![]() |
|
Mnie jakoś nigdy nie ciągnęło do takich konwentów. Szczególnie, że nie mam z kim jechać (was to mało znam) a na rl nikt nie interesuje się u mnie mangą/anime w takim stopniu, żeby na konwent ruszyć.
|
bylem w tamtym roku, w tym nie mam z kim ; <
|
Cytuj:
@topic : ) pozdro Gimlios (w sumie nie wiem czy tu jeszcze zaglądasz) Ogląda ktoś Chrome Shelled Regios? Obejrzałem 16 ep. na kreskowki.fani, a chciałbym znać wasze zdanie na temat anime (nie licząc idiotycznej fryzury main character) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A ja myslalem ze choc raz bedzie spokoj :P A tak na serio, siedze oba dni w pracy, a po pracy mam prace :P |
Kiedys moze sie skusze...
Jakos nie moge sie przekonac do polskich konwentow m&a. Pachnie mi tu troche kiczem :P |
@up
Trochę się dowiemy z relacji Grocixa. :P Ciekawe jak mu ta relacja wyjdzie? :D |
Miłej zabawy =P ja dziś wyjeżdżam więc prawdopodobnie relacji nie przeczytam
|
@BalCon o 14
Rayza biega po kiblach i drze jape. Pacz wyrywa lachony na niesmialego. My jako jedyni normalni siedzimy w parku i szykujemy się na familiade. |
Wysiliłeś się na informacje. Nie ma co. :P
@top Powoli zbliżam się do końca Lucky Star. Rozbrajają mnie momenty w sklepie. :P |
@Up
Bo pisze z telefonu. @BalCon o 22 Jesteśmy już po kilku panelach. Mamy tez zdjecia z nasza idolka, pokaże jak wrócimy ^^ |
Haruhi / CC or which one? :)
Skończyłem oglądać Kiba. No i niestety koniec z anime :P nie ma jak ściągać, nie ma co oglądać. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zna ktoś tytuł tego filmu? http://forum.tibia.pl/blog.php?b=2645 |
Cytuj:
http://en.wikipedia.org/wiki/Death_Note_%28film%29 |
Woah, masakra.... 40h bez snu, piekielny gorąc, brak prądu, tanie pizze, przeklęte yaoistki i kilka zboczonych paneli. Później napiszę coś więcej, na razie muszę wziąć kąpiel. Ogólnie było super, z małymi wyjątkami ^^
Nipah~! Frizz-kun |
Ja czekam na zdjęcia, jak jakieś macie! :P
|
Jestem z powrotem z Balconu. Napisalbym sprawozdanie, ale wole tego nie robic, z pewnych wzgledow...
Sam konwent nie byl zly, a nawet dobry, zeby nie powiedziec przecietny. Ale ogolem bardzo mi sie podobalo i ciesze sie chyba ze moglem poznac w rl takie osoby jak Rayze, Frizza, Kume i Grocixa. Swietne osoby, z ktorymi dalo sie pozadnie pogadac, nie tylko na temat M&A. ;p Niestety ja zdiec nie dam, gdyz aparatu nawet ze soba nie wziolem (cos sie zwalilo). Pozniej wrzuce zdiecia moich zdobytych "itemsow" ktore zakupilem na konwencie (aparatem rodzicow zeby nie bylo x.X). |
Cytuj:
EDIT: Zmiany w interpunkcji ;P |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:25. |
|