![]() |
Cytuj:
Ale się teraz fajnie Naxx raiduje w sprzęcie icc25hc :D |
Yo mam pytanka
Co robi ten czar? http://www.wowhead.com/spell=3034/viper-sting Trochę nie czaje jego działania : d. Jako hunter nigdy nie będę mógł zakładać tarczy? Czemu nauczyłem się posługiwania różną bronią u NPC, a wciąż nie mogę założyć np swordów? |
Proste - wysysasz przeciwnikowi manę.
Nie możesz wyssać więcej niż x% jego total many lub y% twojej total many zależnie od tego, która liczba jest mniejsza. Cytuj:
Cytuj:
|
No właśnie nauczyłem się mieczów i innych takich, w silvermoon. Mam w skille sword 1/195, a nie mogę założyć broni typu sword.
|
zalezy jaki chcesz zalozyc, czy np two handed czy one ;)
|
Hej, jak najszybciej zdobyc DUŻĄ ilosć honoru?
|
Cytuj:
Random battleground?? |
Hej ludzie jestem w kropce! : <
Mam 41 lvl i żadnych questów dostępnych w pobliżu! Poruszam się w okolicach Astranaar. Byłem na tej wyspie po prawej stronie szukać questów, przejechałem na mouncie pół mapy i dalej nie mogę nic znaleźć ; /. To trochę nie ma sensu jak jedyną rozrywką sa dungeony na które muszę czekać wpizdu dugo : P. Gdzie znajdę nowe questy na mój lvl?! (i jak tam dotrzeć : d) Albo co mam innego robić? : P |
Idź do Tanaris, albo hinterlands.
|
http://www.wow-pro.com/
masz tam leveling guides, poprowadzą cie w najkrótszy sposób do 80 lv. Prócz tego na tej stronie znajdziesz praktycznie wszystkie poradniki co do gry w wow'a np. profesje, classy czy inne pierdoły. |
Właśnie mam taki problem że jak np chce iść do Tanaris to mnie strażnicy po drodze miażdżo : P
@nie podobajo Ci się takie słowka?: / |
Cytuj:
@up One som kóltowe : p |
Jak myślicie , szybciej będzie zdobyć robiąc random hc 175 triumfy czy 103k honoru robiąc wg lub random bg (brakuje do s6 :/)?
|
Cytuj:
Dla tanka najszybciej będzie HC (+ w pizdu kasy), dla dps/heal szybciej będzie BG. Najlepiej jest robić to i to. Honor przyda się do gemowania sprzętu :P |
Cytuj:
Btw, mam pytanie. Czy mogę dodać klucz WotLK jeśli mam konto frozen? |
#Rybzor
A w Booty Bay robiłeś q? |
Cytuj:
|
No właśnie zrobiłem questy w Booty Bay, szukam next lokacji : P
|
Cytuj:
Co do Booty Bay. To oczywiście nie tylko Booty Bay ale też całe Stranglethorn Vale. Wątpię czy zrobiłeś wszystkie questy tam. |
Mogłby mi ktos podac linka do jakiegos spisu lub samemu wypisac godne uwagi dla maga enchanty czy łatki dla kazdej czesci eq zarowno takie do pvp jak i pve? Jestem nowy tego jest tak duzo ze nie moge tego ogarnac.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Haha ,często odwiedzam EJ ale nie o to chodziło.
Dzieki sorbet. |
Yo mam takie pytanie. Jak rasa/klasa itp w WoWie jest najlepsza do funkcji tanka? Głównie chodzi mi o bonusy do HP, najlepsze trzymanie aggro itp itd.
|
Cytuj:
Co do klas, hm... Z tego co zauważyłem, najlepszy jest paladyn (na każdym raidzie obowiązkowy) po nim są raczej na równi Warrior / DK (z tym, że dk ma dostać lekki nerf w 3.3.5) a na samym końcu druid. |
Cytuj:
Combo druid+warek robi przepięknie, spokojnie wymieniają się rolami MT/OT. Paladyn czy też DK również daję radę. Prawdą jest, że przy niektórych walkach różne klasy sprawują się lepiej lub gorzej, ale nie jest to powód do uogólnień, że któraś klasa jest obowiązkowa. |
Cytuj:
I z takim składem siekamy heroici na 25 (btw w pon padł PP hc xd). |
na forum www.world-of-warcraft.pl doszlismy do wniosku ze najlepszy jest mimo wszystko War :)
|
Cytuj:
|
Ja tam gram szamanem bo jest fajny i przyjemy i dps i healer i jest si ;p
Stormscale rlz! http://i299.photobucket.com/albums/m...210_125638.jpg A teraz mi napisz ktos madry o co kaman z RaF'em. Musze PP kupic zeby zaczal dzialac? Jak grantowac lvle i jakimi charami? Ktory max lvl tychze? wufafuk? |
Haha ,miał ktos z was kiedys takiego fuxa jak ja miałem dzisiaj :D ? Byłem na voa 25 i wypadły dla mnie sanctified rękawice t10, legi z wrathfula i pasek relentlessa i wszystkie 3 itemy wygrałem chodz było jeszcze dwoch magow w raidzie :)
|
Cytuj:
|
Apropo rajdów, jak się bierze w nich udział?: d
|
nabijasz 80 i zwyczajne LFG, ewentualnie obserwuj kanaly lub rozmowy w miastach(dalaran) ergo znajdz gildie ktora ciebie tam wezmie. Raid to takie party ale wieksze.
|
Szukasz raidu i prosisz o inv. All.
#up Ciebie nie było. ;d |
No to mi jeszcze 15 lvli brakuje. W Dalaran jeszcze nie byłem ; d
|
65 juz ? Oo ,gz.
|
66*. Całkiem speks mi się gra hunterem. Najbardziej póki co wkurza mnie to, że mało wiem o tej grze, nie wiem gdzie się dostać jak itp itd, no i ogólnie wielu mechanizmów nie łapie ;<. Przyjdzie z czasem ; d.
EDit: latanie jest super : d. Tylko w outland można latać? |
Można też w northrend ale tam pierwszą postacią dopiero od 77 lvl. W northrend można zdobyć nawet fly mounty 280 lub 310% speed :P A w cataclysmie będzie można w kalimdorze i eastern kingdoms.
Na 70 możesz spróbować znaleźć team na jakiś raid z tbc , na hyjalu pewnie wyjebiście jest 8o |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:50. |