![]() |
Cytuj:
Mówi się miałem , a nie "mniałem" W każdym poście robisz takie błedy -.- |
Cytuj:
@topic GS 40 knightem, waste bp manasów, bp uh, i kilka hmm (na dobitke;]) |
Dwarf Soldier
|
ja pokonałem pół litra z ojcem w piwnicy ^^
|
Best Solo: Dragon, Dragon Lord
Lvl: 32 Mlvl: 35 Profesja: Druid Szukalem Mocnych Wrazen bo expienie na Guardach robi sie nudne xD Poszlo Bp Sd, 1.5BP Mf i Bursty :) |
solo:5 guardow na raz:D
team:hydra:cup: |
Solo: DL [ornamented shield]
Team: Hydra 56 EK Skilli nie pamiętam dość dawno to już było, potem przywitało go allegro... :baby: |
Hah, dzisiaj ubiłem Dwarf Guarda moim 10 lvl sorciem :cup:.
|
Ja zabilem na 22 lvl druta , 3 beholdery na raz :)
pamietam ze jesczcze z jednego mi wypadl beho shield-ale bylem szczeslwy:) |
:p
Gohul to male piwo wes se ubij orca leadera z samej rodzki to zobaczysz :p
|
30ek 71/71
Best solo: drag (zabiłem z 200 już - expię na nich, pierwszego zabiłem na 19 lvlu) Best team: no też drag ;p 53 ed/53 mlv Best Solo: Dl Best team: behemoth/serpent spawn |
WRL-Knightem
WRL-Sorcem DL-Pallem XD To tyle bst team to demon oczywiście... Wybiorę się może na ORSHA. Ale to zależy... Tylko K*wa nie solo xD |
LUL ja 21 palkiem ubilem draga solo ze skilem 57 xd. wlaczylem utamo vite i zeslo chyba 6 manasow ^.- a wy na 30 knightach zuzywacie 8 UH ... Zal...
Teraz jak ide na draga na 26 lvlu skill 63 wiem ze slaby xd drag na 3 vity ( po co tracic uhy ,a i mlvl idzie ;p) |
35 drutem zrobilem solo banshee seale + spectral dressB)
|
Moim 15 palkiem drag solo na utamo, skille 70/57 z boltow. Poszly jakies 3 manasy.
|
Ja 36ms dragon lorda
|
Cytuj:
|
Dragon
paladynem lvl 12 skille 71/5x Dragon Lord knight lvl 47 skille 80/81 Demon skeleton druid lvl 13 Gracz (knight lvl 39) sorcerer lvl 24 exp 3,8k + warrior helmet:) |
Dragon
Druid 24 level DS 17 Druid I więcej na nic się nie wybrałem bo nie zdążyłem (hacked -.- ) |
Best Solo
Ubilem DLa palkiem 45lvl 80/64
a pierwszego solo smoka to na 19lvlu 65/40 ;) |
Solo:Gs:cup:
LvL:29 Profa: Palladyn Skille:63/45 Waste:2 Hp,3mp ^^:cup: |
dragona druidem na 20 lvlu kilka razy zabiłem
|
Mahrdis.
190 ek. |
11 sorciem draga z sdkow na tibi 7.5 ^.^
|
banshee 27 lvl sorcererem
giant spider 38 lvlem sorcererm |
hmm... no to chyba drag , na 31 lvl najtem :)
ps. Moreek fajny avatar :D |
No ja 12 palkiem dsa ;] ktos go wyciagna tam kolo carlin co jest hunter i cyce :) i raz z jednej raz z drugiej podchodzilem iubilem wkoncu :P skile wtedy chyba 35/24 :P
A na 18 pallu tez draga ubilem na solo ale poszlo "troche" manasow 8o |
na 3 lvl zabilem wolfa!!! to bylo prawdziwe przezycie :D
|
dragona 21 lvl sorc mlvl 18 :)
|
na 18 lvl rozwaliłem Demon skeletona (jestem palem:D)
|
Dwarfa Guarda solo palem na 19lvl (po up 8.0)
|
Ja ubiłem draga na 20lvl knightem :D Skille 55/55, ale dałem radę :D
|
Gs
Giant Spider na 28lvlu chyba mialem wtedy ~70 dista:evul:
|
Best solo 2x Dragon Lord na 60 ek :p
|
właśnie wczoraj bylem na Wyvernie na 19lvl knightem skille 60/55 i ani jednego potiona nie zlurzylem!! chyba mialem duzego farta no nie zeszlo tylko na exure i na exana pox !
|
na 15lvl sorciem rozwaliłem Orka berserka (7 manasów) i Dwarfa Guarda (manasków), a na 10lvl slime.
|
Ja yyyy palkiem 15 skille 49/29 BeHo z IHem jednym :P i lvl wcześniej skille 45/29 DS
Sorciem yy 12 lvl ds trochę uciekania było a nawet dużo :) ale się udało :D i na 11 dwarf guard (szybciej jak ds nawet duzo xD) |
Mój best solo to dragon. Gram uważnie, nie chce dednąć głupio :D Chociarz koledzy mi mówą że stać mnie na coś mocniejszego niż drag to ja wole uważać i poczekać aż bede mocniejszy :p Chociarz ostatnio myślę o GS-ie... ale ne wiem czy dam rade :confused:
|
Aha!! zapomnialem dodać: miałem wtedy 34 lvl i skille 68/49 :D:D:D
|
Dragon lord na 43 lvl z d-slayerem. (na upie 8.0)
Ps. 2,5 bp uh waste :d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:36. |