![]() |
|
Cytuj:
|
A ja też hunted forefer :/?
|
Widzisz hytry, trzeba bylo sprzedac chara jak ci pozwolilem a tak bedziesz zara wywalony z gildi i hunted przez obie strony, czy taka perspektywa cie kreci :/?
@up Jak tam splata ukradzionych 7kk? Nastepna rata do srody? :p |
Coś Się Ci pomyliło jak widzisz Itemki leża u mnie w domku i maja się bezpiecznie ;)
|
A... nie chcesz aby ludzie wiedzieli, spoko szanuje to "kk"! ;)
|
Cytuj:
|
Co maja ludzie wiedzieć ^^ że Denis chciał odzyskać za wszelką cenę swoje 1kk ;P?
Spinaj się Glaca Spinaj ja już mam żyletki naszykowane przez Ciebie będziesz miał mnie na sumieniu :/ |
Cytuj:
|
No, ale mu oczywiscie ich nie dales prawda? :<
|
To po jaki chuj tutaj piszesz ?
No 1kk Oddałem ale Andarist nic więcej nie zobaczy :/:( |
...śmietnik tu , śmietnik tam.... Glaca burak, jesteś sam!
fajne nie ? ;s kretyn z malym mozdzkiem. co do hytrego to kurwa ciota jebana. zacznij walczyc a nie pierdolisz i wala tniesz, wyjebiesz? - pech to tylko gra ;s |
Panowie mam dla was propozycje, moze tak bez zbednej napinki, ograniczmy sie do konstruktywnej krytyki... np ja znobilem na Hellgate, a wy? Jak oceniacie swoje czyny w tej wojnie, najwiekszy blad jak do tej pory? Czekam na ciekawe konkluzje ;p!
Tucz, jestesmy wrogami ale troche szacunku... musicie pokazac swoje prymitywne nawyki? Swieta ida, pokazmy ze mozemy porozmawiac jak ludzie =) |
Cytuj:
|
Ja Wczoraj na Svargrond ;P
|
Ja widze swoj blad np nie bylo mnei wczoraj na openie na darashii bo pare osob wiedzialo ze bede w pracy dlatego tak chujowo poszlo z naszej strony :<
|
Twoj kolega ciagle sie napina i wyzywa kazdego jak w przedszkolu ; >
ahh zwidziu jak ja bym chcial porozmawiac z toba w 4 oczy ;] |
Ja tylko prosilem o nie wyzywanie sie, nie jestem jakims eloelo ktorego kazdy wyslucha, kazdy ma swoj sposob wyrazania opini, Gensty a na kim byles? Widzieliscie Nozer Voxa? Ten paraliz byl elo, ale musze przyznac ze azor tez nie ogarl...
Wczoraj ktos xentexisa wypchal, paraliz i moj hur na dobranoc :P @up Widzisz anskur, to jest wlasnie to przez co narod Polski w europie jest postrzegany jako dzikusy, niby zwykla gra internetowa w ktora gra zaledwie 70 tys ludzi (wow 13 mln?) i ludzie chca zalatwiac sprawy na realu, rozumiem ze mamy w palacu prezydenckim intelektualistę jednak jego czas sie zbliza, ktos tu glosowal na PIS ? ;d |
Ja na Betii raz miałem trapa uciekłem drugi raz nie wyszło :)
|
Cytuj:
|
Mial pz bo osobiscie go oralem, jednak on zamiast bic sie z kolegami to czekal az on minie po czym uciekl do depo, nie rozumiem tego moze za duzo non pvp? Hytry sam widzisz ze cie ludzie wyzywaja powiedz ze poprostu sie bales i na nastepnej akcji bedziesz sie lepiej staral, nie chce zebys musial kampic w pz, chce zebys walczyl i pokazal ta moc ktora sprzeciwila sie tyrani Diabla Imargama...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:30. |
|