![]() |
W bagu wywalonym w Port Hope oba addony do Citizena (dla nierozumnych: Wszystkie itemy do ich potrzebne).
|
ja kiedys na PoH znalazlem 4 bp wypchane kuszami lukami itd. ale nie mialem capa bo wiadomo druidem to za duzo nie wezme
|
loot wazacy 5k oz Kusze i battle shieldy
|
Na roku znalazłem katane.
A na mainie znalazłem serpent sworda :D leżał na drodze do thais. |
Ja jak wracalem z ziomami z huntu z dragami a wtedy mialem 10 lvl to malo i skille nieskie ale mialem taki fart ze nie padlem patrze wszędzie dedy niechconcy odwozylem jeden patrze! 100 pircing bolt , 12 power bolts 7 royal spears i kusza dalej lecala ja to milem fart 8o cieszylem sie jak male dziecko
|
Ostatnio jakiś skromny lootbag na 2k oz i przy depo Thais w bagu guardian shield. 8o
|
Ale ja mialem dopiero szczescie!!!!!!!!!8o8o8o8o8o8o8o8o8o8oB)B)B)Wczora j wracajac z kopalni dwarfow gdzie expilem na Slimach i guardach to znalazlem backpack. Nie zdziwilem sie wcale poniewaz ja tez wywalam backpacki. Otworzylem a tam bylo 10 backpackow mana potion + Loot wazacy chyba 2356.00 oz. Ktory kosztowal chyba 9k czyli zarobilem 9k a oszczedzilem 10k:P:P:P:P:P:P:P:P:cup:
|
ja znalazłem knight legs i devil helmet a dwa dni pózniej pirate boots ( soory za bł ort jeśli są :p )
|
Ja Bright Sword [ITEM]Bright Sword[/ITEM]przy free itemkach
|
ja martwą postać a w niej ee.. najmocniejszą różdżkę dla druta .. hailstorm teraz sie chyba nazywa :baby: nie pamiętam bo nie gram drutem :p
|
Ale wy macie szczęście studded armor na rooku wow! Ja jak go widze to nawet nie podszosze to samo sabre itp. Można przecież wykonać prostego questa na chain armor i legion helmet. A co do maina to samo katana na mainie nic nie jest wrata a wy piszecie że to najcenniejsza rzecz jaką znaleźliście.
PS. Najcenniejszą rzeczą jaką znalazłem był warrior helmet. B) |
Ja znalazłem loot bag wary 6k wypchany halbertami ichain armorami
a z pojedynczych zeczy to k armor[MONSTER]zakonnica[/MONSTER] |
a ja z deda golden armor i meduske ;]
|
ja na mainie w prawo od carlin znalazlem bag w ktorym byly nastepne 2 bagi i jeden wypchany plate shieldami a drugi chai armorami
|
Kilka drobiazgów
Najcenniejsza rzecz jaką znalazłem na ziemi to 1 platynka i kilka run field. A w ludziku to były plate legi.
|
;]
A ja miałem szczęście : Znalazłem bp z uhami (pełny) sd`kami (połowa)i jeszcze (w tym samym bp) dragon shield i 2k...Ale jestem uczciwy więc oddałem właścicielowi uhy i sd a reszte (przynajmniej tak mówił) dał mi za uczciwość...Aha jeszcze 1k mu dałem bo mnie prosił...Przynajmniej nie jestem thief...Jak by co, to był Polak...:p
A dragon shielda opyliłem za 5k :cup: |
:)
Jeden Crown Helmet w bagu przy zamku koło AB.:baby:
|
Ja znalazłem 15k w bagu :]
Bag lezał sobie na ziemi na pieterku w depo. Carlin Nikt o tym niewiedzial, tak z nudow znalazlem :P :cup: PozdRo ;) |
ja miałem największe szczęscie ponieważ znalazłem w zabitym człowieku boots of haste <boh> i demon shielda i sporo addon items :cup:
|
Ja to czesto znajduje halberdy w okolicach expowisk beserckeruw.Ale kiedys ciepali rzeczami to zdobylem beastslayer axe:] mialem fartta:cup:
|
Cytuj:
@topic Pewni ludzie szli na deserta ale sie na nich zaczaili przy wyjściu i ich zabili i nie wzięli loota a ja głupi noobeq (kiedyś taki byłem xd) otwierałem każde zwłoki no patrze bp a w bp kilka run + 19k xd (chyba 19 xd niepamiętam) |
Kiedys po Mass Kicku znalaem rh i bohy i takie tam smieci na hydrach ktos chyba chcial screena zrobic ale nie zdazyl :D
|
ja znalazlem 2 halberdy w bagu obok cyclops :cyclops:
|
Ja jak wracalem z expa na dragach zobaczylem bp w ktorym bylo :DSM i Rh<Dragon Scale Mail i Royal Helmet>B)
|
ja chcem siem pochwalić:
raz na hydrach pod vialami znalazlem <UWAGA> 7bp of ih i 11bp manasów; huncilismy 3h dluzej :baby: |
moja najcenniejsza żecz którą znalazłem
nie wiem czy to można nazwać ziemią, ale jeden gracz przy lockerze
(taka skrzynia w depo) polozyl 7300 gp a ja miałem szczęście to zabrać (oczywiscie te 7300 gp bylo w plate coinach) |
O.o ja znalazłam backpack wypchany runami, scale armor i plate legsy xDD (tak to jest jak chodzisz dla jaj w ściekach xDD) 8o
|
Kiedyś expiłam rano i patrze pisze mi, że za chwile ss. Więc jak po 10 minutach się zalogowałam spowrotem lece na cyclopy i minosy. Od niechcenia otwieram baga lezacego nad woda. Patrze, a tam 3 chain armory i kilka mace. Chowam go za drzewem (:p) i ide dalej. Widze minosa, obok niego bag. Otwieram. A tam 300 gp, chain armor, sword, kwiatki i jakieś śmieci. Tamtego dnia znalazłam jeszcze kilka rzeczy, ale już mniej cennych.
