![]() |
Warriora. Jaki serw? Na EMS mogę Cię trochę wspomóc finansowo na start.
|
Dzieki, ale ide do chlopakow na gMS'a.
|
To fajnie ;) uzbierało się nas trochę, ciekaw jestem tych piratów.
|
Witam wszystkich :P,
Właśnie sobie zassałem tą gierke i mam jeden problem. Otóż gdy włączam grę i zalogowywuje się to wyskakuje komunikat : Greetings! To play Maplestory visit maplestoryeurope.com and sign up! O co w tym chodzi? Zalogowywałem się na stronkę, brałem change my main character ale nie chciało się załadować. Mozecie mi pomóc? :D Bo bardzo bym chciał sobie w to zagrać. Pozdrawiam |
@up:
Ściągnąłeś global maple story. Musisz użyć Hot Spot Shielda i przez niego się łączyć z grą ;d Instrukcja zacytowana kilka postów wyżej... |
6lvl i pauza, nic nie kminie xD
|
Napisz jaki masz nick.
|
Dzięki wielkie jakoś słabo szukałem :P. A i mam jeszcze jedno pytanie. Jaki serwer polecacie? Bo coś widze że wielu gra na tym "Broa" ale czy on jest najlepszy wg was? :P.
|
Czym może się serwer od serwera różnić? Ilością Polaków? Gramy na Broa bo... gramy na broa ;)
|
Bardzo fajna gierka , spodobała mi się. Dzięki za wszelką pomoc :P. Poszedłem też w archera i nieźle się gra. Tylko troche gorzej jest samemu :P. Jeśli ktoś by miał wolne miejsce w buddy liście to.. może byśmy coś tam pograli :D.
|
@up:
Broa, tak? Podaj nick, będzie łatwiej Cię dodać niż bez xD |
Maxenu, może wroce na archera. Jeśli tak to nick archera: Makenu. Ale głównie będe grał warkiem chyba xD.
P.S: Śmiertelnie zapomniałem nicka w poprzednim poście dodać :D. |
|
Widzę, że ładna grupa ludzi się zebrała xd
W takim razie wracam do gry - nick Upierzess. ...teraz tylko Maple zassać muszę. |
Ja też od jakiegoś czasu gram magiem na Broa :) Jak narazie 18 lvl
Nick - Cwiraz piszcie ;p |
Kurcze a ja miałem jakąś różdżkę i buciki ale sprzedałem :P.
|
Sporo się pozmieniało od kiedy ostatnio w Maple grałem ;>
Ślimok o; http://i274.photobucket.com/albums/j.../Maple0140.jpg |
a ja narazie sciagam gMS. zrobilem jakis tam 9 lvl na eMs, ale jednak ide na Broe, jak zrobie sobie nicka, pewnie Emcess to moglby ktos zagadac? : x
@edit. albo zostaje na eMS. przeczytalem ze jak sie ma lana to nie mozna zrobic konta na gMS. a ja mam. ma ktos cos na eMS? |
@Up:
Na pewno ktoś się znajdzie... http://img217.imageshack.us/img217/9280/beztytuust0.png Ci w prostokątach to te same osoby z dwoma postaciami ;p @edit: Ehh... Post nie ważny >_> Powód: up zmienił zdanie ;/ |
No SzalonyBlond juz czeka xDDD Upierz wypadło coś ze ślimocusia? xd
|
Mnóstwo muszli, potki, strzały i jakieś grosze... nic szczególnego. ;p
|
Szkoda, że nie jakiś fajny scroll, to byś powrócił z przytupem :)
|
jakis tam ss :
http://img217.imageshack.us/img217/4...ple0001gx5.jpg i ponawiam pytanie : ma ktos cos na eMS? xd bo eq mam slabe : s ale w sumie co mam zrobic, gram tak jak jest ; p |
Cytuj:
@Pawolka93 Widziałem Cie na stumpach wczoraj ;d. Global najlepszy!! |
No możliwe, możliwe :) Ja narazie nie będę zbyt często grał bo mam na głowie inne sprawy xP
|
Ja na eMS mam jakieś 9mln w samej kasie. ;p Chciałem ostatnio wrócić, ale kumpel, z którym gram, nie bardzo chce.
|
Cytuj:
|
@X-Zero
Grasz Thiefem nie? Mam takie pytanko jaki build twoim zdaniem najlepszy, mam zamiar zrobić sobie Thiefka, oczywiście na Broa? Czekam za odpowiedzią: p @Topic Jak Levelki: D? Ja robię sina na pewno dam jakiegoś SS'ka: p |
Cytuj:
Co do sina: Nie wiem jakie są, ale ja korzystam zawsze z tego samego... Czyli AP na zasadzie luk=3xlevel dex=2xlevel ( przy czym daję w dex, tylko przy zmianie eq < 1/2 levele przed >, żeby utrzymać maksymalny poziom luk. SP do 30 levelu - max w L7, max w Dark Sight ( 3 w tego skilla do odblokowania DS xd ), max w Keen Eyes, reszta ( 10? ) w Nimble Body. Na 2nd job najpierw w claw mastery ( + Critical Throw ) i czasami w haste ( np. co drugi level jeden punkt... tak żeby odpocząć od tych nudnych skilli ;d )... Reszta jak na CP. Co do dita: Tak jak na CP. Cytuj:
@edit: Zresztą, fragment mojego starego poradnika n.t. Thiefa: Cytuj:
Nie będzie Ci działało, chyba że użyjesz Hot Spot Shielda ;x |
a, wlasnie. na gMS normalnie zrobilem konto, moge tam wbic normalnie na stronce. wlasnie nie wiem co pozniej, bo klient mi sie sciaga 30kB/s i nie wiem czy mi sie oplaca go sciagac.. bo jesli cos nie bedzie dzialalo to lipa ; s
|
Cytuj:
|
w sumie, to nie che mi sie troche przenosic i p*erdolic z tym wszystkim.. jednak nie ide na gms ; x
@edit mam jeszcze jedno pytanie... `drogo` sie gra bowmanem? bo jakos zawsze lubilem palkow, wszedzie doradzaja zeby na poczatku grac warriorem ale chyba na dluzsza mete to jest nudne.. tak jak ek w tibii : pp |
Ja się przeniosłem z 38lvl chara i jakoś nie żałuję xP Global naprawdę fajny. Nie umiem tak naprawdę powiedzieć co w nim jest takiego lepszego, ale bardziej mnie trzyma od Jurope
|
Cytuj:
Mogę ci się rzucić trochę kasy, może nie wszystko, ale jakieś sto tysiaków wysupłam. ;p Bah, na gMS też mam jeszcze duży dorobek, ale na Windii niestety. |
hehe a ja się chyba zdecyduję na Sina, tylko właśnie nie wiem jak dokładniej jechać; p
|
Tak mnie wciągnęło, że aż Mapla z dysku usunąłem <3
|
Cytuj:
mój Emcess jak coś : ) aw, chyba jednak zrobię sobie bowmana. ; p |
jest jeszcze hPQ i ktoś na nie chodzi?
|
Sciagnalem sobie klienta eMS. Nowe konto zalozone :P
Nick: Tompior Lvl 4 --> na 10 warrior. |
haha, 7 lvl, na 10 bowman : PP eMS ofc ; d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:11. |