mar 02 2008, 10:48:56 CET Killed Nizahe Inferno at Level 208 unjustified
Zbij Grabe _.../ |
Cytuj:
|
Banalne czy nie banalne wyciagnac 208 ek aby zrobil pz i dal sie zlapac w pulapke to jednak jest juz wyczyn :)
Dla mnie wciaz jest to sukces :evul: |
Fakt faktem ,ze Nizahe padl na walsne zyczenie razem z Armanem.Wystarczylo pobiec w miejsce gdzie padl Tajfun i rzucic za siebie parcela.Moglibysmy go conajwyzej posmyrac po pietach . Albo nawet w hero cave walnac za siebie 2 parcele i pewnie tez bysmy nie dali rady :) .
|
Fajnie sie mysli siedzac w pz. Ciekaw jestem czy bys ogarnal nerwy jakbys zobaczyl 20 typa ktorzy leca na Ciebie po masslogu ? Na tym wlasnie polega gra nerwow i racjonalne myslenie w stresujacej sytuacji xD
Daje sobie reke uciac ze jezeli ja bym byl na ich miejscu zrobil bym to samo :P Parchement i zabawa up&down. :evul: |
Cytuj:
Nie sadzicie ze jezli stawiasz za siebie parcele to musisz miec pewnosc ze przyjdzie ktos cie uratowac w miare szybko. A jezli wiesz ze nie uzbierasz ludzi to jedynym ratunkiem byl parchment. |
Btw. oni myśleli że wszyscy będą przechodzić przez te demony? :confused:
*Szacun dla Nizahego i Roggstaha. ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:26. |