![]() |
Cytuj:
|
@up
Prawda w oczy kole? Ktoś prawde o awerze napisał i ten odrazu najeżdża... Pierwszy POI on Kyra Done. |
chodziło mi o konkretne osoby które zrobily, bo chyba wszyscy z Nf nie zrobili...A flim szukałem na tibicams~ nie znalazlem to sie pytam
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ok. Nie kłóćmy się forum nie jest od tego sry... może pogadamy o czymś ważnym dla naszej ukochanej KYRY:)
|
Eclipse Ninjas i No fera robili. z Eclipse nie wszystkie osoby bo niekture nie maja 80 lvl B)
|
Cytuj:
konkretne osoby mialem ci wymieniac?? @up Kyry juz niema |
Nom poprosiłem o to , lecz nie musisz odrazu jechać po mnie, tylko napisać coś w stylu :"nie mam czasu" albo cos ;p
|
|
Mialam nadzeje ze padniecie wszyscy.:( trudno.. gz qestuX(
EDIT: I teraz Fozzye ma hacka po PoI, wlasnie sie rokuje.. |
geo zrobil poi i mial haka odrazu ;]
|
czyli 3 osoba ze swe po poi hacka ma:D :p
|
hehe troszke osob dzisiaj padlo kilka mialo hacka ogolnei ciekawy dzien :p
szkoda tylko ze udalo sie wam to poi zrobic a chuj tam :D jeszcze zdazycie popadac |
Zdazą popadac niekturzy im w tym pomagaB)
|
Geo ili :> hacked
Azeris na koncu poi padl ;p pod sam koniec ;] haha szkoda ze wszyscy tam nie padliscie ;p |
na mass kicka czekalam jak to PoI robili...:D
|
HHAHA
I Azeris pizda padła ahhahahhah Mar 01 2007, 21:12:40 CET Died at Level 133 by a hand of cursed fate |
Tez się cieszę:D::DDD::D:) :) :) :) :D :D :D 8o 8o
|
O co sie pontheus pruje na Luce i Moot bo nei moge zrozumieć tej pałki na forum tibia.com???
|
Wszyscy sie ciesza (prawie) a Eon Aldarion napewno w jego domku mozna zobaczyc 2 Avengery i 2 Arbalesty...
|
Cytuj:
Życzę mu tego z całego serca :P |
To macie filmik z poi?? jak tak to prosze o link:P
|
hehe super ze ich tam tylu popadalo i tylu z nich mialo hacka :p juffs zrobil soba i ili danem... szkoda tylko ze ci pohakowani sie nie zrokowali :D
|
Śmiejecie się że padłem? Przeczytajcie mój post na tibii.com albo podejdzcie pod mój domek.
Padłem po queście bo Nooby ~80 zblokowały wyjście a później jak byłem strapowany przez gówniane potwory co biły po 500. Po tym jak zabiłem jednego z nich i wypadł mi jedyny na kyrze HAMMER OF WRATH moge po wiedzieć z przyjemnością padałem. Więc Oprócz itemów z Questa: Azerisa Avanger + poboczne Nephtisa(mój sorc) Arcane Staff + poboczne poleciał mi Hammer of Wrath śmiejcie się dalej ja moge z wami xD @down - dałem passy koledze ale to chyba nie twoja sprawa |
O tym że Nephits to twój 2 char to wszyscy wiedzą ale kto nim grał twój 2 owner ? Czy na MC jechałeś hahaha
|
aff szkoda ze nic nikt nie mowil ze poi sie szykuje , a chcialem isc ;(
|
Cytuj:
ale nepthis chyab tez padl ;] |
09:59 Mighty Agnes [33]: hi
09:59 Mighty Agnes [33]: ?? 09:59 Waderiigon [62]: pl? 09:59 Mighty Agnes [33]: TAK 09:59 Mighty Agnes [33]: ? 10:00 Waderiigon [62]: radze ci przepisac namnie ten domek co licytowalem !! -.- bo zle bedzie 10:00 Mighty Agnes [33]: ^^ 10:00 Waderiigon [62]: ;licytowalem 10:00 Waderiigon [62]: go kurwa 10:00 Waderiigon [62]: kilka dni 10:00 Waderiigon [62]: a teraz nie popuszcze 10:00 Waderiigon [62]: wpizdu 10:01 Mighty Agnes [33]: omg trzeba bylo sobie przypilnowac 10:01 Waderiigon [62]: juz jeden padl ze licytowal i niechcial przestac 10:01 Mighty Agnes [33]: na tym polega licytacja kto da wiecej 10:02 Waderiigon [62]: masz 5 min na przepisanie bo bedzie zle bo zostalo 7H do konca i kurwa wnocy przelicytowales cwaniaku masz 5min na przepisanie bo juz mi sienie chce do ciebie pisac !! paka 10:03 Mighty Agnes [33]: pogadamy pozniej 10:03 Waderiigon [62]: nie 10:03 Waderiigon [62]: teraz 10:04 Waderiigon [62]: masz 5min 10:04 Waderiigon [62]: mam cie znalesc? 10:05 Mighty Agnes [33]: i co zabijesz mnie? 10:05 Waderiigon [62]: moze 10:05 Waderiigon [62]: jak nie przepiszeszdokq to bede cie zabijal codzienie Przepraszam czy na tym serverze jest zakaz licytacji domkow ?? bo moim zdaniem po to jest taka mozliwosc ^^ zeby z niej korzystac... no chyba ze wy tu macie inne zasady o ktorych jeszcze nie wiem ... |
To drogi Wanderiigonku.... skoro taki hardy jestes uwazaj teraz na siebie :D
;* |
Cytuj:
|
czyli azeris jest posiadaczem avangera, arcane staff i tego hammer?;p miales aola jak padles?
|
Nie, 130+ ek napewno nie miał aola bo nie ma takiej potrzeby i go na niego nie stać.
Gratz wszystkim starym znajomym a szczegulnie dla Laro, albo mi się wydaje albo kyra to najmłodszy serwer na którym zrobiono POI. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wogóle jesteś taki niggas i gdzieś napisałeś że bedziesz pomagał WIW swojim 40 sorcem a awerem nie chce bo nie chcesz sobie zepsuć postaci : O |
lol z tego co wiem to paior nie ma juz awera...
|
Z tego co ja wiem to nie miał go a teraz spowrotem ma x]
|
Cytuj:
N oi co że masz te itemy jak je teraz rozdzielisz pomiędzy wszystkich ownerow to wam wyjdzie tylko ze dla postaci się za Aol tylko zwróci xD xD |
Cytuj:
nie dawaj mu domq,on ci moze nic nie moze zrobic. jak co moze zlapac hunta. daj komus pare k i on cod\ziennie bedziepatac. 3m sie |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zazdrosc ludzka rzecz. Rozumiem Cię. Ja mam Ty nie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:01. |