![]() |
|
Widzę iż lepiej nie zaczynać tu żadnych tematów bo nie wiecie kiedy przestać więc nie ma sensu ciągnąć tych <dennych> wątków.
Więc coś z innej beczki : http://img77.imageshack.us/img77/6848/uo0108lb7.jpg http://img77.imageshack.us/img77/3941/uo0115og8.jpg http://img77.imageshack.us/img77/9936/uo0121ta3.jpg (To nie som żarty- tak specjalnie) |
Cytuj:
2. Apropo więzienia nie wiem jakie masz przeżycia, ale skoro wymyślasz już takie dyrdymały tutaj to pewnie ostro Cię koledzy(bądź koleżanki) z****ili. 3. Mówisz mi coś o uzależnieniu, ale to ja nie gram, to ja sprzedałem chara, a nie Ty. To nie mi cieknie z pyska za każdym razem jak włączam monitor, żeby wpisać passy, bo po prostu tergo nie robie, w przeciwieństwie do Ciebie. Zasłaniasz się rl lifem, którego i tak nie masz siedząc i czuwając czy ktoś nie reportnął Cię do evul gma. 4. Jeżeli już mówisz o siedzeniu na forum to popatrz na to z innej perspektywy. Wiesz ile radochy może sprawić czytanie i prowokowanie do obnażania coraz to większej głupoty takiego tępaka jak Ty? Bezcenne! 5. Co do tego siusiaczka. Nie wiem jak barbarzyńskich masz znajomych, jeżeli w ogóle tacy istnieją, ale nie musisz się zwierzać jak na Ciebie wołają :< Chyba, że to syndrom małego penisa, na który prawdopodobnie cierpisz, to wtedy sorka, śmiać się nie będę. @ali 1 left :) |
@up
uwielbiam Cię ^^ |
Jebać ss'y! Te wasze kłótnie są ciekawsze : ] Czekamy na ripostę Theatos'a!^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
2. Ano masz rację :) w tym wieku do więzienia nie biorą... max poprawczak :) jak to jest : wchodzisz do domu i codziennie widzisz babe z opieki spolecznej?:D jakie to uczucie :>? 3. Tak dokładnie nie czuje potrzeby sprzedawania postaci :) wole postawic bota na 3 charach i później sprzedać wszystkie na allegro i mieć jedną by w wolnych chilach troche pograć :) za to Ty pierwsze co robisz po powrocie do domu ( o ile z niego wychodzisz ) to wlaczasz forum z jęzorem na wierzchu, aż ślinisz klawiature i patrzysz czy ktoś Cię już zbeształ na forum jak suke ;) 4. No wiem co czujesz :) ja po prostu kocham polemizować z takimi zerami jak Ty :) to uczucie jest cudowne... czuć te Twoją niższość i aspołeczne podejście do życia i innych :) często dostajesz wpierdol w szkole? i musisz odreagować przez internet :D? 5. No mi ostatnio mówiłeś, że Ci oko wybiłem, więc nie wiem co teraz chcesz przedstawić :) ale nie martw sie... w ten weekend na pewno poruchasz huahuahua :* |
Cytuj:
To zaden argument , ale to tylko tak przy okazji napisalem do waszej dyskusji sie nie wtracam bo nawet nie chce mi sie szukac jakie sa przyczyny konfliktu i kto ma racje. Z drugiej strony dziwie sie ze tibia moze wywolywac u wielu osob tyle chorych emocji. Moj blad nazywa sie to oszukiwaniem i nie wiem co jest lepsze. Jakby nie bylo w nieuczciwy sposob zarabiasz sam sie do tego przyznajesz , ba chwalisz sie tym. Ja bym 10 razy sie zastanowil zanim bym zatrudnil taka osobe jak ty u siebie w frimie , albo wogole nie mial bym sie nad czym zastanawiac. Twoja wypowiedz zabrzmiala tak : wole chodzic na panienki , imprezy itd niz tracic zcas na zarabianie w uczciwy sposob. Jak chcesz uczciwie zarobic wez np poroznos ulotki itp , no nie wiem zajmij sie czyms co przynosi kase (nie wiem jaki twoj wiek i wyksztalcenie wiec nie proponuje konkretnie). A jesli chcesz zarabiac grajac - wloz w to troszke pracy , badz mistrzem a nie boterem badz cheaterem. Sa takie gry jak starcraft , counter-strike - gdzie jak bedziesz taki super zarobisz nieporownywalne pieniadze w stosunku do tibii. |
@mago
masz rację co do tego rl, a poza tym moglibyście skończyć te bezsensowe kłótnie o tibie. Dajcie jakieś screeny,a nie 3 strony z samym spamem X( |
Theatos_Kyth
Jestes zajebisty ; o Moze jak Ty bota stawiasz, to moze i twoi rodzice go postawili, zeby Ciebie on wyksztalcil (i tak nic nie zrobil z tym; ( ) Zamknij juz ta morde, bo szkoda czytac twoich postow. Myslisz, ze jestes fajny bo mama/tata Ci kupili ***********? A moze wypelnili Ci druczek i sam poszedles go kupic na poczcie? Bede sie cieszyc jak stanie sie z Toba to co z Wujem; ) |
Cytuj:
@mago zgadzam sie ;d, thaetos - zajmij sie swoim zyciem |
Moderator please ;S
Po co te kłótnie, nie rozumiecie, że chociaż część ludzi przeglądająca te forum nie chce czytać ani oglądać tego? Tutaj wrzuca się screeny, ludzie, litości ! :( |
Cytuj:
@up po co kłótnie? Po to, żeby uświadomić pewnym frajerom gdzie jest ich miejsce. Z góry przepraszam za niszczenie tematu, ale takiego debilizmu nie da się pozostawić bez komentarza. @down pacera ahhh:> od razu stare chwile przypominają się :))) |
Cytuj:
@up Name?;> |
Przestancie , Argil ty ze swoimi odzywkami i slownictwem oraz sposobem pisania postow nie jestes lepszy od Theatosa wiec taka dyskusja nie ma sensu obaj sie coraz bardziej pograzacie i nikt racji nie bedzie mial. Przestancie.
@up Bo to nie jest obelga , ja obelgami nie rzucam nigdy :) To jest prosba o opamietanie sie wszystkich stron. |
Cytuj:
|
|
@up
Skąd ty masz na to kase? xDD |
Cytuj:
@down hihih :) |
@up
Nie tylko :O |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:42. |
|