![]() |
A lagi sa jeszcze na iridi? ;d nie chce mi sie logowac ani czytac poprzednich stron, moze byla o tym mowa
/ripper! |
Lagi na Iridi są nadal, ale może tylko ja jej mam:p Nawet expic nie mogę, ale nic na to nie poradzę.
|
Cytuj:
@Bez nie podziekujesz mi nawet za info ?! ;'( |
@ Resovia wygrala z Sokołem
HAIL :cup: |
Na Iridi tymczasem mała zadyma. Xyllo, znany wcześniej jako Majado, postawił się Arcanium i Chealiniowi, za co dostał hunta i zaczął bawić się w ubijanie rl Arców którzy sobie botuja :) Arcanium które chciało by uchodzić za niezwykle prawych i wogóle ma teraz mały kłopot bo Xyllo hunted okazał się być 1337 razy niebezpieczniejszy niż Xyllo free. Razem ze swoja kompanią Xyllo niczym Robin Hood posłał na tamten świat paru botterów, ubił też Will the Ilusionist za "pomaganie" Arcom. Szeryf Nothingam Firenze Bellator niestrudzenie zgrywa ostatniego sprawiedliwego i prawego wywożąc z lasu drewno i udając że to szyszki. Hunta wyłapał też Zardos, który ostatecznie opuścił Iridie.
|
Cytuj:
|
jedyne co mnie boli,
to to że net sie pie**oli ciągle mam lagi i nie mogę isc na dragi chcę bić level oraz smoki, a nie w depo liczyć kroki |
@up
Bardzo fajnie Ci się zrymowało.;) |
Cytuj:
lol |
hacked again, sorry massior ;s
bezok znow mnie 5min bil z bpkiem manasow! :o gl all <nawet Tobie, Naro> baba ! <3 |
Cytuj:
|
Cytuj:
a koles ktory poslal posta na tibia.com to jakis ciec ktory sie pode mnie podszywa... zalosne.... a ty Ripper chyba ufasz niewlasciwym osobom i koledzy lataja cie w pupe, bo wydaje mi sie ze to twoi "friends" tym razem cie shackowali :) |
Cytuj:
ale i tak nie gram ;] @Bezok, Evu oddam loota evulera i twojego kolka, a next pk loot pojdzie do Massiora #Edit Radka kolek, loot + ~4k sa u massiora w carlin depot ! 18:36 Mass'ior Mirrage [51]: nik nikogo niebedzie bil 18:36 Mass'ior Mirrage [51]: ;] i hope so |
Co do tej walki z botterami :P
Pewnego dnia... a dokladniej 2 dni temu siedząc na Game-chacie zobaczyłem informacje "botter na rotach kolo venore". Tylko na to czekalem ! Wkoncu mam reason do ubicia kogos , z racji tego ze juz nie gram :P A więc biore 2 kumpli z noob charami zeby go zabili ( bo ja miałbym rs'a :baby: ) No wiec idziemy idziemy idziemy i go spotykamy -> 37 druid z warhammerem na rotach gdzies na wschód od Venore. Lejemy go on auto-leczenie itp. po chwili wbija Mendill z Aynama no i wiadomo co dalej sie wydarzylo 8o HieHieHie <3 Xyllo nie daj sie frajerom ! |
Cytuj:
|
Xyllo sam broni boterow np sorcer bolek;P ubilem chlopaka 2x i sie doczepil az w koncu chciali mnie ubic z zardosem ale 100+ i 95+ ek ubic 45 msa z mostku niedaleko hydr? Niemożliwe!(Uciekalem na Ank:D) No może gdyby zardos trafial z explo:D
Imo Xyllo to lamer za bardzo sie wozil:P MIal szczescie ze go Radek nie chcial ubic.8o |
@Ripper: zachowałeś się wporzadku...
@VERE: <3333333333333!!!!!!!!!!!!! hieheiehiehi na Ciebie nie ma bata xD |
A kuna Ripper co ty zrobiles Masiorkowi!!11?! ze oddales jakiegos loota!
