![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gdzie expić 40 ed ?Informacje są zawarte w profilu.Mam po raz pierwszy pacc'a więc nie jestem zbytnio oznajmiony z expowiskami;/...Mam nadzieję, że uzyskam odpowiedź:) CyA!
|
35 prawie 36 palek 65/45 ;p gdzie by można było nieźle poexpić i nawet trochę zarobić? :(
|
Up>
Fajną kase masz na tombie pod DTD tylko czasem duzo ludzi ;/ |
25 pal 80/65
witam! mam 25 pallka skill 80/65B). 1.szybka kasa exp obojetny (tak very fast zeby uzbierac na boh i blue seta) 2.exp bardzo szybki kasa obojetna. 3. srednio z tym i z tym. Prosze o szybka odpowiedz.:confused:
|
Cytuj:
<zaczkii pocztoweeee>swiatecznee xd |
Cytuj:
|
Gdzie expić 40 lv Elder druid (41 m lvl)
Oraz 49 Master Sorcerer (45 m lvl) Aby byl bardzo dobry exp, ale bez waste. Prosze o napisanie dokładnego miejsca, a nie np. że dragi, chodzi mi o dokladne miejsce i ile tam exp/h i kasy/h. Pozdro:confused: |
gdzie mam expic na 16 lev druid bez pacca
eq:monolight rod,plate set,dark helmet i norse shield plix odp |
@up:
Jak na 16lvl masz problemy, to powodzenia w przyszłości... Z moonlightem roty, dwarfy. Cytuj:
|
A coś żeby było chociaż troche więcej zarobku?
|
Sorc 30lvl 28mlvl
Ragnir helmet, Mammoth fur cape, Guardian Shield, Plate Legs WoCE/WoDecay/WoI(na 33lvl) BPs HMM swojej roboty Gdzie expić na faccu w miare dobrym expem i kaską taką jak na GHostland ale lepszy exp, I potem na na 33lvl z WoI gdzie expić? |
TEraz poecam ci nabic juz ten 33 lvl na ghoust land a potem z woiem na dwarfy guardy exp dobry a zarobek tez niezly.
Sharker |
Exp
2x up
Exp na Undead Cave pod Cyclopami w thais Super kasa lepsza niz na ghostland a exp swietny :)) Pozdrawiam |
Ponawiam pytanie
Gdzie expić 41 lv Elder druid (41 m lvl) Oraz 49 Master Sorcerer (45 m lvl) Zeby byl dobry exp oraz zarobek (bez waste) z profitem ... |
jeżeli razem to raty a jak osobno to tylko cocroache zostają :baby:
zastanawiam się nad założeniem protection amuletu na swojego sorca ( 21 lvl ) narazie mam scarf, i własnie zastanawiam się co byłoby lepsze ?? ten amulet czy scarf ??? scarf to jest 1 arm, natomiast protection amulet redukuje obrazenia fizyczne o około 5% :/ więc co lepiej nosić na cyklopy ??? halp plax |
Cytuj:
|
@up
Wszystko to można zmieścić w jednym miejscu, bo i kasa i exp sa okrutnie przyjemne xD mianowicie chodzi mi o facc tomb pod Mt.Sternum. Zachodzisz na najniższy poziom z nieumarlakami(bez smoków) i klepiesz crypty, mumie, beholdery, ghoule, czasami jakiegoś ghosta więc weź sobie z 5hmm(mi 5 runek wystarcza na 8 ghostów). Skille masz dobre więc z royalkami spokojnie będziesz dawał rade. Można tam wyciągnąć w czystej gotówce z 1,5k/h +przyjemny loot jakieś 2HS, vikingi, life ringi, brązowe szmatki, morning stary, czasami terra rod wpadnie albo inny beho shield;) |
tera ya...
41 kina 65/63 (skilluje narazie do 70) Gdzie pozniej expic z 70 ? Bez Waste Eq:Medusa,K Set,C Helmet,BS i Blacksteel sword,Fur Boots,Platinum Amulet. Server PvP. Prosze o podpowiedzi. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:08. |
|