![]() |
|
Po dzisiejszym meczu Trento z Zamalekiem stwierdzam, że "złota formuła" testowana na KMŚ to KOMPLETNE NIE-PO-RO-ZU-MIE-NIE!
Akcje są mega uproszczone, zero gry kombinacyjnej. Ogląda się to masakrycznie. Zobaczymy co zaprezentuje Skra za 25 minut. (trenują "złotą formułę" od wczoraj). NIE dla zabijania siatkówki!! |
Złota formuła - FAIL.
|
Cytuj:
Tego się oglądać nie da :/ 0 kombinacji, punkty zdobywane seriami... ehh :/, mam nadzieje, że to zostanie tylko na te mistrzostwa klubowe i nigdzie dalej nie wyjdzie |
Cytuj:
|
O co chodzi z ta zlota formula?
|
A Real 1:1 z Milanem :/ Real zdecydowanie przeważał, Milan ograniczał się do kontrataków.
EDIT: CR9 wraca do gry! Będzie do dyspozycji trenera na sobotni mecz z Atletico |
No to co? Milan zdobył prawidłowo 2 bramki. Powinien wygrać 2:1
|
Oto reprezentacja U-23 powołana przez Majewskiego na mecz z Anglią, oczywiście nie mogło zabraknąć Polczaka...
Cytuj:
Ah i od kiedy to powołuje się więcej napastników od obrońców ;o |
Cytuj:
@3up wraca&bedzie do dyspozycji = wejdzie na 20 min (w kazdym normalnym klubie) ale u was wejdzie na caly mecz, kontuzja sie odnowi i bedziecie plakac ze faulowali. |
Cytuj:
|
jak za dobrze bedzie gral to i tak zadzwonia po szamana i ma pograne
dla mnie sie dzisiaj liczy by Inter wkoncu wygral bo jak nie to bedzie lipnie |
Cytuj:
|
|
Ja ci nawet wytłumaczę dlaczego - wie, że wszyscy fani (i piłkarze) Arsenalu to pipki, będzie mógł spieprzyć do Brazylii nawet na hulajnodze :D
@Down A co mają twoje oba posty do tematu?! >_< |
A co ma piernik do wiatraka?
|
Cytuj:
|
|
Te stronę RM.pl tworzą chyba ignoranci. A, i udzielają się na niej sezonowcy. Bo jak KUREWA można stwierdzić, że Benzema jest większą legendą od Raula?!
@Yoh Jakiś "kibic" na forum RM. K.Jay |
A kto tak stwierdził?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:33. |
|