![]() |
|
Cytuj:
K.Jay |
Zgadzam się z Tobą. W tamtym sezonie to istny dramat, 2 sezony temu już lepiej, ale i tak - w tym jest kredka, jak narazie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mniejsza z tym. Dzisiaj Chelsea z Manchesterem. Nie chcę siać defetyzmu ale Chelsea Ancelottiego złapała wiatr w żagle. Jeżeli na boisko wybiegnie ten Manchester z meczu z CSKA, ciężko będzie o dobry wynik. To jest jednak liga angielska. Oczekuję świetnego widowiska. Swoją drogą, wczoraj spodziewałem się świetnego widowiska po walce Wałujew - Heye. Mam nadzieję, że limit rozczarowania na ten weekend juz wykorzystałem. |
Cytuj:
|
Przyznam, że boję się Chelsea - przez ostatnie lata nigdy nie towarzyszyło mi takie uczucie podczas meczu właśnie z nimi... Nawet w finale LM.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Down Oj, zależy pod jakiem względem, bo ja bym tak nie powiedział (może od Henryka, a raczej aktualnie na pewno). Warty jest jednak o wiele więcej, z innych powodów. |
Cytuj:
Ibry, Messiego, Henriego :baby: |
Technicznie jest znacznie gorszy od nich, ale nadrabia ciężką pracą w polu.
|
Imo - in my opinion.
Imho - in my humble opinion. To i to poprawne. ^^ @Mafuss Cytuj:
K.Jay |
Cytuj:
:cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Berba-kadabra to czary i magia
Sekretem jest przepis na z Lamparda sok Spoko-maroko, kij Drogbie w oko Gdy Diably zwyciężą, dla Ruska to szok Zobacz sam! Pełno w gaciach ma Terry cham Bo United cały świat już zna Wpierdolą niebieskim! Wpierdolą niebieskim! Dzisiaj rano oglądałem dwa odcinki Gumisiów, a tu teraz czytam takie coś :D |
atletico 2 - 3 Real
\o/ |
dobra panowie jeszcze 30 min i będziemy przeżywać mam nadzieję piękny mecz ; )
|
Cytuj:
@Pomoc United Widzisz Yoh, ja miałem rację, co do tego, jak wygląda w najmocniejszym zestawieniu. Valencia - Fletcher - Carrick - Anderson - Giggs Tak grają dzisiaj, a ja wymieniłem tak: Valencia - Fletcher - Anderson (Carrick) - Giggs ;* @Down Weś wą, tu też Yoh spamuje, ale to nie temat o polskim hh. |
http://www.youtube.com/watch?v=SO4LyKd-Hws
Oh, how I wish For soothing rain All I wish is to dream again My loving heartLost in the dark For hope I`d give my everything Oh how I wish For soothing rain Oh how I wish to dream again Once and for all And all for once Nemo my name forevermore |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:04. |
|