@Mass ojojoj nie pochlebiaj mi:D nie moge pekowac tak jakbym tego chcial bo nauka itp:S Necrius-Cash wyslalem:D |
Cytuj:
sorry jeszcze raz ;c |
Due to some maintenance work, lags might occur on Thursday, March 22nd between 3:00 and 4:00 am CET on Arcania, Askara, Berylia, Elysia, Galana, Inferna, Iridia, Morgana, Nebula, Obsidia, Pandoria, Premia, Saphira, Thoria and Xerena.
Hope it will be fixed! |
Cytuj:
|
dla normalnych ludzi to nie jest chyba problem ze beda lagi o 3, 4 w nocy :)
jesli juz cos "naprawiaja" chociaz dobrze ze nie robia tego w srodku dnia |
Cytuj:
Pozatym xd pytanie może nie w dobrym miejscu i czasie ;P ale , obstawiłem takie zakłady stawiałem na wygraną 'pogrubionego' zespołu :P Groclin Dyskobolia - Lech Poznań MKS Pogoń Szczecin - Arka Gdynia ŁKS Łódź - Legia Warszawa Górnik Zabrze - Zagłębie Lubin Jak myślicie moje typy wejdą xD ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Trailer Dobrze obstawiles ;* Ja ostatnio obstawialem to mi benefica przegrala --.-- @ Funky 13:16 Warning! The murder of Sir Gravik was not justified. aye aye? :( |
HeHe :] Nie potrzebnie mnie zabijałes, mogłeś od kopa napisać paymenta to bym zapłacił a tak to teraz dead i jeszcze payment :P
Co do tych prac w nocy~ Ja bede musial zarwac ze 2 nocki w weekend bo mam 3 levele do odrobienia :[ Cytuj:
Arka Ci nie siądzie :P Banda brazylijczykÓw ze szczecina ich pojedzie :x |
Cytuj:
byłeś u mnie przed domkiem w northport , nie po to że szukałeś NPC i chciałeś kupić atlasy , tylko chciałeś zobaczeć czy nie afkuje :wiking: :cygaro: bo chciałeś mnie pewnie zabić 'pogromco botterów' ale twój nikczemny plan nie wypalił bo ja nie używać bota -.-" |
Cytuj:
Nie wejdą Górnik Zabrze wygra ofc btw: Arka zawieszona jest z tego co czytałm dzis |
@bambik
naprawde chcialem kupic atlasy bo fajnie wygladaja w domku a sobie wlasnie zalicytowalem. btw. jak ktos ma zrobionego tego questa to moze mi kupic atlasy ? (oczywiscie zaplace) |
@bambik
naprawde chcialem kupic atlasy bo fajnie wygladaja w domku a sobie wlasnie zalicytowalem. btw. jak ktos ma zrobionego tego questa to moze mi kupic atlasy ? (oczywiscie zaplace) |
Mar 22 2007, 19:53:50 CET Killed Carla Demonic at Level 50 ok
Mar 22 2007, 13:16:52 CET Killed Sir Gravik at Level 49 unjustified pracowity dzien? XDD Jak zwykle huja z lagami zrobili, chociaz przyznam, ze mniejsze ;) |
@up
ojj uważaj bo cie Huxior ubije ;<< tak jak straszyl cale GTW, a i tak gówno zrobil xd Peace! |
Cytuj:
|
17:49 Aynama [75]: so carla did not just lose 3 lvls yesterday , she also lost over 60k ahueauha
Placili Thunderowi i Mendillowi za zabicie aynamy, szkoda ze to ich rl xDDDDDD |
Ojej... no co to ma być? Nasz temat na drugiej stronie ;s Do postowania!! xD
|
@up
Bo mnie nie ma ;p i nie ma kto pisac postow ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
znalazl sie kozak -.- ktorego hakuja |
Obecnie Knight w PvP Sorcowi może zrobić zwyczajne gówno, zważając zwłaszcza na hotkeye;] Ale ja gram Sorcem więc mi to pasi xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:41. |