![]() |
Somaros padles i nic nie robisz by zapobiec next deadowi
Zrobcie jakas gildie recrutujaca od 50 lvla (bo kazdy 50+ byl napie**** przzez softmupparne) zeby ludzie czuli sie bezpiecznie dotkeliby nas wtedy i takie mid lvle moglibysmy ich niezle pojechac ,Consensus niema zadnego wsparcia znowu padl krupnik , gan da jah moglby dolaczyc do wojny wkoncu bo padnie nastepny raz i trzeci itd a z Verdaxa mozna sie tylko posmiac i deada gratulowac :D:D bravo! dalej be neutral plx |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
edit: tasker plx? |
Cytuj:
|
Nov 01 2006, 20:02:32 CET Killed at Level 102 by Grimheim
and by Roffu ajajaj uwarzaj na mostach next time :) hahah ale zwala... Krupnik co to od mrozu Ci paluszki zdrentwialy ze sie uhles 2x ? Next time uwazaj <lol> Pozdrooo |
Cytuj:
|
colorion fajnie tak uzywac tbi i taskera ?? :)
szkoda ze Krupnik padl kiedys bylem za HWL teraz jestem bardziej za Relictus czy tam jakas inna gildia niewiem bo z 10 razy juz name zminiali i sie pogubilem ;p |
Ehhh, na forum tibia.com ostra klotnia + pogrozki ad. rl zycia... ;o cos tu idzie w zla strone, Hakzim po tym jak padl od Lovize, grozi ze dojebie jutro Lovize w rl ;oo ciekawe jak to sie potoczy...
|
Lamerstwem jest mieszac tibie do RLA
|
Cytuj:
|
Cytuj:
rómek my jestesmy nooby a ty to bossu, tylko czemu juz nie expisz? ;( chcialbym zoabczyc ile razy ty sie uhniesz, jak na razie z tego waszego hwl tylko aylitha i catrishia umie sie uhac :) reszta tylko duzo gada... |
Cytuj:
ale zdjecie zajebiste, xioss dh na ziemie :P |
Tharrin po 1 chcialem wbic na tym serve 115 lv zrobilem to i mi starczy wiec nawet po wojnie niebede siedzial po 5h ty6lko od czasu do czasu for fun wiec mi to nieprzeszkadza....
a uhac sie umiem Thewojtek co masz do Ostrzeszowa? |
@Rumcio
Napisałem ze Wam w Ostrzeszowie tez sie zdarzalo mieszac Real Life i tibie.... (wanka dostal 2x chyba wpierdol, + jeszcze kilka osob slyszalem) ^.- |
Why nieda sie lognac?
|
@up: mi nie dziala tylko tibia.com, logac moge -.^ wtf
|
Cytuj:
taa niech softmupparna robi co chce a ty co zrobiles dla galany jak narazie to widze ze tylko pier***lic umiesz |
Cytuj:
|
widze wiekszosc z was ostro wkrurza softmupparna, ta sama wieksozsc z was ma sama pk chary, albo tez nie gra, abdz gra duzo, wiec w czym problem?
- zbierzcie sie w kilku - wbijcie lev 28 zeby mozna bylo robic zerki - wyposazcie chary w troche runek i manasy - i jazda na nich, sorce lev ~50 to bardzo latwy cel, zwlaszcza jak ich zaskoczycie i dorwiecie w tombie jesli zgina kilka razy moze to ich zniechecic do levelowania, ginac na noob charze tracicie 2h gry, zadna strata, a mozliwy zysk bardzo duzy, wiec przestancie tylko narzekac jak typowi polacy, i sie wezcie do roboty, nitk tego za was nie zrobi!!! to nic trudnego, co macie do stracenia? |
Cytuj:
malej? ja tam planuje do "Was" niedlugo podbic ;P |
Howdy Fellas
mam pytanie wiece moze jaki jest main char typa o nicku huckle'berryfin(60lvl knight) czy jakos tak bo wczoraj jak loota robilem na guardach kolo kazz to przechodzil i mi loota podwalil,fakt malo tego bylo, akurat zwrot za manasy ale potem z ryjem do mnie ze potrzebuje kwitu i ma 120+chara...eh smutne to jest. Gogogo Tharrin and otherz ja nawet pacca nie mam wiec nie pomoge zbytnio a i lvl chyba za maly:( .....i jeszcze keylogger w filmach od soft...lamah.pl, a co do zalatwiania spraw silowo to u nas w Koszalinie tez kolesie przyszli bic do szkoly jednego typa chyba za dedy, do czego to doszlo ehh, ale dobrze im tak bo wylapali nieprzecietnie. Hail BJJ @down nie wiem wczoraj po prostu napisal mi ze main chara 120+ i sie cieszyl whateva zreszta i tak nic mu nie zrobie bo i lvl za maly a nawet jesli to pz lock i reszta jego "praworzadnych" kolegow by sie zbiegla.ukrasc komus 3k na 60 lvl to trzeba jednak miec nasrane pod kopula.. |
Huckle byl w hwl, tym charem. I jakos nie zdawalo mi sie nigdy ze to tylko noobchar...
