Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Arfyd 03-11-2009 16:02

Po dzisiejszym meczu Trento z Zamalekiem stwierdzam, że "złota formuła" testowana na KMŚ to KOMPLETNE NIE-PO-RO-ZU-MIE-NIE!
Akcje są mega uproszczone, zero gry kombinacyjnej. Ogląda się to masakrycznie. Zobaczymy co zaprezentuje Skra za 25 minut. (trenują "złotą formułę" od wczoraj).

NIE dla zabijania siatkówki!!

Maggic 03-11-2009 20:26

Złota formuła - FAIL.

Arka_Sath_Wielki 03-11-2009 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2679677)
Złota formuła - FAIL.

*Epic Fail

Tego się oglądać nie da :/ 0 kombinacji, punkty zdobywane seriami... ehh :/, mam nadzieje, że to zostanie tylko na te mistrzostwa klubowe i nigdzie dalej nie wyjdzie

Arfyd 03-11-2009 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2679685)
Tego się oglądać nie da :/ 0 kombinacji, punkty zdobywane seriami... ehh :/, mam nadzieje, że to zostanie tylko na te mistrzostwa klubowe i nigdzie dalej nie wyjdzie

Szczerze wątpię w to, aby wyszło gdzieś poza te Mistrzostwa, no poza Katarem i innych państwach, o których nie wiem gdzie grają tak rozgrywki ligowe. Swoją droga naprawdę dziwie się jak można grać "złotą formułą" ligę. Pewnie cierpią one na brak kibiców i zainteresowania, bo oglądać się tego nie da. Mam nadzieję, że Ci "eksperci" przejrzeli na oczy i kompletnie zrezygnują z tego pomyslu. Acha, no i moim zdaniem złym pomysłem jest to, żeby robić takie testy na KMŚ. Jak dla mnie ta impreza ma za dużą range na testy tego typu.

Exodus 04-11-2009 12:17

O co chodzi z ta zlota formula?

jakosiara 04-11-2009 12:21

A Real 1:1 z Milanem :/ Real zdecydowanie przeważał, Milan ograniczał się do kontrataków.

EDIT: CR9 wraca do gry! Będzie do dyspozycji trenera na sobotni mecz z Atletico

Xendriel 04-11-2009 14:06

No to co? Milan zdobył prawidłowo 2 bramki. Powinien wygrać 2:1

nemelza3 04-11-2009 16:02

Oto reprezentacja U-23 powołana przez Majewskiego na mecz z Anglią, oczywiście nie mogło zabraknąć Polczaka...
Cytuj:

Bramkarze: Rafał Kwapisz (Piast Gliwice), Adam Stachowiak (Odra Wodzisław Śląski).

Obrońcy: Przemysław Kocot (Zagłębie Lubin), Mariusz Pawelec (Śląsk Wrocław), Jarosław Fojut (Śląsk Wrocław), Piotr Polczak (Cracovia).

Pomocnicy: Jakub Tosik (GKS Bełchatów), Krzysztof Janus (GKS Bełchatów), Adrian Mierzejewski (Polonia Warszawa), Łukasz Hanzel (Zagłębie Lubin), Piotr Tomasik (Polonia Bytom), Cezary Wilk (Korona Kielce).

Napastnicy: Jakub Smektała (Piast Gliwice), Łukasz Janoszka (Ruch Chorzów), Piotr Ćwielong (Wisła Kraków), Przemysław Trytko (Arka Gdynia), Dawid Janczyk (KSC Lokeren Oost-Vlaanderen, Belgia).
źródło 90minut.pl

Ah i od kiedy to powołuje się więcej napastników od obrońców ;o

Arka_Sath_Wielki 04-11-2009 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2679932)
O co chodzi z ta zlota formula?

Pierwszy atak po zagrywce można wykonać tylko z 2 linii, więc 1, 5 i 6 strefy, co powoduje seryjne zdobywanie punktów blokiem.

@3up
wraca&bedzie do dyspozycji = wejdzie na 20 min (w kazdym normalnym klubie)
ale u was wejdzie na caly mecz, kontuzja sie odnowi i bedziecie plakac ze faulowali.

Arfyd 04-11-2009 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2680048)
Pierwszy atak po zagrywce można wykonać tylko z 2 linii, więc 1, 5 i 6 strefy, co powoduje seryjne zdobywanie punktów blokiem.

Z jednym wyjątkiem. Osoby, które są w strefach 2,3,4 mogą wykonać atak z drugiej piłki, tzn. zaraz po przyjęciu zagrywki.

Faytah 04-11-2009 17:14

jak za dobrze bedzie gral to i tak zadzwonia po szamana i ma pograne

dla mnie sie dzisiaj liczy by Inter wkoncu wygral bo jak nie to bedzie lipnie

domin3x 04-11-2009 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2680097)
jak za dobrze bedzie gral to i tak zadzwonia po szamana i ma pograne

dla mnie sie dzisiaj liczy by Inter wkoncu wygral bo jak nie to bedzie lipnie

szaman już mu załatwił zakończenie kariery w ciągu 4 miesięcy, więc ciao cristiano

Yoh Asakura 04-11-2009 17:32

http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,...al_po_raz.html

AnonimowyPowrot 04-11-2009 17:48

Ja ci nawet wytłumaczę dlaczego - wie, że wszyscy fani (i piłkarze) Arsenalu to pipki, będzie mógł spieprzyć do Brazylii nawet na hulajnodze :D

@Down

A co mają twoje oba posty do tematu?! >_<

Yoh Asakura 04-11-2009 18:16

A co ma piernik do wiatraka?

Swiety 04-11-2009 18:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nemelza3 (Post 2680046)
Oto reprezentacja U-23 powołana przez Majewskiego na mecz z Anglią, oczywiście nie mogło zabraknąć Polczaka...

źródło 90minut.pl

Ah i od kiedy to powołuje się więcej napastników od obrońców ;o

Jakbyś zobaczył kadre Anglii na ten mecz to byś się rozpłakał... To jest komiczne zamiast przeznaczać hajs na juniorów w wieku 12-16 lat etc to my dajemy hajs na jakąś nikomu niepotrzebną kadrę U-23... Ale co zrobić jak piechniczek porównuje szkolenie w Polsce do szkolenia w Holandii na przykładzie Smolarka i Błaszczykowskiego? Ale i tak znajdzie się paru degeneratów, którzy powiedzą, że jade po pzpnie bo jest to modne jak kiedyś... Polska piłka chyba nigdy nie będzie normalna, a z takiego powodu, że zabierają się za nią PRAWDZIWI Polacy.

jakosiara 04-11-2009 19:10

Rotfl

K.Jay 04-11-2009 19:44

Te stronę RM.pl tworzą chyba ignoranci. A, i udzielają się na niej sezonowcy. Bo jak KUREWA można stwierdzić, że Benzema jest większą legendą od Raula?!
@Yoh
Jakiś "kibic" na forum RM.

K.Jay

Yoh Asakura 04-11-2009 19:47

A kto tak stwierdził?

Dark Sven 04-11-2009 20:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jakosiara (Post 2680189)

Tekst jest napisany w taki sposób, że ni chuj z tego nie wynika.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:33.