![]() |
|
No sorki :P
Ale chcialam sie upewnic tylko |
@up
No to skasuj. Bo jakby ktos mi wyspoilowal takie anime jak SD to bym chyba udusil : D |
I to jeszcze taki MAŁY szczegół :p
|
E tam, co się prujecie o byle co... to tylko School Days. Kolejne bezwartościowe animu ^^
Nipah~! Frizz-kun |
@Corgaru
Są gusta i guściki... tyle razy było to przerabiane, że nikt tu nie chce kolejnego flame'a na temat SD, a za każdym razem kiedy o nim piszesz używasz takich słów, które do tego prowokują. Nie musisz okazywać swojej frustracji ;P, po prostu dajże już spokój... |
No zem w koncu wrocil z turnieju, przeczytal mangi, obejzal anime i tak,
bleach manga Ukryty tekst:
naruto manga Ukryty tekst:
bleach anime Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A jak sprobojesz mnie z top 10 posters wypedzic to... Cytuj:
Ukryty tekst:
|
@Kołbaś
Bleach Ukryty tekst:
|
Szukałem po necie torrenta z TLR, ale nie znalazłem (Google mnie nie lubi :().
W końcu zdecydowałem się jednak na wersję Online. :P Aaa... I szukam jakiegoś anime.... Najlepiej Ecchi. B) |
12 odcinków K-on!a za sobą
Anime świetne, czekam na więcej epów, początek 12 epa roxx, ogólnie to Gitek jest najlepszy :D Oglądanie długo mi zajęło 4 dni jak na 12 odcinkową serię ;o~, teraz biorę się Lucky Star, zobaczymy co z tego wyjdzie, potem nadgonię Bleacha (o ile nie będzie nudny jak te wszystkie zesrane fillery w okolicach 135 odcinka, no i mange trza sie wziasc, potem prosto z mostu na inne anime @Cani Bohater pisze się przez "h" :) @nowa tapka, potem dwie wrzuce na dA :< http://i32.tinypic.com/2r2py6x.png |
@Up
Tapetka fail, piękne AKG K701 na głowie Mio zostały zbezczeszczone. T.T Wracaj do Haruhi. |
@Shizu:
Widzę, że ustawiłeś jedną z tapetek, które mi proponowałeś. =p Co do wyżej wspomnianej Haruhi, chyba zabiorę się za drugi ep. |
http://www.youtube.com/watch?v=DmyEfFHiTwI - O.O o rany boskie, umarlem : D kawaii desu ne!
BTW jakos mnie wzielo na anime o duchach i innych takich - czy GiTS sie nadaje? Ale tak zebym sie bal w nocy, jak na Ghost Houndzie ; ) Slyszalem wiele pochlebnych opinii na temat tej serii, ale wole sie zapytac forumowych znawcuw : ) @down me fail'd : ] Ale "o duchach" napisalem tak ogolnikowo, zeby bylo troche thrilleru/horroru ale nie w stylu higurashi ; ) |
@i386
GiTS nie jest o duchach... |
@Kuma
A tam od razu prowokuje. Jak kogoś rażą moje docinki na temat takiego anime jak School Days to wiesz.... Gdybym powiedział że pokemony albo Power Rangers są głupi też bym cię prowokował? Nipah~! Frizz-kun |
Ale Power Rangers to naprawdę fajne anime :D, szczególnie Mighty Morphin ;o
|
Cytuj:
|
shuffle! , to coś co lubi frizz z tą syreną czy czyms
|
@Up
Baka... Seto no Hanayome się to nazywa. Ale jak chcesz prawdziwe ecchi to polecam Green Green. Nipah~! Frizz-kun |
niech obejrzy Kanokona xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:34. |
|