Pamiętam taki jeden dzień. Było to jakiś miesiąc temu. Wtedy dopiero wychodziłam na maina. Akurat dowiedziałam się o niezłym expowisku z rotwormami. Pobiegłam tam. Jak zawsze gdy spotykam nowe totworki otworzyłam ciało najbliższego. Patrze, a tam 600 gp w setkach! Niestety jakiś koleś (do dzisiaj pamiętam jego nick) zabił mnie :( |
1. Rook - możecie mi nie wierzyć, ale znalazłem bp, a w nim: Studded Legs, Chain armor, Legion helmet, Katana, Cooper Shield, 2 honey comby, 1 minotaur leather, 3 chicen feathers, wolf paw lina, łopata, i pare gp. Miejsce znalezienia, To tuż za mostem, na Pacc Area. Miałem wtedy 1 lvl :D Przydało się.
2. Główny Land - Znalazłem Deer Trophy, warte wtedy było 15k, a ja zarobiłem 17k :D na 28 lvl :D Pierwszy dzień w Liberty Bay, a tu w depo taki prezencik :D heh |
Gdzieś w Akranhmun gościu stał przy depo ( w nocy więc było mało ludzi ) rzucił na ziemię crown legs i blue robe i krzyknął BYE TIBIA!
Więc się wzbogaciłem xD |
Widzialem na x-ray jak koles(45~knight) padl ma slimach(skillowal i chyba kick), szukalem tego miejsca 20min wkoncu znalazlem ded a w nim :
BoH'y, f-axe, 3k :] pzdr |
Na mainie, najlepszy item jaki znalazłem, to guardian halberd ^^ fri itans rox! :D
A na rooku deda z 2k i 29 piórkami. A dziś na rl-chacie na neranie ktoś pisał że znalaznł SoVa na żółwiach :O |
Denimek
Hmm Wracalem Z Of I Znalazlem Pod Drzewkiem Bag W ktorym Byl Bp Dhammow ;D;):evul:
Na Poh Ktos Chcial Chyba Sobie Screna Zrobic Bo Znalazlem 2 silki i K Arm ;):evul: |
Bag
ja znalazlem baga z knight armorem,crown legsami,devil helmetem,fur bootsami i scarfem ehh mialem farta bo ktos wlasnie po nie przychodzil zagloda a tu pustka :P
____________________________________ A konie leniwe... :kon: |
Najlepsze co ja znalazłem to ded jakiegoś 30 knighta na rotwormach a w nim:
Noble armor Bright sword plate legs bp z zarciem i kasa Server NON-PVP (nie wiem jak mu pelne eq wypadlo :P) ja: 8 knight :D Radości nie było końca ;) |
Cytuj:
A ja znalazłem na rooku katane. Pod cialami na szkieletach A na mainie jakis typ położył k arm. na dp i sobie poszedł.!!:cup:Oczywiście zdobyłem go pierwszy:cup: |
Ja moze troche z innej bajki bo nie na ziemi, aczkolwiek odhakowałem postac wczesniej shakowana, lvl 37kina bardzo dawno :> po odhakowaniu zagladam do depot a w nim okolo 35k samej kasy, G arm, B robe, K legs, Medusa shield, W helmet... Przed hackiem mialem tam marne około 10k :)
Do dzis nie wiem jak to sie stało, haker po prostu wlozyl itemy na moja postac xD |
ostatnio znalezlem bp sd bp explo i bp mf all razem xD
|
ja znalazlem deda na slimach z 1 mana potion 1 health potion fur boots i plate armor dwarven shield.a tak to fajne itemki dostalem w depo bo gosciu mwoil frre item. a wam powiem moj najwiekszy sekret ok na rocku goscie na dachu dal mi coper shield lesgion helemt chaiin armor studded shield i carlin sword nie wyobrazacie sonie mojej radosci:cup:
|
:miecz:ja znalazlem deda na slimach z 1 mana potion 1 health potion fur boots i plate armor dwarven shield.a tak to fajne itemki dostalem w depo bo gosciu mwoil frre item. a wam powiem moj najwiekszy sekret ok na rocku goscie na dachu dal mi coper shield lesgion helemt chaiin armor studded shield i carlin sword nie wyobrazacie sonie mojej radosci:cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:20. |