Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   League of Legends (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=226565)

Erverse 26-04-2011 13:01

Wcale nie będzie tak słodko... z 1szymi lvlami gra się gorzej niż z botami i zazwyczaj wychodzą po 5 minutach.

Yoh Asakura 26-04-2011 13:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erverse (Post 2807689)
Talon xina składa sie z 3 ataków.

A wyprowadzenie ich zajmie ci tyle samo czasu, co stanie przed tą MFką i napieprzanie z miotacza, więc? W sumie nie, ja grając Xinem z runami pod arm pen i ASa wyciągam prawie 0,9 AS na 1 lvlu, więc harass z TTS będzie szybszy i efektywniejszy, na dodatek Xin ma ułatwione zadanie, bo ma świetny skill zmniejszający dystans i spowalniający.

Nerf?

Erverse 26-04-2011 13:32

Oczywiście, że nie. Zwróc tylko uwagę, że ten miotacz jest aoe i ma jednak jakiś zasięg który pozwala bić bez bliższego kontaktu z targetem, w przeciwieństwie do xina. Ludzie zazwyczaj boją się do niego podejść na niskich lvlach. W sumie to zawsze boją się do niego podejść. Z resztą prędzej czy później i tak zapewne zostanie znerfiony.

Yoh Asakura 26-04-2011 14:15

No i jako AoE, nie ma ogromnego dmgu, podejrzewam, że wyciąga tyle samo, co W Morgany, więc o co ten płacz? Zobacz sobie, ile dmgu zadaje Kassadin z gównianego E bez AP, nerf?

Luker's 26-04-2011 15:03

z upg ,na upg... Caitlyn rośnie w siłę.

Rybzor 26-04-2011 15:41

Co do tego nowego champa, to nie wydaje mi się OP. Fajny dmg dealer z nie najgorszym survi.

_WrD_ 26-04-2011 16:30

Z tego Rumble'a będzie taki tanky-caster. Podoba mi się remake Alistara i buff Cait. Dziwi mnie zmiana Q Ezreala na dodatkowy scaling z AP - oni chyba chcą, by budować go na hybrydę. Mad.

Pepeszka. 26-04-2011 17:29

http://img713.imageshack.us/i/epicwinb.jpg/
Heh epic win, Irelia feedowała (miała w 10 minucie ok 0/8/0), oni nas ostro na początku nafeedowani jechali ale jak już wszyscy pokupowali itemki to jakoś daliśmy rade, jak w tf rzucałem filar ognia i ulti to wszystkim połowe hp zabierało, prawie miałem pente ale yi zgarnął 2 fragi. :D btw fajna rotacja, Brand ma ładne combo.

ruszek 26-04-2011 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pepeszka. (Post 2807752)
http://img713.imageshack.us/i/epicwinb.jpg/
Heh epic win, Irelia feedowała (miała w 10 minucie ok 0/8/0), oni nas ostro na początku nafeedowani jechali ale jak już wszyscy pokupowali itemki to jakoś daliśmy rade, jak w tf rzucałem filar ognia i ulti to wszystkim połowe hp zabierało, prawie miałem pente ale yi zgarnął 2 fragi. :D btw fajna rotacja, Brand ma ładne combo.

Masz -> ,,,,,,,,,,,

A teraz przepisz bo zupełnie nie wiem o co ci chodzi >.>

_WrD_ 26-04-2011 19:20

Mi tam brakuje jednego przecinka, zresztą to jest czytelne, ale k. Jak już kogoś poprawiać to Lukersa, który pisze po prostu TRAGICZNIE. Taki offtop :)

Quezacoatl 26-04-2011 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _WrD_ (Post 2807742)
Z tego Rumble'a będzie taki tanky-caster. Podoba mi się remake Alistara i buff Cait. Dziwi mnie zmiana Q Ezreala na dodatkowy scaling z AP - oni chyba chcą, by budować go na hybrydę. Mad.

Zdaje mi sie raczej ze chca zostawic obie mozliwosci otwarte, AP/dps. Cos jak sie staraja z Teemo i TF zrobic.

Erverse 26-04-2011 19:53

Nikt nie będzie stał w w morgany przez cały czas jego trwania, poza swoim snare nie ma na to wpływu. Co do e kassadina - zanim się je użyje to trzeba je jeszcze nastackować.