|
Cytuj:
|
Żeby zaatakować softmupparne trzeba mieć z kim a narazie Niema :/
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Wreszcie czytam cos sensownego wywodzacego sie z pod Twojej klawiatury :) jest to dobry pomysl i ja chetnie dolacze noobcharem lub main do takiej guildi, ale zasadnicze pytania czy wogole ktos tego chce tak naprawde? czy tylko to zwykle narzekanie? |
Cytuj:
nie no ku..a panowie pisze ze moge pomoc nawet dalem swoje gg na publicznym forum mam 2 postacie 77 knight 28 albo 29 druid -.- pisac kiedy i jestem gotow ... a nie pie...licie ze nikogo nie ma, ja jestem a ekipe mam :D o kazdej porze, tylko ze w weekend mnie nie bedzie :D |
Jak juz naprawde nikomu sie nie chce to moge zrobic gildie sorcem, ale to bedzie kamikadze style
Problem tylko taki ze wzrosnie mi payment ktorego i tak nie moge zaplacic :D |
Cytuj:
lev 30 char to mozna w tydzien wbic, nizsze lev tez moga byc przecierz, tylko wtedy trzeba wiecej osob i sd... chetni w teorii sa ale dzialan nie widac, ja sie moze tym zajme zaleznie jak mi wyjdzie z praca ale to i tak raczej bede dzialal solo albo z jakims zaufanym kumplem ;) |
Cytuj:
30 lv char nolifer style 0-15 1 dzien 15-20 2gi 25 3ci 30 4ty Jakby sie uparl to w 3 dni ale ostrzegam przed nuda |
No to pora cos zadzialac:) Moj noobek jest gotowy do walki, a ich latwo zlapac na expie: hydry, tomby,guardy etc...
|
Chmmmm Colorion rob ta gildie :D tylko co my tak gadamy publicznie? 8o
Ja juz robie noobchara ktory pozniej mi pozsluzy jako hmm maker ;D Zakladaj gildie i lecimy ich. A wy Polisz Najty z Consensus byscie ruszyli uhamkerow ;D Dzis juz sobie uwalilem 21 sorca (moim 12 sorcem) Lootnalem p set i 1k wiec to juz jakis poczatek ;p |
oO cos rusza czy znowu tylko takie pierdzielenie jak cos to msg me na PM albo gg ktore juz kiedys podawalem
|
Cytuj:
moj 24 uhmaker (w sumie to zaraz 25) moze sie ruszyc wrazie potrzeby |
po co wy w ogole o takim czyms publicznie piszecie...nie zapominajcie ze tu na forum czuwa rómcio , on juz pewnie was dawno podkablowal ^^i nie zapominajmy tez o anevarixie czy skopie czy aylitha czy catrishia
|
Ten kto ma przeje***e i tak ma przeje***e a reszta sie na pm'ach i gg dogada...
No... To znaczy tak mysle:P |
Cytuj:
|
Cytuj:
a co do tego ze to czytaja, to co z tego? xD tym wiekszy wstyd dla nich jesli padna spodziewajac sie ataku xD |
Niech sobie czytaja:)
Kazdy kto jest zainteresowany Sopter to Rómcio :) |
Bynajmniej ja widzę to w ten sposob:
Jedna konkretna, chetna i chcąca coś działać osóbka: Powiedzmy Komandos:P *Dajesz msg na priv do wszystkich, ktorzy sa przeciwko HWL. Sam na pewno bedziesz wiedzial o kogo chodzi. * Uzgadniasz z kazdym po kolei sile jaka posiada w postaci swego noob chara lub main chcacego wlaczyc. *bierzesz od wszystkich maila, badz nr gg. *Uzgadnaicie all * I punkt najlepszych kopiesz dupe noobka takim jak Romcio, ktorego osobiscie nie znam ale po zachowaniu uwazam za osobe, niezbyt rozgarnieta, badz zbytnio pochlanieta gra, zeby pewne rzczy rozgraniczac i czerpac wiedze z zycia. Proste:D Aha taka solucja: Romcio chwalil sie swoim 41 druidem. Jak go znalezc? Dajesz msg do wszystkich aktualnie dostepnych kazdego dnia. I analizujesz statystycznie ilosc bledów ortograficznych. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:13. |