Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Theatos_Kyth
(Post 2093115)
4. No wiem co czujesz :) ja po prostu kocham polemizować z takimi zerami jak Ty :) to uczucie jest cudowne... czuć te Twoją niższość i aspołeczne podejście do życia i innych :)
|
rozjebało mnie to ;o
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mago
(Post 2093116)
Z drugiej strony dziwie sie ze tibia moze wywolywac u wielu osob tyle chorych emocji.
Moj blad nazywa sie to oszukiwaniem i nie wiem co jest lepsze.
Jakby nie bylo w nieuczciwy sposob zarabiasz sam sie do tego przyznajesz , ba chwalisz sie tym.
Ja bym 10 razy sie zastanowil zanim bym zatrudnil taka osobe jak ty u siebie w frimie , albo wogole nie mial bym sie nad czym zastanawiac.
Twoja wypowiedz zabrzmiala tak : wole chodzic na panienki , imprezy itd niz tracic zcas na zarabianie w uczciwy sposob.
Jak chcesz uczciwie zarobic wez np poroznos ulotki itp , no nie wiem zajmij sie czyms co przynosi kase (nie wiem jaki twoj wiek i wyksztalcenie wiec nie proponuje konkretnie).
A jesli chcesz zarabiac grajac - wloz w to troszke pracy , badz mistrzem a nie boterem badz cheaterem. Sa takie gry jak starcraft , counter-strike - gdzie jak bedziesz taki super zarobisz nieporownywalne pieniadze w stosunku do tibii.
|
to też
btw.- jakbym miał szansę zarabiać przez tibię to chętnie bym to robił, nie widzę w tym nic złego, bo ja zyskuje kasę, a i tak tego nie powstrzymasz bo dużo ludzi tak zarabia. Nie każdy może ot tak mieć pracę i zarabiać.
Bardzo np podobało mi się podejście Draggy'iego który botował i uczył się, czytał książki, osiągnął duży lvl, miał na weekendach przyjemność z gry, zarobił na tym kasę, a z tego co widziałem po jego opisach, to matura poszła mu całkiem nieźle ;)
|