Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Cani 13-07-2009 15:58

No sorki :P

Ale chcialam sie upewnic tylko

i386 13-07-2009 16:09

@up
No to skasuj. Bo jakby ktos mi wyspoilowal takie anime jak SD to bym chyba udusil : D

Koszyk 13-07-2009 16:48

I to jeszcze taki MAŁY szczegół :p

Corgar Frizz 13-07-2009 17:17

E tam, co się prujecie o byle co... to tylko School Days. Kolejne bezwartościowe animu ^^

Nipah~!
Frizz-kun

Otakuma 13-07-2009 17:22

@Corgaru
Są gusta i guściki... tyle razy było to przerabiane, że nikt tu nie chce kolejnego flame'a na temat SD, a za każdym razem kiedy o nim piszesz używasz takich słów, które do tego prowokują. Nie musisz okazywać swojej frustracji ;P, po prostu dajże już spokój...

kołbaś 13-07-2009 17:27

No zem w koncu wrocil z turnieju, przeczytal mangi, obejzal anime i tak,
bleach manga
Ukryty tekst:
mowilem kurwa ze dziadzia kosciej tak latwo nie zejdzie ha mowilem! no i w koncu arrancars at war!

naruto manga
Ukryty tekst:
nuuuuuuuuuuuuudy czekam na jakas powazniejsza akcje a nie powtazanie w kolko tego co oczywiste, no po za jednym, oczko danzo juz wiemy a co z reką ??!! po Kabuto wyslal takze z powodu ręki ? jaki jest Kekei Gen Kai na rękę ??!!

bleach anime
Ukryty tekst:
nooo jakies luzackie odcineczki sie pokazaly i wprawily mnie w naprawde dobry nastroj a zwlaszcza nastepny na plazy xD i ja mam kurwa andzieje ze to naprawde bedzie na plazy!

Quezacoatl 13-07-2009 18:26

Cytuj:

@Que
Najzwyczajniejsze w świecie ecchi. A Lala nie jest wampirem tylko kosmitką
Slysze tez ze nudne ecchi, bo ja lubie troche akcji w ecchi, moze nie tak zupelnie na supernatural style jak Negima sie przerobila, ale chociaz cos wiecej niz same sceny ecchi. Tzn, jak ja chce same takie sceny to wolalbym juz normalnie Hoshino Fuute poczytac... A nie sie w pantyshoty bawic.

Cytuj:

A manga Karin calkiem sluszna, regularnie wydaje ja Waneko (narazie 1 tom, yay : D) i nie jest takie zle : P A anime nie ogladalem.
Tez myslalem czy by przeczytac, ale jak juz mowilem, pomimo ze nie czytalem to nie lubie tej mangi z pewnego glupiego powodu. XD

Cytuj:

ale uważaj na Gro, Rayze i Que.... W szczególności na Que. Chyba że masz więcej niż 10 lat, wtedy wiele stracisz w oczach Que.
Ja zakladam ze jako jedyny w tym temacie mam jakiekolwiek "doswiadczenie" w tej dziedzinie.

Cytuj:

No mam 17 lat
Not interested.
A jak sprobojesz mnie z top 10 posters wypedzic to...

Cytuj:

bleach manga
Ukryty tekst:
Jestem tylko ciekaw jak go utluka, bo jakby nie patrzec to tylko na odleglosc mozna, bo jak sie zblizysz to sie starzejesz

Argen 13-07-2009 18:39

@Kołbaś

Bleach
Ukryty tekst:
też mówiłem, że napewno żyje, ale oni nie chcieli nam wierzyć MUAHAHAHAH

Grycan 13-07-2009 18:50

Szukałem po necie torrenta z TLR, ale nie znalazłem (Google mnie nie lubi :().
W końcu zdecydowałem się jednak na wersję Online. :P

Aaa... I szukam jakiegoś anime.... Najlepiej Ecchi. B)

iShine 13-07-2009 19:18

12 odcinków K-on!a za sobą

Anime świetne, czekam na więcej epów, początek 12 epa roxx, ogólnie to Gitek jest najlepszy :D

Oglądanie długo mi zajęło 4 dni jak na 12 odcinkową serię ;o~, teraz biorę się Lucky Star, zobaczymy co z tego wyjdzie, potem nadgonię Bleacha (o ile nie będzie nudny jak te wszystkie zesrane fillery w okolicach 135 odcinka, no i mange trza sie wziasc, potem prosto z mostu na inne anime

@Cani
Bohater pisze się przez "h" :)

@nowa tapka, potem dwie wrzuce na dA :<

http://i32.tinypic.com/2r2py6x.png

Grocix 13-07-2009 19:32

@Up
Tapetka fail, piękne AKG K701 na głowie Mio zostały zbezczeszczone. T.T Wracaj do Haruhi.

GargoinX 13-07-2009 20:23

@Shizu:
Widzę, że ustawiłeś jedną z tapetek, które mi proponowałeś. =p

Co do wyżej wspomnianej Haruhi, chyba zabiorę się za drugi ep.

i386 13-07-2009 22:34

http://www.youtube.com/watch?v=DmyEfFHiTwI - O.O o rany boskie, umarlem : D kawaii desu ne!

BTW
jakos mnie wzielo na anime o duchach i innych takich - czy GiTS sie nadaje? Ale tak zebym sie bal w nocy, jak na Ghost Houndzie ; ) Slyszalem wiele pochlebnych opinii na temat tej serii, ale wole sie zapytac forumowych znawcuw : )

@down
me fail'd : ] Ale "o duchach" napisalem tak ogolnikowo, zeby bylo troche thrilleru/horroru ale nie w stylu higurashi ; )

Grocix 13-07-2009 22:47

@i386
GiTS nie jest o duchach...

Corgar Frizz 13-07-2009 23:32

@Kuma
A tam od razu prowokuje. Jak kogoś rażą moje docinki na temat takiego anime jak School Days to wiesz.... Gdybym powiedział że pokemony albo Power Rangers są głupi też bym cię prowokował?

Nipah~!
Frizz-kun

iShine 14-07-2009 13:22

Ale Power Rangers to naprawdę fajne anime :D, szczególnie Mighty Morphin ;o

Grycan 14-07-2009 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grycan (Post 2596867)

Aaa... I szukam jakiegoś anime.... Najlepiej Ecchi. B)

Może mi ktoś coś polecić?? Błagam...

Rayza 14-07-2009 20:29

shuffle! , to coś co lubi frizz z tą syreną czy czyms

Corgar Frizz 14-07-2009 20:35

@Up
Baka... Seto no Hanayome się to nazywa. Ale jak chcesz prawdziwe ecchi to polecam Green Green.

Nipah~!
Frizz-kun

Rayza 14-07-2009 20:40

niech obejrzy Kanokona xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:34.