![]() |
|
Cytuj:
cyce na pohu lub mont sterium |
P set halistrom rod, moze byc ta ostatnia różdzka dla druidow za 1 lvl.
41 ed 35 magic lvl Chce zarobić kaske GDZIE?. Na piratach zwraca mi się 200 gp jak dobrze pójdzie.. cyclopolis waste ale na 1 h wyjdzie z 25k expa Chce aby było okolo 20k expa na 1h.. i dobra kasa Oprócz Dragonow bo tam mam waste.. prosze o pomoc Albo skad wziasc kaske na exp?? może ktoś pomóc ?oprocz hyder bo blokera nie mam. |
widac kto gra w tibie
na 60 skillach i ze zwyklymi spearami mozna juz isc na ghule zal mi was |
Lvl: 17
Profesja: Knight Skille: 43/40 Broń: Club, Clerical Mace Świat: Selena Eq: Plate set, tortoise shield, broń clerical mace, brass helmet(po deadzie), leather boots. Gdzie mam expić? Czy dam rade na Fibule, bo tam Ds glupi i bije ludzi Xd? |
44 RP, 70 dist. Crown Helmet, Belted Cape, Medusa Shield, Blue Legs, BoH, Platinum Amulet, Royal Speary. Gdzie mogę szybko dobić ~50 level? Chcę przynajmniej wychodzić na 0. Tylko nie mówcie o Tombach, bo już nimi wymiotuje ;p
|
Gdzie expić palladynem 33 poziomc eq:blue set,crusader helmet.platinum amulet,bez bohów-i własnie żeby kaska na nie wpadła
bez waste i sporo na plus w kasie bym prosił cycki zajete tomb tez dla facc kupuje pacc ale gdzie na nim expić?Prosiłbym tez o propozycie i pacc i facc. Skille65/49 |
Cytuj:
Jeśli facc to proponuje Dwarfy. Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
BTW narzekałem na nudę więc nie sądzę żeby te scaraby pomogły ;p GSy nie próbowałem jeszcze - myślałem że za mocne. Dragony expiłem trochę ale raczej waste, raz padłem tam próbując solować DLa ;p |
55 rp blue robe b legs boh rh demonka i echantki/rski/bolty dzie ekspic
|
Elite Knight
rh,dsm,mms,mystic blade,blue legs,boh 65 lvl 75/73 Gdzie expić, żeby było małe waste i zarobek |
Cytuj:
@up Zolwie,kongry,piraty(?),dragi pojedyncze ankh 1 wejscie,peinsuala tomb -2 ; D teraz ja 45 ED 43 mlvl Focus cape,hotm,blue legi,bohy,demonka gdzie expic z malym waste ale szybko wbic 50?:):evul: |
@up Sprróbuj w nocy zająć wszystkie 3 respy dragonów w ank (zostaw listy), weź hailstorm roda i bij z exori friggo, weź dużo manasów i trochę icicle na szególne przypadki (czasem można na siebie zlurować za dużo dragów czy coś takiego). Znajdź osobę która kupuje wszystkie djinowe itemy (są takie które mają 2 chary i biegają do obu). Można robić lootbaga z tych wszystkich mace xbows itp., po całej nocce zawsze doleci dodatkowe kilka k.
|
Cytuj:
BTW. Gdzie najszybciej zarobic ? (45 ed).. |
Musisz sprawdzić. I jeszcze jedno - takie rozwiązanie jest wykonywalne tylko w nocy. Ja w dzień dragonów w ank bym nawet nie dotykał bo zajmiesz góra 1 resp a to kupa a nie exp zwłaszcza że na takim levelu raczej omijasz dle a zwłaszcza comba dl + drag ;)
|
czy dam rade expić kiną na d lair ???
staty : 40 lvl skille 70/70 eq : k set jeśli już dam rade to czy wyjdę na + , - czy może tak na równo :) plz help |
@up
Powinieneś dawać rade lecz niekiedy możesz wychodzić lekko na - ale zazwyczaj poty powinny sie zwracać ;)Pamiętaj by wziąć bron 2 ręczną i potionuj sie przy 300 hp najpóźniej. Pozdro! Wasz Loth ;) |
Gdzie mam expić pallem 8 lvl, skille 75/59?
Facc. @Edit Eq podstawowe, tj. scale armor, ranger legs, leather boots, iron helmet, dwarven shield i speary. |
Cytuj:
|
Lol trolle ... chyba że do 9 lvl (by exure zdobyć). Potem spokojnie amazonci koło carlin (choć trochę fooda by zdążać z leczeniem), ghostland (ale nie głęboko), cyce na cyclops camp pod thais, ancient temple, zwykłe dwarfy (jak trochę nabijesz + lepsze eq to też soldy), Abdendriel Fortress (ale uważaj by ktoś nie zlurował zerka i luruj potworki) i to tyle. Jak sobie coś ciekawego przypomnę to z edytuje.
|
50 ek,skille:65/63 m lvl 4 set:k arm,k legs,crs helm,vamp shield,bs
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11. |
|