![]() |
|
|
Gyzy Mandrake
|
Super -.-
Wczoraj zdupczylem inq bo wlazlem niechcacy w tp na 2 bossach i mnie wywalilo do poczatku questu a team nie chcial juz po mnie wrocic..... Polazlem legalnie na browara z kumplami odreagowac i nie logowalem sie az do dzisiaj Siadam po szkole na kompa loguje sie i...... X( http://img517.imageshack.us/img517/2295/loldy3.jpg Rox ;] Sram na to nie gram w ta debilna gre ......... po raz kolejny hack ........ -.- cya wszystkim bylo milo ;/// |
Up@
A to peszek bylo zabezpieczac kompa ;] pozdro jakbys cos chcial jakies itemki to napisz do mnie |
Gz mandrake ;)
@Dezio Jak używałeś Key Securer'a to Cię mogli przez to chaknąć, bo ja tak miałem i koleś zostawił karteczkę, że niby ma antykeyowy program na softepdii itp. ;/ Szkoda hacka :/ |
Dezio dał passy rl 'koledze' i on go shakował ; ]
|
|
Mial być ss ale coś nie dziala;/
|
Cytuj:
o kur*a ale jazda!no czlowieku gratz ze nie padles 8o zycze dobrego mlvla (health poty mueahuehe) |
Dezio a co bedzie z moim eq? xP
|
|
Skill i cos dziwnego :D
|
Co takiego fajnego i nadzwyczajnego czy nie wiem nawet jak to określić w tych szóstkach? :o
|
Cytuj:
|
Wczoraj o godzinie 20:30 Icen'Tomek "Firewall of the Play for Fun" Zlurował mi 4x Smithy 3 cyclopy i wzioł niewidzialność X( Miał zero skilla więc udało mi sie uciec... I wczoraj se lv nie wbiłem ! ;(;(;(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Więc co w tym dziwnego??? |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:20. |
|