![]() |
|
Oba byly na ank wiec o co ci chodzi, juz nie licze tego super hero wyczynu kiedy andrzej biegal se po ank pephy'm i myslal ze go nie zlapia; ]
|
zwidek znowu poszedl spac ja pierdole
|
Film dajcie jakis...Czekam na Opena jakiegos...
|
na looki.de
|
|
To co panowie remis?:D
6:4 naliczylem poprawcie mnie jak cos nie tak |
7;6 dla Vis & Dusk z tym ze Krycha ubil noob ktory pozniej padl :P Nie wiem jak dalej Ci bez guild bo ich nie liczylem
|
Cytuj:
|
@Bartezik18
Wez ty sie kurwo jebana ogarnij pedale zajebany... co tu kurwa wkrecasz ze DR bylo wiecej duski&vis jak sie wyjebali to kurwa ciagle dobiegali a z nimi ciagle nowi ludzie wiec przestan pierdolic ze DR bylo wiecej kurwa.... porownaj sobie jakimi lv DR biega a jakimi dusk&vis ... Wiec kurwo jebana zamknij ten jebany pysk @V down To to kurwa przestan pierdolic ze Dr bylo wiecej.. btw. Kryhu'Drut nie padl na ob tylko sporo przed ob i to przez noob chara wiec nie liczy sie jako fraggggggggggggggggggg ;p HIIIH |
Cytuj:
|
szwedzkie ogaryny nie kupywaly blessów bo nie padały a was po każdym eadzie wracało o 5 więcej WIEĆ ZAMKNIJ DUPE :]
|
2x /\
z czasem, face it |
Cytuj:
|
Tymi bluzgami to chcecie sobie zrekompensować małe Wacki czy co?
|
Ładny Open, jeszcze 2 i Zwidek będziesz musiał obrazić Andrzeja;p
|
Za duże lekcewazenie przeciwnika.
|
Cytuj:
|
boski Glaca znowu spi :D czipsu tez reszty niepamietam ale troche ich padlo ;p widac jakie ogary to sa z taka przewaga druidow huja mozecie.
mieliscie dzis szanse nas zaorac i co ? od nas padly jakies 100+ ek to max na co was stac yo |
Cytuj:
|
ciekawe czasy nastaly na furorze;]
szkoda tylko ze ludzie oceniaja Dempaha po tym ze jest szwedem badz po tym ze ma bardzo dobre zeby nie powiedziec ze zajebiste pvp :D jest 1 z najlepszych BC obecnie grajacych w Tibie;p a co do wojny... jednak roznica lvl jest ogromna... choc przy takich ogarach jak dempach spoxter niklas i draco walka bedzie ciekawa :D:D Przydalby sie jeszcze w DR taki Obbe Shyan Halvz BSP TSP i mysle ze nawet roznica lvl nie byla by istotna ;] Pzdddddrowienia ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:31. |
|