![]() |
Metody czarnego są wszystkim dobrze znane. Ale jeszcze nigdy w ten sposob nie wygrał. Osoby ktore do niego poszły i widzą co on i jego przydupasy robią i nie przeszkadza im to są dla mnie zerem. Nie wiem czy to kogokolwiek obchodzi. Najgorsze jest "ciche przyzwolenie", a gadanie że jest wojna i normalne że się takie rzeczy robi jest poprostu śmieszne.
|
Cytuj:
|
lavi0 a co jest złego w pójsciu za swoimi przyjaciółmi którzy wstawili się za nim niejednokrotnie... nic pozsedl za etunem jego sprawa a wam chuj do tego rly.
edit; Anthony says: i am coffe with milk btw: lavio nie wiem czy wiesz, ale to xerijo wam opierdolił hansonika i zrokowal a russel chara banuje więc pwnage |
Wasza ciemnota mnie rozwala.. Czarny nic kompletnie nie robi narazie bo poprostu nie gra,. A ze wy go za wszystko winicie to jest wasza paranoja
|
Wspomnialem Russela bo to on jest waszym smiesznym szefem. Moge edytowac i wpisac "gildia avis" zamiast "Czarny" jesli robi to komus różnice.
|
Cytuj:
|
Nie wiem czy kogoś moje zdanie obchodzi, ale napiszę wam tak
"Wiesz czym się różni szmata od kobiety? Tym, że kobieta się szanuje." Z dedykacją dla tych, którzy poczuwają się do zacytowanego wyżej fragmentu tekstu. |
Pfk - Rob Co Chcesz ?
http://img413.imageshack.us/img413/7153/fujejka.th.jpg Nie ma to jak Pro Trap ;asd @edit Deaths in Flow: Hunter of Dark Army Don Qu Xiss Arcano Vampire Miyai Vildingen Esde'aren Mekkron Adis Druidek Kenami Victeron Letko Xomerek Dizt Cold Vassanti Keeph Master Clic Foxies Loke Mcspirit Deaths in Take Over: Keri Inferno Vessmunrah Anubis on Morgana Sazael Staty na godzine 22:35 |
tak jak w moim signie :)
|
BEZ KITU, CHCIAŁBYM POGRATULOWAĆ MUKURUBOWI xDDDDDDDDDDDDDDDD
GREBOL OGAR _/ |
Za latwo :)
|
Fail xD Skad mialem wiedziec ze się przyjebiecie:(
|
Take Over frags:
Hunter of Dark Army, Don Qu, Xiss, Arcano Vampire, Vildingen x2, Esde'aren x2, Mekkron, Adis Druidek, Kenami, Victeron, Letko x2, Xomerek, Dizt Cold, Vassanti, Keeph x2, Master Clic, Foxies, Loke Mcspirit, Ryon Dalyn, Gauri Niszczyciel, Meraviglioso, Yanosik, Merai, Ernesto, Laska Galanczyka x2, Miyai, Lavio Cold, Palus Satin, Wozny of Morgana x2, Dartanien, Ulip Ston. Pozdro |
bez kitu HAIL MUKURUB HAIL!!!m :cup::cup::cup::cup:
:D:D:D Zgadnij gdzie się pojawisz za ok. 15 sekund :DDDD http://img26.imageshack.us/img26/934/uo0001gzf.th.jpg PAMIĘTASZ? XDDD |
Flow & Supporters frags:
Sesmaa, Arman Bloodhand, Anubis on Morgana, Nubbis, Rayven De'Fire, Poyek Darkeyes, Varkess, Mukurub Darkeyes... I pewnie jeszcze kilka się znajdzie |
Polowa fragow przez noobchary które nie są wliczane jako fragi :S
|
No i? Zmienia to fakt ze padli?
|
Jest cam z openki?
|
Zmienia jednak fakt to ze juz odrobiona dzisiejsza OB. 00:05 You advanced from Level 99 to Level 100. xD
|
kuuurwa jestem hardkorem xDD Oro przednie, w koncu wytestowalem swojego bolida :D
|
No i po co kłamiesz XD Na Nashganie biegłeś a nie na Nightre XD
|
Cytuj:
|
Top fraggers overall
1.Nightre Arcain -14 frags ogarnij salto xDDD Kurwa ,ale jestem zajebisty. |
Boszki zlocilem na OB jak wróciłem jeszcze ;) ale i tak bylo warto <5fragów> bo ja swego deda nie uwazam za czegos noobowskiego. Poprostu zalogowalem po 2min. I nara xD
|
Cytuj:
kurwa jestes i frajerem 3 lata bic murzyna zeby rok pograc i skonczyc definitywnie z tibia... to jest jakies rozwiazanie... |
ojej rodzynka w sumie tak dobrze Cie nie znalam, to sobie mnie hakuj.
piksele pikselami, wpadniesz na meeting to napijemy sie piwa? xD no chyba nie powiesz, ze nie, bo sie wstydzisz pozdrawiam i trzymaj sie cieplo to nie bedzie Ci zimno ~Nikolcia :* @Czarny nareszcie bedziesz mial ten rl life hyhy kissy :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
jeden rudy drugi tobiasz... mozna bylo sie spodziewac... |
Widze jak zwykle spina ze strony jakis szczurow z ab tak jak to bylo w poprzedniej wojnie wiatr w skrzydla zlapali , a tu cyk bzyk mandaryna i po garnuchu bylo po 3 openach ktoregos razu. W ogole to widze co po niektorzy maja zadatki na administratorow serwisu www.wariaty.com a nawet www.wariaty.com/konkursy/spinka/czerwiec2009 wiec powodzenia i ogolnie to witam wszystkich i zegnam jednoczesnie.
|
Cytuj:
Witamy na wariaty.com Jestesmy zajebisci, a tak ogolnie to under construction ;] toz to nasz website mośku kto by sam osobie mogl napisac jestesmy zajebisci? tylko abcoki XD ej btw a twoje podsumowanie ze tylko my tutaj piszemy jest zalosne... nie mozecie zniesc faktu ze my wam dajemy papu na karlin.pl? ;d i to za freeXD |
magro, dobrze że masz to w podpisie to ci przypomne te moje słowa po wojnie :p
|
Etun double kill. :)
EDIT Oj chyba nerwowo nie wytrzymał. ;x |
taa , bez bless i ban ;asd
|
Cytuj:
Około 1kk w dupę na Morganie i jakieś śmiecie na Pandorii. Z lekka chujnia :/ |
19:31 Etun Xali [164]: sciagnij Ventrilo 5.1 i wejdz na 685.76.78.3 port 2136 19:31 Etun Xali [164]: pomoc mi musisz
jezeli na takie cos sie złapał to pozdro elo pocwicz |
Najśmieszniejsze jest to, że ktoś z gildii mu powiedział, by to ściągnął. _/
|
hhhahahahahahahah etun kurwa jestes debilem roku xDDDDDDDDDDDDDD hahahahahaha. Napij sie wodzionki lepiej hahah.
|
mahsfoasfoabusfao'wsifnqwnfaosndopqwnfasnifqnwfpai nsdfpiqnwfaisnf
pawsadawfasfd Jednak ludzie sa glupi hahaha kolejny z flow do over - nobi chra ;f |
Słyszałem że jest wiele historii na ten temat , dodam tylko jeżeli nie wiecie jak to było to stay quiet please
|
Cytuj:
A co wstyd że nerwy puściły i przez piksele pół chary poszło z dymem? No i ten double kill... :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:33. |