![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Chcesz wiedziec jak wygladam to do mnie przyjedz. Gratis zobaczysz sobie okocze i zenka, nawet oddamy ci kase za benzyne jak z nami pogadasz aff...
[shadow_mode]Shadow, skocz przez okno! Nie skoczysz? hahaha jaki cykor, pewnie masz 14 lat[/shadow_mode] |
xD!
shadow smierdzixddd
|
szadou dostałem zdjęcie twojej starej od katarzyny ej kej ej krejzi dejzi
|
Cytuj:
szaduu chce ci tylko przypomniec ze nie ty tutaj ustalasz reguly gry ; // po 1 sam masz 14 lat ; / a po 2 to niezle sie nasmialem jak zobaczylem ze masz w katalogu wpisane 19 lat 0.0 moze jeszcze studia skonczyles ? :| |
@Zdjecie mamy shadowa
OMG, zawsze myslalem ze to ja jestem chudy ;d |
Cytuj:
@Jarek przykro mi to powiedzieć, ale pies sołtysa (czyt. szadek) właśnie kazał Ci iść odebrać swoje dzieci z przedszkola... So sad :( |
@maja
oj pamiętam twoją matke jak on przeżywała w TV że dzieciaka pobili xd suka stara po 60 roku życia xd mmm jeżeli ona ma 60+ a ty masz coś kolo 19? 60-19= 41 ej późno cie robili xd no tak stara sperma i wychodzi później takie coś jak ty ops @drath zamknij ryja prO koksie nie grasz to s*******aj @marcell coś ty tam robił z tą dziewczyną? pewnie gwałt :S btw fajnie trzymasz rękę w spodniach xd tak style pedała ryj też taki pedała kurteczka z futrem królika którego tata upolował dzień wcześniej na obiad? oh ich eh foto swooona mam od Mateusza Olszewskiego czy jakoś tak ~~ |
hehe oj szadou szadou coś kiepsko u ciebie z logicznym mysleniem : )
pozdrów kache, bo wpadam na ruchanko oj pamiętam twoją matke jak on przeżywała w TV że dzieciaka pobili xd suka stara po 60 roku życia xd mmm jeżeli ona ma 60+ a ty masz coś kolo 13? 60-13= 47 ej późno cie robili xd no tak stara sperma i wychodzi później takie coś jak ty ops hehe |
No shadow to jak? Przejezdzasz...?
Omg ale ty jestes glupi. nie boj sie nie jestem napakowany, po co ci moja fota? ja do ciebie przyjade a nie wiem jak wygladasz.. no niby jakas fote dales, ale watpie zebys taki ryj pokazal jako swoj, skoro dla ciebie kazdy z tego forum wyglada jak pedal :P |
Cytuj:
ić pograj w tipje @urlikk daj fotke żebym wiedział jak wyglądasz :) |
Cytuj:
mówi to typ który expi w sylwestra : * hehe masz kurwa tupet HEHE |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@sigo
ja pro ty zero @zbuchany gajowy Witam, Siwy :) co tam u ciebie ? @Użytkowników czytających ten temat: 22 (zarejestrowanych: 4, gości: 18) dalej kurwy szadoł kocha publike |
Cytuj:
W rozumieniu potocznym ironię utożsamia się z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem. Termin ten odnosi się również do sytuacji, zjawisk niezgodnych z oczekiwaniami; rezultatów przeciwstawnych wobec zamiarów, czyli do zaburzenia przyczynowo-skutkowej struktury rzeczywistości. |
Lol
Juz nie miales co wymyslic to mnie od pedalow pojechales aff gosciu na twoim miejscu bym s******* i juz sie nie odzywal :D pokaz jakas next swoja MEgsza Fotke moze z jakas Panna chociaz watpie zeby ktos chcial podejsc do takiego brudasa XD
hahahahaHAHAHAAH SKAD WY GO WZIELISCIE XDDDDDDDDDDDDDDDD POZDRO XD |
Zamknij ryja pajacu :)
|
Shadow, kto tu jest pajacem :>? Tak tak! TY
|
Shadow kocha publike? Cyrki zawsze byly zapchane ludzmi, tak i tutaj chcą oni ogladac dziwolagi takie jak szadol de grejt koks bioroncy osiemdziesiont kilo na klate i jednoczesnie posiadajoncy posture 13 latka dodajac jeszcze irz nie wie co to som rozpiętki, kruca
|
NIE MAM RYJA gosciu ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14. |
|