![]() |
|
Cytuj:
|
P set halistrom rod, moze byc ta ostatnia różdzka dla druidow za 1 lvl.
41 ed 35 magic lvl Chce zarobić kaske GDZIE?. Na piratach zwraca mi się 200 gp jak dobrze pójdzie.. cyclopolis waste ale na 1 h wyjdzie z 25k expa Chce aby było okolo 20k expa na 1h.. i dobra kasa Oprócz Dragonow bo tam mam waste.. prosze o pomoc Albo skad wziasc kaske na exp?? może ktoś pomóc ?oprocz hyder bo blokera nie mam. Oprócz dragow i hydr itd. |
Jak chcesz kase na expa to polecam (jesli masz postamana, jesli nie masz to zrob) lootbagi na minoskach kolo kazz.
To do zarabiania kasy a za kase exp na cyklopolis i tak w kolko.(na cyklopolis radze robic runy stalagmite podczas zbierania lootbaga na minoskach) Sharker |
Cytuj:
A na pacc to ancient scaraby z flama, jakis d-lair(edron, veno, ankh, na yalahar podobno też wymiata) z friga, można też gs island ogarnać z flama. A dalej to nie wiem, bo dawno grałem na drutku. |
hmm
Cytuj:
|
Cytuj:
|
da rade na d lair ???
staty jak w info<<<< :) |
Cytuj:
|
Witam!
Otóż mój kolega zakupił pacc a dawno nie grał ma 95lvl i 89 distance :) na czym i gdzie mu polecacie ? |
Expis for fun to frosty z assasinkami.
Sharker |
Cytuj:
idz na GSy |
qwa.... to nie moj char -.- ja jebie.... gram swoim i bez takich ! jak niewiesz to nie mow !
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
idz na lizardy, ładny exp i super kasa:) tylko nie pchaj sie w wieksze grupki.
i wez sobie ze 2bp puste na kase :) |
Cytuj:
rozwiązan dal 40 +pally jest duzo |
Dobra a rozwiązań dla palka 32 level 65/56 jest ile dodam że Facc :/ Pacc dopiero po nowym roku będzie :P
@down: spoko dzięki za radę. |
@reflux:
guardy,ef. Polecam ci chodzic na min kolo kazz i lootbagi robic bardzo dobra opcja wedlug mnie skoro piszesz ze bedziesz mial pacca niedlugo. Zbierzesz kase na eq i bedze troche zeby wascic na expie porzadnym juz na paccu. Sharker |
21 sorc
pvp eq : plate set, dwarf shield, decay, steel helmet mlvl : 16 (nie trenuje) facc, coś dla szybkiego expienia i nie zwaszczenia duzej kaski ;( |
@up
dwarfs mines albo mt sternum |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:54. |
|