Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Odpowiedź na zagadki: Mino Mage / Spike Sword / Domki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73450)

Patton 27-09-2007 23:12

A naprzyklad mnie interesuje jedna rzecz mianowicie na tibian earth pod komnata mino maga jest jakies pomieszczenie nie wiem czy to blad czy co?

Marcin24 27-09-2007 23:22

Cytuj:

A naprzyklad mnie interesuje jedna rzecz mianowicie na tibian earth pod komnata mino maga jest jakies pomieszczenie nie wiem czy to blad czy co?
Tak to błąd. Ile razy się jeszcze oto będziecie pytać?

Maxpixel 28-09-2007 09:17

Coś mi tam nie pasi alb Tibia Earth jest zbugowana albo ...

Co to za kwadracik w tym wąskim przejściu co się tam bloczy ludzi czasami :D
Bug ?
Skąd wiadomo że tam za Mino Magiem jest akurat taki korytarz i tak biegnie i że jest tam TP !?
Musze pochodzić z tym programem do skanowania co jest dalej może znajdę coś ... ;)

Michoss 28-09-2007 09:44

@up
TO BŁĄD!
Ja pie****e, za coś takiego to bym od razu dawał bana...

darushu 28-09-2007 17:50

@Yallah
Pomyłka, równoramienny... Wiesz, jak sie nie pomysli dokladnie nad tym co sie pisze to tak jest...

mak_ja 28-09-2007 20:17

Przegladalem You Tube i to zauwazylem powinniscie to obejzec
http://www.youtube.com/watch?v=wZlwQ2k8078

Cygan Slejter 28-09-2007 20:30

@up

bylo było i jeszcze raz było :/

Marcin24 28-09-2007 21:28

Cytuj:

powinniscie to obejzec
Już połowa forum zna ten filmik na pamięć.
Cytuj:

Ja pie****e, za coś takiego to bym od razu dawał bana...
Popieram.

Patton 29-09-2007 16:11

Teraz na youtube jest nowy filmik pt Sword of fury 2!

Scobel 29-09-2007 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patton (Post 1672843)
Teraz na youtube jest nowy filmik pt Sword of fury 2!

SUPERRRRRRRRRRRRRRRR DNO ... Jak mozna w takie cos !@@#$ ehm ... zal zal zal ...

Marcin24 29-09-2007 18:27

Daj jeszcze link do filmu, żeby znowu można było go oglądać całymi dniami.

Orchimondea 29-09-2007 22:50

Nie wiem czy to cos da ale moj kuzyn powiedzial ze ssa mozna miec tylko na 1 dzien...

musze sie go dopytac

Marcin24 29-09-2007 23:11

Cytuj:

Nie wiem czy to cos da ale moj kuzyn powiedzial ze ssa mozna miec tylko na 1 dzien...
Znowu trzeba zaczynać gadkę o "A Mój stary to MDW, a dziadek babci szwagra teścia przybranego Bubble"?
@edit down
Kuzyn dobra rada?

Scobel 29-09-2007 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Orchimondea (Post 1673497)

musze sie go dopytac

Tak mozna, mozna i na cwierc dnia tez ... nie wiesz jak ?? Spytaj KUZYNA OFC, n/c

vns.rlz 29-09-2007 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Orchimondea (Post 1673497)

musze sie go dopytac

WYJDZ bo zal.avi

Diablczek 01-10-2007 08:46

Ciągle tylko te newbie i nooby :baby:. Zacznijcie toppować a nie offtopować.

Marcin24 01-10-2007 15:42

Cytuj:

Ciągle tylko te newbie i nooby :baby:. Zacznijcie toppować a nie offtopować.
Kto tu Offtopuje?
Nie wstawiajcie już filmików z YouTube, Video Google ani niczego innego. Jak film będzie prawdziwy, sam dojdzie do nas inną drogą.

Meferot 01-10-2007 16:20

a sprawdził może ktoś czy ten filmik może być choć trochę prawdziwy?

Patton 01-10-2007 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meferot (Post 1675628)
a sprawdził może ktoś czy ten filmik może być choć trochę prawdziwy?

No wlasnie, na jakiej podstawie twierdzicie ze tak nie mozna zdobyc ss???!X(

Palkair 01-10-2007 17:23

<delete this post>

ErAgOg 01-10-2007 20:49

Jeżeli tu chodzi o ten filmik, o którym myślę to daję wam 100% pewności że jest on nakręcony na OTSie... Znam wiele osób, które próbowały zrobić wszystko tak jak tamten gość i nic im nie wychodzilo ;)

darushu 02-10-2007 00:30

@up
Wiemy to wiemy juz od dobrych kilku miesięcy i nie musisz nam tego udowadniać... poprostu niech juz zostanie na tym ze to film z otsa, i niech sluch o tym 'durnym' filmie juz zamilknie... na wieki.

