![]() |
|
Tomby za tp
|
32 Elite Knight,skile słabe,gdzie moge postawić ^^?
|
Takie pytania to na torgu zadawaj.
|
95% użytkowników tego forum boci,sądze,że Ty także.
Udzieli mi ktoś odpowiedzi? |
Prosze o nie udzialenia odpowidzi bo botterstwo bedzie sie szezyc.
@Zielone Oko: Sadzisz iz ja boce proponuje ci przejzec czesc moich postow ja sie sprzeciwiam uzywaniu botow i probuje uswiadomic ludziom iz jest to zle. Jestem przeciwny botom i tepie je. Qlos |
Ale temat nie jest o tym...
20 knight skills: 58/58 eq: crus helmet k set p ammy dragonka barb axe leather boots Gdzie expić a) żeby zarobić? b) żeby szybko wbic lvl? A może doskillować? |
Polecam nabic skille 65/65 jesli masz ochote to 70/70.
Jesli ci sie nie che to idz na mino tower kolo kazz i rob lootbagi.(wersja jak potrzebujesz kasy) Expic ci polecam na EF(exp wmiare a zarobek przy szczesciu spory) tylko musisz unikac arcanstow i elfow w sporych grupach. |
No dobrze, a gdybym nabił już 70/70 to jakie propozycje ;)?
|
P set terra rod, moze byc ta ostatnia różdzka dla druidow za 1 lvl.
41 ed 35 magic lvl Chce zarobić kaske GDZIE?. Na piratach zwraca mi się 200 gp jak dobrze pójdzie.. cyclopolis waste ale na 1 h wyjdzie z 25k expa Chce aby było okolo 20k expa na 1h.. i dobra kasa Oprócz Dragonow bo tam mam waste.. prosze o pomoc |
Gdzie mam expic 22 sorciem FACC!!!!!!???????
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@multi of hell czy jak ci tam próboj dwarfy guardy z soldkami z hmm,mount sternum tomba z mumiamii i ghoulami |
P set terra rod, moze byc ta ostatnia różdzka dla druidow za 1 lvl.
41 ed 35 magic lvl Chce zarobić kaske GDZIE?. Na piratach zwraca mi się 200 gp jak dobrze pójdzie.. cyclopolis waste ale na 1 h wyjdzie z 25k expa Chce aby było okolo 20k expa na 1h.. i dobra kasa Oprócz Dragonow bo tam mam waste.. prosze o pomoc |
OK Dzięki Spróboje na dwarf guardach
|
Cytuj:
Loot zalezy od szczescia,exp dobry @ja 33 ek 55/55 4 magic lvl eq dobre fast exp plx gdzie ; d |
Cytuj:
Jak tylko zobaczysz ze ktos nie boci to odrazu piszesz ze go nie stac? Radze ci troche nad swoim zachowaniem pomyslec. Cytuj:
Qlos |
Cytuj:
@topic Gdzie mam expic 22 sorciem FACC!!!!!!??????? Dwarf guardy,cycki,początki poh,tomb pod mount sternum |
Cytuj:
sam sobie kolego odpowiedziales.. |
lol,to pytanie bylo wyzej,nie chcialo mi sie cytowac?
BTW GDZIE EXPIC 33 KINA 55/55 4 MAGIC LVL EQ DOBRE ?????? |
55 ek 70/70 55 rp 80/53 40 ms 40 mlvl dzie expic
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:12. |
|