![]() |
|
@Grycan
ROTFL @Topic Zaczalem ogladac Canaan'a. Zapowiada sie calkiem przyjemna seria, a Canaan przypomina Shiki :3 Jestem tez w polowie Lain - jak ktos myslal, ze to Evangelion jest po***any (w sensie zagmatwany) to nie widzial Lain. :P |
Heh, chyba się trochę wygłupiłem. :P No ale cóż. Zdarza się. :P
@top Dobra, mam ustawioną listę oglądania na tydzień. Może ktoś coś jeszcze polecić, aby mieć ustawioną listę na drugi tydzień? |
Cytuj:
Cytuj:
|
@Umineko 03
Powiem jedno... wow. I jako ciekawostka: http://img199.imageshack.us/img199/7...0716140503.jpg Higurashi niszczy psychikę dzieci :< |
To higurashi przypomina mi coraz bardziej jakąś wenezuelską telenowelę, nigdy się nie kończy? Ja skończyłem na kaiu i już mam dosyc, ale może jeszcze pożałuję moich słów =P.
|
@Nari
Teraz to nie jest Higurashi. Teraz leci Umineko, całkiem inna historia. A Higurashi jest w telewizorze. ;> |
bleach manga
Ukryty tekst:
naruto manga Ukryty tekst:
|
Cytuj:
@Bleach Ukryty tekst:
@Naruto Ukryty tekst:
|
Naruto
Ukryty tekst:
Bleach Ukryty tekst:
|
@Naruto
Ukryty tekst:
@Bleach Ukryty tekst:
@Topic 38h do Balconu :) |
S*******aj ;)
@Down Placki FTW! Co do Balconu, będzie fajnieeeeee! |
@UpUp
Rotfl, a placki to lubisz? Ore-sama chce już na balcon! Nie wytrzymam tych 38 godzin. Nipah~! Frizz-kun |
Cytuj:
Ja też che już balcon, ale jeśli nie ma tam być japońska kuchnia : D |
to-LOVE-ru 157
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Wam tez sie gust przestawi ktoregos pieknego dnia. |
Jeny, jeny... Jutro juz wyjezdzam na Balcon. Na dworcu w Katowicach czekac bedzie na mnie Rayza. Juz sie boje... xD
@edit Ktos jeszcze po za Grocixem, Otakuma i Corgarem bedzie na konwencie? ;) @down Ale on jest zbyt przebiegly! To nie wystarczy... (jesli myslimy o tym samym xd). |
@Que
A z czym te komiksy to już nie mówisz?:< @Pacz Pamiętaj o korku! @Edit 2 Pacz Zależy jak głęboko wepchniesz <.< |
Cytuj:
|
W tym roku na Balcon się nie wybieram. :P Może w przyszłym roku?? :P
Aaa... może mi ktoś powiedzieć coś na temat magazynu "Arigato"?? Bo zastanawiam się czy kupić jeden egzemplarz dla spróbowania. I nie chce jako tako w ciemno kasy wydawać. Jest tam coś ciekawego do czytania?? |
Pojedźmy na Piernicon <3
Kurde... katuję tego Inuyashę i nie mogę wytrwać do końca ;< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:21. |
|