Patton 02-10-2007 14:19

No a przeciez to tylko solucja,solucja moze byc na ots!

Michoss 02-10-2007 15:10

@up
A więc skoro na filmie są pięciometrowe roboty z kosmosu, to nic nie wyklucza, że mogą być też w rl?

Człowiecze, na OTSie to ja mogę nawet wykonać quest na mpa na rooku -.-

Scobel 02-10-2007 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michoss (Post 1676834)
@up
A więc skoro na filmie są pięciometrowe roboty z kosmosu, to nic nie wyklucza, że mogą być też w rl?

EJ EJ EJ ... na jakim filmie sa te 5 metrowe roboty z KOSMOSU 8o !!??!! Kurde ale to z RL tibi czy nie ?? Bo motacie tak ze ja juz sam sie gubie ;( :(

Patton 02-10-2007 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michoss (Post 1676834)
@up

Ale po pierwsze nie oceniaj czy quest na ss istnieje po tym w jaki sposob ten caly shadow rex pije lf czy wali mino maga. To jest krecone na ots zeby to mialo jakis wyglad , na rl tibia wydaje mi sie ze gorzej by sie krecilo.

Fpitolony w sprawe 02-10-2007 18:17

Ale zrozumcie do jasnej mordy weza, ten filmik jest calkowicie nieprawdziwy, sprawdzalem to i NIC! Skonczcie juz tym, bo nerwicy mozna dostac....

Hrabianek 02-10-2007 18:18

pewnie juz ktos to napisal ale ja tez musze!!

ten filmik jest zrobiony na otsie!!!!!

Michoss 02-10-2007 19:54

@Scobel
W transformersach ;P

PS. Bardzo sorry za offtop plxplxplx no ban me ;<

Scobel 02-10-2007 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michoss (Post 1677312)
@Scobel
W transformersach ;P

PS. Bardzo sorry za offtop plxplxplx no ban me ;<

A to tam i tibia tez byla ?? Nie no ja myslalem ze to tylko o TS bylo ;( kURDE ZNOW COS PRZEGAPILEM PODCZAS FILMU.

Marcin24 02-10-2007 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scobel (Post 1677360)
A to tam i tibia tez byla ?? Nie no ja myslalem ze to tylko o TS bylo ;( kURDE ZNOW COS PRZEGAPILEM PODCZAS FILMU.

Ale chyba nie przegapiłeś tak ważnych faktów, jak:
- Pingwin Pik Pok jest zapowiedzią śnieżnego Update
- Smerfy są zapowiedzią Chakoy (no to trudno, że nie podobne), a Gargamel Ghazbarana
- A słynne krzesło?
A tego nie napisali nawet na tibia.com (przejrzałem ich!). Odkrywamy kolejne zagadki?

Ters 02-10-2007 20:40

Do jasnej Anielki!

Do jasnej Anielki na Youtube pisze przy tytule filmiku Shadow'a Rex'a że filmik na OTS'ie
I PO CO GADAĆ DALEJ O TYM SHADOW REX'IE?X(

Gofin 02-10-2007 21:29

Z drugiej strony, zakładając że wyjaśnienia SR są prawdziwe (tzn., że kręcił na OTSie, bo cośtam, a Spike'a wyrzucił do wody) to tak naprawdę nikt rzetelnie nie sprawdził tego questa, ponieważ sprawdzano jedynie używając zwykłych ciał.

Marcin24 02-10-2007 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gofin (Post 1677533)
Z drugiej strony, zakładając że wyjaśnienia SR są prawdziwe (tzn., że kręcił na OTSie, bo cośtam, a Spike'a wyrzucił do wody) to tak naprawdę nikt rzetelnie nie sprawdził tego questa, ponieważ sprawdzano jedynie używając zwykłych ciał.

Fpitolony, jak było?

Patton 02-10-2007 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gofin (Post 1677533)

No wlasnie sprawdzano ze zwyklymi cialami a teraz jest mapka do tych cial o innej wadze moze wartaloby takie sprawdzic?!

Blizzara 02-10-2007 21:53

Moje 3 grosze...

Ja osobiscie wierze ze Spike Sword jest do zdobycia!!!

1. Da sie zrobic zeby zniknal... a moze on nie znika tylko zmienia miejsce polozenia, zeby moc go zdobyc, pytanie tylko gdzie...

