![]() |
|
DB było jest i będzie największym klasykiem i pionierem wśród anime i nie zmieni tego żadne śmieszne naruto ;]
@edit Oglądał ktoś nową kinówke DB po 11 latach? |
Ta pokemony, ta plaga wpadla do Polski z taka furia ze chyba wszedzie byly tylko pokemony i pokemony zabawki, zetony w czipsach serial na polsacie, ale to jest wlasnie dziwne bo ta mania zniknela tak szybko jak sie pojawila o.o!
@up Swiete slowa :D! |
A ja to zawsze przed pójściem do szkoły oglądam Teletubisie przy śniadaniu:]
|
Cytuj:
Co innego takie produkcje jak Salo, Guinea pig, Cannibal holocaust albo Necromantic. Te filmy sa juz przeznaczone dla bardzo waskiej grupy ludzi, szczegolnie zbokoli, sadystów. No bo i kto chce ogladac film w ktorym na zywo zabija sie zwierzeta dla maksymalnego realizmu. To jest gore ktore siada na psyche, pila to przy tym 84763 odcinek mody na sukces. |
ja gram w tibie dzieki pokemonom na gameboya
|
chcecie poogladac zajebisty film ? to obejrzyjcie "zapach kobiety" naprawde mistrzostwo sztuki filmowej i ta niezapomniana rola al pacino ;]
|
@up
nie ma to jak perfumki ze świeżych pań,co?:D |
Co tak cicho??
|
Hehe, pomyliles "Zapach Kobiety" z filmem "Pachnidlo".
Zapach Kobiety - Pacino jest slepy Pachnidlo - Ziomek urodzil sie pod lada w rybnym xd |
ej pawel ej pawel
|
Jołen w samej osobie! Witam!
|
Wholetrain sobie oglądnijcie :D
|
Prestige - tez bardzo fajne... no i Fight club ten film miazdzy ;]
|
Kompania braci moim zdaniem najlepszy serial
Dr. House bardzo dobry serial Przy pile jadłem normalnie kanapeczki więc nie wiem co w tym filmie (filmach) strasznego a najlepszymi filmami jest seria Gwiezdne Wojny której w młodości (dalej jestem młody ale w wieki 8-12 lat :D) nie doceniałem lecz po obejrzeniu ich parę miesięcy temu jestem pod wrażeniem i nie dziwię się teraz ludziom którzy biegają z mieczem świetlnym i walczą z ciemna strona mocy xD |
gwiezdne wojny tak, lecz james bond tez roxi. jutro na jedyneczce leci :).
|
jak juz piszecie o filmach mozecie podac jakies dobre nazwy filmow wojennych xd typu Pearl Harbor ; >
|
ostatnie 2 czesci bonda (chodziaz tak wiele posypalo sie na nie krytyki) podobaly mi sie najbardziej, a teraz z niecierpliwoscia czekam na nastepna czesc ;]
|
Cytuj:
|
Pearl Harbor fuj fuj fuj xD wątek miłosny zj**ał ten film :P
Szeregowiec Ryan, Wróg u Bram moje ulubione tytuły filmów wojennych :) co do tego że Kompani Braci była tylko jedna seria to jest najlepsze w tym serialu a nie wypuszczenie 18 serii i cieszenie japy tak jak ktoś dobrze napisał że 5 serie Priżon Brejka będzie kręciła ekipa mody na sukces :P Najlepszy Polski serial- Ranczo :D |
kapitan BOOOOOOOOOOOMBAAAAAAAAAAA
to jest dopiero |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:31. |
|