Yoh Asakura 26-04-2011 20:12

A żeby użyć miotacza tego robota, to trzeba blisko podejść, a MF ma wystarczająco dużo ofensywnych skilli dystansowych, żeby temu zapobiec. Zresztą nie tylko ona, ale i większość innych postaci, więc co płaczesz?

Erverse 26-04-2011 20:30

A czy ja płaczę? ; o

Luker's 26-04-2011 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _WrD_ (Post 2807760)
Mi tam brakuje jednego przecinka, zresztą to jest czytelne, ale k. Jak już kogoś poprawiać to Lukersa, który pisze po prostu TRAGICZNIE. Taki offtop :)

Ale od razu tragicznie ?
Désolé mon cher ami, afin d'écrire.

Co do Chomika za kierownicą wielkiej maszyny zagłady to już znajomy chce zrobić mu bulid na tank... eh... Będę w czwartek w Polsce to zobaczę co z takiego akurat mam na niego kasę... I taka prośba do Riota :D WIECEJ CHOMIKÓW I SMERFETEK!

_WrD_ 26-04-2011 22:22

@dyskusja 2up i dalej
Pieprzony theorycrafting, gtfo asap.

@up
Więcej chomików i smerfetek? Pussy. Jakieś fetysze masz, czy co? Im mniej tym lepiej, one tak psują klimat gry że szok. Więcej takich postaci jak Maokai, Brand i Nocturne pl0x.

@down
Lolz, nic nie mam do twojego wychodzenia z W Morgany, chodzi o to że teoretyzujecie, w praktyce wygląda wszystko zupełnie inaczej, więc wasze posty sensu nie mają. Mistrzu.

Erverse 26-04-2011 22:38

Theorycrafting? Okej. Nie każdy jest na tyle mądry żeby wyjść z 'w' morgany. Faktycznie, masz rację, a ten miotacz ognia nie jest aoe. Już przestaję theorycraftować mistrzu.

Luker's 26-04-2011 23:06

@2up.

Co ty masz do Yordlów (albo jakoś tak). Mnie bawi latanie istotami przypominającymi gnomy... Psują klimat? :confused: Nie sądzę... każda postać wnosi coś do świata co sprawia go bardziej kolorowy. Nie chce żebyś zrozumiał mnie źle też było fajnie by jak weszło coś na styl noc itp.

PS.A ty fetysze od razu...

Yoh Asakura 27-04-2011 11:14

Ja uwielbiam postacie w stylu Xina, ale gdyby cała gra była nimi wypełniona, to jaki by to miało sens? Potrzebne jest urozmaicenie, mi tam jakieś Rumble nie przeszkadzają

_WrD_ 27-04-2011 16:58

Przed premierą Rumble'a zakupiłem Jarvana, i okazuje się, że dobrze zrobiłem. Nie podoba mi się ten nowy czempion, nie widziałem jeszcze dobrego. Jarvanem grałem raz, jako tank, i jest awesome. On ma wszystko - blinka, throwup, sprawdzenie krzaków, redukcję armora, slowa, shielda, wallblocka. Randuin i Frozen Heart są na nim świetnym pomysłem, w połączeniu ze shieldem to naprawdę mocne cc, chociaż nie miałem okazji wypróbować - grałem nim na normalu tylko raz, przeciw samym magic dmg, na dodatek przeciw innemu Jarvanowi (zawsze, kur**, kiedy gram nowo zakupionym championem, musi być mirror w przeciwnym teamie, choćby nie wiem jak rzadko widziana i używana jest to postać) i to DPS. Ale zabić mnie nie mógł, pomimo tego że kupowałem sam magic resist, a on jako jedyny miał physical dmg. Skończyłem na około 2/1 i win. Już mam dwóch świetnych fun2play tanków (Maokai i Jarvan), pieprzyć te całe nudne Sheny, Rammusy i inne Malphite'y.

Luker's 28-04-2011 18:20

No proszę loL ma już milion fanów na Facebook...
ciekawe kto z was jest w tym gronie ? :D

Erverse 28-04-2011 20:33

Ja : > wiesz, kiedyś 1350 ip to było dużo a free tristana + skin to coś niezwykłego ^^

Quezacoatl 29-04-2011 01:37

Szkoda mi ze kupilem Ryze i Morgane, a teraz niedawno dopiero obnizyli na nich ceny...

I teraz nie wiem co kupic po Jarvanie. Ezreala czy Vlada.

