![]() |
Cytuj:
Nie placze na forum, przynajmniej nie tak jak ty w grze :> Chcialem tylko pokazac twoja mentalnosc. |
Wie ktos co z tymi lagami ;> kiedy one laskawie mina.. ? bo sa one w*****ajace lekko ;/ moze ktos cos wie na ten temat... moglby sie Cipsoft tym zajac ;|
|
Cytuj:
|
no to kiedy oni to naprawia? ;O
|
Cytuj:
|
Głupie gadanie żeby dac Taifunowi expic wojna to wojna a nie jakieś użalanie się nad kimś że nie może wbić lv. I co wam dam ze wbije jako pierwszy ten 300 lv orgazmu dostaniecie? Wiem że zaraz ktoś wskoczy z tekstem ze zadrosny jestem i takie tam inne ale nie obchodzi mnie to ta gierka jest tylko po to żeby dobrze sie bawic a nie przeżywać i rozpaczac nad nią.
:) ;) :p B) :] :D 8o :confused: :cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Od psow to mozesz sobie w domu do rodzinki wyzywac jak ci obiad nie zasmakuje bocie. I tak naprawde je@@#ie mnie jaki on ma LvL. Bo wiem jaki jest ? Powiedz jeszcze ze jest "patryjotą" i ze polakow nie zabija. Wez idz pocwicz na OTS'ie i tutaj nie wchodz bo k#$wa tylko draznisz ludzi. |
Cytuj:
Po raz kolejny widać ludzki debilizm :D Czy według ciebie patriotyzm jest uwarunkowany tym czy w grze nie zabijesz gracza z tego samego kraju, z którego sam pochodzisz? Jakby ktoś na furora miał tak mysleć to byłby to serv non-pvp... Człowieku ogarnij sie furora to "polski serwer" i nie ma tu zbyt wielu "niepolaków" |
Cytuj:
P.S. Do wszystkich ktorzy mala wiedza o tej wojnie bardzo bym prosil o nie pisanie glupot, bo zal na to odpisywac a czasami poprostu krew zalewa czlowieka jak czyta te bzdury. |
@Still Knight
Ty tumanie wyzywasz go od debili, a sam nie umiesz przeczytac ze zrozumieniem. On napisal "Powiedz jeszcze ze jest patriota" -.- Rozumiesz to? Wiesz wogole co to ironia? :baby: |
xd
Cytuj:
ahahahahahahahahahahahahahahahahahah <turla sie po glebie> ahhahahahahaha Hail Taifun Devilry , on jest moim bogiem i mam nadzieje ze wbije 300 lvl jako pierwszy xd Cytuj:
|
@up
niechce ci przypominac ze niecale pol roku temu sam byles jednym z tych co wylizywali dupcie petro |
Cytuj:
|
Cytuj:
A wy? Pozdr0 Dla kumatych |
niedawno był mass log Vision. Wiecie co sie działo, kogo znów ubili? :P
|
hehe tak jak ostatnio : NIKOGO
|
Cytuj:
|
Nie no kalashnikov pwnage :) @ Fefin jesteś kolejnym już tam któryś tysięcznym z kolei przydupasem Taifa. Taif powie noga to ty podlecisz wesoło i zaczniesz merdać ogonkiem?
|
a duskiness prowadza rekrutacje!
coraz wiecej osob dolancza no brawo moze jak was bedzie 100 lepiej dacie rade! |
NIe jestem z tego swiata ale jedno zdanie do szanownego pana Imargam
Imargam : Taifun Devilry - 1:1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
@up
Będe kolejną osobą, która powie, że to nie Taifun zabił Imargama... |
Ale tu chodzi o wojne gildi. Sam Imargam, predzej by sie zesral iz ubil Taifuna solo więc powinno byc 1:1
|
"Best solo: Wyverna
Best team: Giant spider " Huh! Idz lepiej na te wyverny >.< |
A co cie moje best solo obchodzi. Imargam padl od ziomow Taifuna wiec powinien zrobić 1:1 ale jak widac... szkoda mi słow zeby zwyzywac tego...
|
Cytuj:
oto jeden z nich, wictor mcklayer czy jak mu tam: http://i68.photobucket.com/albums/i1...orMcklayer.jpg to ja juz wole wyverny solo anizeli takich kolesi ganiajacych za mna w rl |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do merdania ogonkiem przy taifie...Wole merdac przy nim niz przy takich kretynach jak wy ktorzy raz go zabili i sie spuszczaja do teraz z tego powodu;);) |
HAHAHAA
Ale typek z foty :P |
Cytuj:
@ fota: typ nie jest rl... mozemy juz nie zaczynac dyskusjii na temat rl zdjec znowu?:/ |
@Typek z foty
Nie jest od nas z rl wiec japa :) @Imargam 1:0 Taifun Tak powinno byc a nie 1:1 bo liczy sie kto wbil fraga a nie czyje ziomki zabijaly :) @War Duski zawsze na wojny noobow nainvituja :p |
@Fotka
LOL I co z tego nawet jakby byl odemnie z rl? Lepiej wklej swoje zdjecie to sie posmiejemy Gl na Wyvernach :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdr0 Dla Kumatych. |
Cytuj:
|
Wez juz elo elo wyjdz z tego forum bo meczace sie robi czytanie twoich postow wogle sobie zmien nick w sygnaturce bo o ile pamietam to spoxster kiedys mial tu account na forum i na pewno nie byl to ten acc...
|
Cytuj:
.. |
Cytuj:
|
armia panow z zakreskowanymi nickami sie na mnie rzuca, chryste
|
@up
dokladnie pozatym prawdziwy rafal nigdy by niedal w opisie ze jest w gildi ktora przyczynila sie znacznie do zrokowania jego postaci |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:00. |