2. Zainteresowal mnie filmik, z cialami zwierzat. Moze one maja cos z tym wspolnego, albo to je trzeba polozyc na tych grobach w katakumbach....

Link do filmu: http://youtube.com/watch?v=_IXtAGmVD8w

Tak tylko gdybam:)

Patton 03-10-2007 17:09

Mapke masz na filmiku.

Cukierek 03-10-2007 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patton (Post 1677587)
No wlasnie sprawdzano ze zwyklymi cialami a teraz jest mapka do tych cial o innej wadze moze wartaloby takie sprawdzic?!

Bylo sprawdzane takze z "dziwnymi" cialami ... pogodz sie Quest ten nie zrobisz tym sposobem ...

Falcon Wings 03-10-2007 21:53

Przeczytalem w jeden dzien do strony 85+ , ale teraz juz musze odpowiedziec.
Stonoga, wykazales sie. Ktos napisal ze "jestesmy bardzo blisko, okolo 60 %".
Ch*a prawda, za przeproszeniem. Mielibysmy 60 gdybysmy wiedzieli przynajmniej gdzie na rooku zaczac. Nie wiemy. Sunrise moze i ma ten swoj lvl, moze jest legenda, i moze tez byc zaawansowanym playerem. To nie znaczy jednak, ze on zna rooka wzdluz i wszerz. Probowalem tam pojsc z 1 lvlem, pomyslalem ze to on bedzie "humble". Nie zadzialalo. Zaden npc nic wiecej mi niechce powiedziec.. Ja jestem w martwym punkcie. Ale z drugiej strony mysle ze zycie na rooku bez sword of fury jest lepsze. Pomyslcie, jak by to bylo na rotach... Copper by nie mial juz zadnej wartosci na danym swiecie, gdyby kilka osob mialo sof.
I jeszcze cos.
Kto powiedzial ze mino mag musi miec cos wspolnego z Sword of Fury ?
I czemu nie da sie nic polozyc na tej wysepce na swordzie/kamieniach. Czemu on czasami znika a ognie sie zmniejszaja ? Czy ten filmik z cialami to tylko OTS ?
Czy ta dziewczynka na K nadal zyje ? Pewnie tak.. A skoro jest elficzka, to czy nie w Ab ? I mysle ze jezeli Vendrod (albo jakos tak) juz nie pracuje u Obiego, to pewnie nie ma (lub jest mala) szansy na zdobycie Sofa.
I czy nie pomysleliscie ze cos z sofem moze miec Ghoul ?
I ostatnie, ktore teraz mi przychodzi do glowy. Czy nie myslicie ze Nightmare tylko sobie z nas kpi, mowiac ze "tyle mapy nie odkrytej" , "zle szukamy" itd. ?
To w koncu Nightmare, (ang. Koszmar :D) moze on tylko tak mowi, zebysmy ciagle szukali ?

Edit: Jeszcze cos !
Ta dziewczynka na K, ktora w teleporcie zabladzila.. W mino hell mozemy znalesc jej poison arrowsy, i zwykle, wiec chyba Carlin sword tez nalezy do niej .. Wiec mysle ze to ma cos wspolnego z miastem Carlin. Mysle ze ona tych 3 ludzi co po nia przyszli zabila, i z tad ma Carlin sword. Moze oni sie tam zatrzymali w Carlin zeby sie uzbroic, no i mieli carlin sword. ???

Marcin24 03-10-2007 22:00

Cytuj:

Probowalem tam pojsc z 1 lvlem, pomyslalem ze to on bedzie "humble". Nie zadzialalo.
Ciekawe dlaczego...
Cytuj:

I mysle ze jezeli Vendrod (albo jakos tak)
Nie Vendrod tylko Vendor i jest to sprzedawca. To jest błąd w tłumaczeniu.
Cytuj:

Czy ten filmik z cialami to tylko OTS ?
Nie, jest to filmik z RL, ale wszyscy mówimy, że to z OTS'a, by nikt go nie mógł zdobyć.
Cytuj:

Ta dziewczynka na K, ktora w teleporcie zabladzila.. W mino hell mozemy znalesc jej poison arrowsy, i zwykle, wiec chyba Carlin sword tez nalezy do niej .. Wiec mysle ze to ma cos wspolnego z miastem Carlin. Mysle ze ona tych 3 ludzi co po nia przyszli zabila, i z tad ma Carlin sword. Moze oni sie tam zatrzymali w Carlin zeby sie uzbroic, no i mieli carlin sword. ???
Układanie bajek raczej nam nie pomoże. A i tak nigdzie nie ma wzmianki o tym, że ci trzej w ogóle opuszczali Rookgaard.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:23.