![]() |
Cytuj:
To zasluga neostrady xd |
Cytuj:
Pucujesz sie troszke... Zalosne ... |
Cytuj:
|
Gratz! Przescignij Nizahe jak najszybciej ;>
|
Skywall Mcspirit padl dzisiaj, w gruncie rzeczy nie mial szans bo duzo osob go bilo.
|
walka o mandrake trwa... xD
aktualny bid 555k moj xd |
Cytuj:
Dorlik dal 575 k. |
1 Victeron (*) Morgana Sorcerer 154 +5,039,350
^^ |
Graatz Victeron w sumie fajnie by cie bylo widziec na 1st miejscu na morganie :PP
Co do mandrake...masakra :P Jakby lootnal jakis miesiac temu moglbym sie policytowac, ale atm juz wiecej kasy na addony nie trace ;) |
Full Shaman Outfit Done ;P
|
xD!
gratz shamana ;d
|
Gratz! Z drugiej strony, nie było Ci szkoda 1,4kk ? :P
|
Gratz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
a co tak Sliccery nic nie expi? ale to nawet dobrze jak serwer jest w rękach Polaków ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kasy szkoda jak zawsze ale zrobilem 1 addon i mam z glowy addony :p
|
Sliccery niexpi jeszcze z 1-2 tygodnie i robi 180+
Na 100% on bedzie rządził światem i sie ciesze :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Może i wbije, czemu nie...ale żeby od razu rządzić światem...LOL 8o |
Światem rządził Nizahe i pewnie się to nigdy nie zmieni, chociaż kto wie... ;] Teraz wujek Niz jest na emeryturze xd
|
|
Witam was,
Czy mozna spokojnie zaczac na tym serwerze grac? Chcialem zaczac tu gre wraz z kolegami i prosil bym o udzielenie odpowiedzi na to proste pytanie :D < tzn. czy sa PA, czy duzo pk, czy duzo ludzi w godzinach szczytu, wolne expowiska, ceny, narodowosc> pzdro, Gui~. |
Cytuj:
@down A żebyś się nie zdziwił :) |
Cytuj:
|
[quote=Guivain;1374114]Witam was,
Czy mozna spokojnie zaczac na tym serwerze grac? Chcialem zaczac tu gre wraz z kolegami i prosil bym o udzielenie odpowiedzi na to proste pytanie :D < tzn. czy sa PA, czy duzo pk, czy duzo ludzi w godzinach szczytu, wolne expowiska, ceny, narodowosc> a ja odpowiem inaczej:] Jest duuużo noob charow czychajacych w okolicach dp na doslownie przypadkowe ofiary. Pod dp krew się leje wiadrami8o Nie ma już jak wczesniej, że spokojnie mozna bylo ładować sobie mane przy wejściu. Teraz jak grom z jasnego nieba lecą sd8o Wolne expowiska...hmm...chyba tylko tak około 1 lub 2 w nocy zaczyna się rozluzniać. Nawet jak załadujesz pacc, a masz mały lvl zawsze pod nogami znajdziesz label "i exp here leave and respect me ..."8o Z cenami zgodzę sie z wcześniejszym przedmówcą: djinnowe, g arm widzialem już nawet za 20k, a dsm 48k8o Narodowość chyba każda w wiekszości gimnazjalna, a nawet podstawowa8o Podsumowując to wszystko da się grać:] |
Cytuj:
|
do GUIVAIN
apropos tego, że chcesz zacząć grać na Morganie
Na początku zmieniłbym tego gifa przy Twoim name, tu na forum Lolek gruby 52 EK Bolek hudy 63 MS Więc lepiej zmień...hahahahaha:D |
Cytuj:
A co ma moj lvl do wiedzy , tak k***a wiem lepiej , i nie pisz lol POKEMONIE. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mmm... Naprawdę wątpię, żeby Nizahe przekazał komukolwiek władzę.
|
@up
przekazać napewno niee przekaże, ale odebrać mu można władze, choć niee sądze aby bylo to łatwe. Co do slicerego to niee jestem pewny i sądzę że bedzie to jakis polak bo swe już ogon zawineli i niee prędko ujrzymy większa ich ilość. Nizahe kiedyś przegra bo nic niee jest wieczne;) a wojna hurr~ vs fire pokazała że jest to możliwe ale trzeba się nieźle napocić. Istnieje też możliwość, że sam odejdzie w świetle reflektorów :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
podaj swoj nick to ci zrobie niespodzianke Cytuj:
|
Cytuj:
Co ty myślisz, że nie da się od Tibii oderwać do rl?.. Przecież Niz nie będzie wiecznie grał w ten syf, a myślę, że gra już troche długo.. Pójdzie potem na POI no i chyba retired permanently, bo osiągnie już (prawie?) wszystko.. |
Cytuj:
Chyba za bardzo przejęłeś się moją wypowiedzią, ponieważ to przecież była aluzja:] Nie będę się zresztą tłumaczyć. Trzeba czasem rozruszać to forum i pośmiać się, bo niestety ostatnimi czasy prawie wszyscy kłócą się tu i spamują tekstami typu " Ty masz taki lvl, Jesteś noobem, skąd to ku**wa wiesz" i wiele by tu wymieniać. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:55. |