Erverse 29-04-2011 07:22

Ez>vlad imo.

Yoh Asakura 29-04-2011 11:11

Vlad to przestarzałe gówno, Ezreal go niszczy.

Luker's 29-04-2011 12:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quezacoatl (Post 2807908)
Szkoda mi ze kupilem Ryze i Morgane, a teraz niedawno dopiero obnizyli na nich ceny...

I teraz nie wiem co kupic po Jarvanie. Ezreala czy Vlada.

Jak już Yoh określił Vlad jest już dość bezużyteczny... Moim zdaniem kup se Ez... Chyba że lubisz grać czymś dość wytrzymałym to proponuje VI... i ten tekst: "Demaciaaa!!!"

Maldoryz 29-04-2011 12:42

kupilem sobie gangplanka, swietny jest :D.
tylko jakos nie moge sie przywzyczaic do uzywania autoattacku na przeciwnikach, ciagle tylko Q, Q, Q, Q i R

Quezacoatl 29-04-2011 12:49

Dawny denyplank i tak byl lepszy.

Gp to jeden z moich main champow. Na poczatku myslalem ze go znerfili tymi zmianami, ale okazuje sie ze tylko minimalnie.

Erverse 29-04-2011 13:51

GP mega fun to play. Zawsze szedłem na mida jak grałem nim w rotacji i ownejdż. Jakis twitch podchodzi, crit i ucieka : D

_WrD_ 29-04-2011 14:40

Dla mnie gp jest useless. Walnie parrleja i ucieka bo się wysrał ze spelli.

Erverse 29-04-2011 15:11

No tak, jak się zapomina, że jest również coś takiego jak melee z którego gp robi również zajebisty dmg to się nie dziwię i właśnie tacy jak ty często na tym polegają. Myślą - o, walnął q i nie siadł crit, zabiję go! a potem zonk.

Quezacoatl 29-04-2011 15:44

Gp jest slaby jak dostanie focus, heal moze go troche uratowac, ale trzeba umiec trzymac sie z dala i dawac parley/morale, i podchodzic do tych co sie od teamu odlacza i wykanczac.

Mysle ze teraz z troche znerfionym healem BT i inne lifestealy beda na nim jeszcze wazniejsze, zwlaszcza w solo walce z jakims dpsem jak Yi czy Olaf.

rentonB 29-04-2011 16:46

Na Swaina tajna bron - Wit's End sam o tym nie wiedzialem poki nie spotkalem goscia z tym itemem.

A xin niszczy w dzungli teraz kazdego :)

robek 30-04-2011 13:09

Gram rankeda anivia, idzie ze mna zil i xin. Przeciwny team bil smoka, idziemy tam zobaczyc bo bylo zwardowane. Poszedlem pierwszy, zaczeli mnie bic, zil sie cofnal z xinem (bylo ich dwoch) i "HAHHAHAA U DIE I DONT U ARE NOOB". I kurwa grac w ta gre...

_WrD_ 30-04-2011 13:23

To graj premade'y, dwadzieścia razy większy fun.

robek 01-05-2011 00:32

Trollow cd, kazdy myslal ze bedzie pro tankiem a co zlozyl?

http://img842.imageshack.us/img842/7661/beztytuubxt.png

Oczywiscie pro build, mial po 50 resow i 1800 hp i spadal w sekunde. I nas wyzywal ;)

Yoh Asakura 01-05-2011 00:51

A od kiedy Nasus jest tankiem?

robek 01-05-2011 08:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2808028)
A od kiedy Nasus jest tankiem?

Moze byc i budowanym na dpsa, ale skoro tanka nie widzi, to najczesciej robi sie Nasusa na ciezszym buildzie typu warmogi, a jesli nawet chcialby dpsa to czemu nie zlozyl najwazniejszego sheena i chociazby do tego malleta aby miec survivability? Prawie nic z tym zabic nie mogl i padal w sekunde. Lepiej byc nastackowanym tankiem z sheenem niz useless dpsem. Do tego z manamunem, gdzie jego Q bierze 40 many, lmao.

Yoh Asakura 01-05-2011 10:30

Głupoty gadasz.

_WrD_ 01-05-2011 10:38

Nasus jak już to offtank, bruiser. Przywala mocno, ale nie schodzi na jedno combo Leblanc. Budowanie go na czystego tanka to taka sama głupota jak pod pure dps.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:12.