![]() |
|
Cytuj:
Kanokon ssie... naprawdę motyw napalonej dziewczyny z wielkim biustem można zrealizować o wiele lepiej. Nipah~! Frizz-kun |
Cytuj:
No tam są dobre sceny ; ) |
Dzięki wielkie. To mam co oglądać/ściągać do 4 sierpnia, kiedy to wyjeżdżam na obóz. B)
@Kanokon(??) Wielki biust?? Już mi się podoba. B) @down I tak obejrzę. B) |
@up
Nie ogladaj tego, Kanokon to badziewie. Frizz, signed. Najgorsze ecchi jakie ogladalem. I ten biust tez "niezbyt" zrobiony... BTW - miec obejrzana tylko pierwsza serie Higurashi - to jest dopiero shame! ; ) @edit up Twoja sprawa, nie mow potem ze nie ostrzegalismy. ; ) @11000 fail : D @down ano, tam jak cyce to CYCE : ] ale w sumie dla kazdego cos dobrego - loli tez jest ;D |
co do Kanokona mi chodziło o Ecchi pełną gębą xD
|
No, ja już nie umiem. :( Dwa odcinki to już dla mnie za dużo. :( Musze się zmobilizować i zacząć jakoś więcej odcinków oglądać.
@Lucky Star: Ukryty tekst:
|
@Ray
Cycki latające po ekranie nie świadczą o tym czy ecchi jest dobre czy złe. Ecchi pełną gębą to jest Green Green. Porównaj sobie poziom GG i Kanokona. Nie będzie nawet jednej rzeczy w której Kanokon będzie lepszy. Tak samo wyjdzie z każdym co najmniej przeciętnym ecchi. |
@Up
Przeciętne to jest To Love Ru. Kanokon jest denny ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jaaa, ostatni odcinek blecha jak ten "arbuz" wyskoczył już myślałem, że się w hentai zamieni :>
|
Chciałem sobie oglądnąć SD, ale dzięki spoilowi Cani już się za to nie biorę ;(
Nowa tapka, ogólnie pulpit jest wciąż pimpowany, bawiłem się z zrobieniem stylu Aero, ale dupa no i tapetke mi wessało ;( http://i25.tinypic.com/11lrmvk.png Ahaha, mój kumpel niedawno oglądał sobie DRAGON BALL na nowo, nagle do jego pokoju wbija starsza i patrzy, o Dragon Ball, przyłączyła się do niego i oglądała xDDD, gadała, że jeszcze oglądała jak leciał DB na RTL7 ;D epicc |
@iShine
Nie oglądając SD stracisz niewiele, więc nie ma się czym przejmować. Zwłaszcza że spoil dotyczył najmniej przewidywalnej części tej serii. Fajna tapetka ;p Nipah~! Frizz-kun |
Ja mam pytanie do męskiej części "publiczności" B):
Czy wy też macie czasami tak, ze na dziewczyny mijane na mieście, patrzycie pod kątem jakiegoś anime lub mangi?? Czy tylko ja mam taki schiz?? Lucky Star: Momenty w sklepie - bezcenne. B) |
Lol... =P. Ja nie mam czegoś takiego, no może zdarzyło mi się zastanawic jak wyglądałyby niektóre dziewczyny w stylu m&a (duże oczy, smukła talia. włosy).
|
Yyyyy nie.
U mnie kiepsko z anime, został mi tylko kilka odcinków Kiba i nie będę miał co oglądać w wolnym czasie. ;/ |
Erementar gerad?
Nabari no ou? Shuffle! ? D.gray-man? Umienko no naku koro ni? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Owned : d Obejrzałem wkońcu 3 części filmu DN (tak, kreskówki.fani rox). Fajne, chociaż imo 3 część niepotrzebna. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:10. |
|