![]() |
|
Ja przeczytałem ze 4 bohaterów serialu Prison Break którzy są od poczatku zginą , nie wiem czy to prawda ale jesli tak to jak myslicie kto to bedzie ?
|
hmm o tym dexterze slyszalem ale cos brak czasu nie pozwala mi sie do tego przymierzyc ;p
|
I tak ranczo wymiata;x
Bez napinki jakoś tak luźniej się czyta;) Oby jak najdłużej temat ciągnął się w takim stanie. |
Cytuj:
|
I odrazu wiecej ludzi tu zaglada, moze mysla ze oro ? :)
Przykro mi bylo jak Belick sie poswiecil, ciesze sie ze Mahone uciekl on jest w moim ranku Top 2 zara za Michaelem... ale czuje ze umrze Sucre, T Baq i moze... Avocado xDDDDD!!?!?!?/! |
Fakt, że Prison Break zawsze potrafi zaskoczyć. Polecam Dr House. Już 5 sezon oglądam. Ciekawa fabuła + humor dużo lepszy niż w PB. Podobno Californication jest dobre...
|
Kalifornikejszyn ma ma specyficzny humor dla takich serialii troche ordynarny ;]
|
Californication zaczalem na tvn ogladac i bardzo mi sie podoba idzie sie posmiac:p Tylko strasznie krotkie jest okolo 30 min 1 odcinek
|
Cytuj:
|
Widzial ktos z was trailer HD nowego Dragonballa? Lepszy od poprzedniego i ciarki mnie przeszly jak uslyszalem u Justina kamehaaaaaameeeeeeee :)
Modek, to jest oficjalny trailer wiec prosze nie kasowac ;p http://movies.ign.com/dor/objects/47...rc_121108.html |
Użytkowników czytających ten temat: 35 (zarejestrowanych: 19, gości: 16)
He? |
Jak wam sie udalo zdeletowac Janusza?? Tera niema czym orac...
|
Zamknij pysk ok? DB 4 RVER!!!<BEZ GT OFC>
|
Jako zaawansowany ogladacz seriali moge wniesc conieco do watku.
Californications ogladnalem juz dwa sezony i musze powiedziec ze serial jest naprawde dobry chociaz troche za swobodnie ludzie tam zyja (amerykanski sen i typowe problemy). Wartym ogladniecia jest tez dexter, jakies dwa lata temu widzialem 3 odcinki i nie przekonaly mnie one, jednak niedawno stwierdzilem ze musze to zobaczyc i wszystkie kolejne odcinki byly swietne. Btw jezeli komus podobal sie dexter to warto zeby zobaczyls serial "six feet under" Jest to prawdziwa perelka wsrod seriali porownywalna do rodziny soprano. Warto dodac ze glowna role gra Dexter (ten aktor;p) i jest... pedalem. Btw prison break byl na poczatku dobry jednak ile razy mozna z wiezienia s*******ac? Czyzby zatrudnili ekipe od mody na sukces? |
zwykla na*******anka dla dzieci a nie anime :<
|
No i co? Większość ludzi sie na tym wychowała. Potem dzieciaki na przerwach w szkole biegali i krzyczeli kamahamaeha i wio....Jak leciał DBZ nikogo nie bylo na dworze...TAK TAK TAK!!! ofc ze są inne anime o wiele bardziej złożone ald DB do klasyka i nikt tego tytułu nie odbierze
|
@pup
Dokladnie masz racje! Za czasow dzieciaka uciekalem ze szkoly zeby obejrzec Dragon Balla na (dawniejszym) RTL7 (Konczylem lekcje o 15 a DBZ zaczynal sie o 14) : - ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie tylko ty... Db byl, jest i bedzie klasykiem ktory nigdy mi sie nie znudzi.. tworcy zapowiadaja trylogie Picolo Saga > Kwiecien, potem Vegeta Saga > Kwiecien 2010 i Freeza Saga 2011... jednak wiadomo jak te trylogie im wychodza, piraci, resident 4 film kreca, spiderman mial na 3 sie skonczyc ale za duza kasa z tego i juz 4,5 krecona =)! Boje sie tylko zeby takie seriale jak dexter czy inne pily nie sklonily kogos do nasladowania tego typu zachowan... Ktos obejrzal DB i skoczyl z 10 pietra w chinach bo myslal ze umie latac, za rok lub dwa dowiemy sie ze jest nowy pan ukladanka tylko ze w realnym swiecie :o Obecnie przeprowadzilem eksperyment aby sprawdzic co mnie bardziej szokuje, do eksperymentu uzylem Pily V i filmu Eden Lake, jeden to typowy Gore drugi zas dzialajacy na psychike thriller i musze przyznac ze Eden Lake wypadl w tym zdecydowanie lepiej, wiec jak niemacie co ogladac to polecam EDEN LAKE! :o |
DB ?. . .
Zawsze z kolegą (mieszkalismy w tej samej klatce w bloku) po szkole 1 odcinek u mnie potem drugi u niego i tak zlatywały nam te serie ..DB oglądałem z 4 razy wszystkie serie tak jak RTL7 puszczał w oczekiwaniu na te DB AF którego nigdy nie puscili ^^ pamiętam... zawsze byłem wkurzony bo po ostatnim odcinku GT zawsze zaczynali od poczatku... :| Dobre były pokemony jeszcze :D było tak że pokemony o 15:30 a db o 16:05 jakos tak to lecialo.. i niekiedy ogladalismy pokemony tez.. ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:52. |
|