![]() |
|
Arka_Sath_Wielki i Miszczu zawstydzili Paciucha.
|
Obstawiałem, że Pellegrini zostanie zwolniony po roku, jednak jak tak dalej pójdzie to zmiana trenera może nastąpić już w przerwie zimowej. Wtedy to boski Florentino kupi madridismo Mourinho/Wengera (albo nawet obu dla jeszcze lepszego efektu), Fabregasa, Ribery, Silve, Ville, Gerrarda i Clichy'ego bo każdy z wymienionych piłkarzy wręcz marzy o grze w tym klubie.
Hala Perez:D http://www.youtube.com/watch?v=eLrh_YWjkSc |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Chodzi o to, że Yoha zżera zazdrość kiedy patrzy na grę Barcelony.
|
Chodzi o takie sytuacje:
Barca przegrywa - sędzia był przekupiony. Barca remisuje - sędzia był przekupiony. Barca wygrywa - gdyby sędzia nie był przekupiony, strzeliłaby więcej goli. --- Barca przegrywa - przeciwnicy grali perfidny antyfutbol. :cup: |
Cytuj:
|
Jeśli Arsenal przegrywa, to tylko dlatego, że nie warto się męczyć/kompromitować przeciwnika/nie ma takiej potrzeby ; d
|
Arsenal nie przegrywa. Arsenal po prostu stwierdza, ze w tym meczu nie potrzebuje punktow.
|
Cytuj:
@topic NBA!!! K.Jay |
Arsenal przegrywa - sędzia był zły / szczęście im nie sprzyjało / były złe warunki atmosferyczne, murawa
Arsenal wygrywa - lol, co ja pisze. |
Cytuj:
http://sport.onet.pl/74327.3,1248704...wiadomosc.html :D |
@up
z tego wynika, ze Paris kibicuje Barcelonie =P A co do Realu i Barcy, dziwne, ze nagle na forum 20 osob kibicuje Barcelonie a Królewskim z 5... |
Cytuj:
|
Tylko o Realu coś mniej niż na początku sezonu :) np niejaki pan admin się przestał wypowiadać xD
|
Cytuj:
Cały sezon ?:o WOW no to powazni z was kibice, zadni sezonowy =D |
sadze ze chodzilo mu o to, ze od roku przeglada "Wydarzenia Sportowe" a nie ze od roku im kibicuje... i zeby nie bylo jak Chelsea w tym sezonie zgarnie wszystko, ze jestem sezonowcem, jestem za Chelsea :P
|
a ja też jestem za Chelsea żeby nie było że jestem sezonowcem : )
|
Pewnie i tak znów zostaniecie skarceni przez sędziów, dostaniecie jakąś karę, nie wygracie niczego, Romek odejdzie po czym Chelsea ustąpi miejsca Liverpoolowi, Arsenalowi, Tottenhamowi, City, Evertonowi i Aston Villi.
@Edit i Fulham ;) |
Cytuj:
dlatego też użyłem słowa 'my', równie dobrze mogłem napisać 'ja siedzę od ponad roku, nie wiem jak oni' |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:43. |
|