![]() |
Przeciez to jest tylko gra ja sie nie lamie z powodow glupiej gry ktora jest tylko dodatkiem do zycia zeby zabic wolny czas:P
|
Cytuj:
Btw masz takie zajebiste pvp <marzyciel> szkoda ze ten 60 sorc cie zabil :/ |
szkoda tylko ze zabija tak duzo wolnego czasu :/
|
HAHAHAHAHHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH AHAHAHA gRATULUJE Laenhahaahahha 05 2007, 11:54:39 CEST Died at Level 155 by a hydra hahahahahahahaah |
Hm... no cóż zdarza się ;) Dobrze że chociaż nie przejmujesz się tym :)
|
@Drizer~
Jest n00bem => gra na non pvp wiecej chyba nie trzeba mowic :) A co do moich starych to zawsze mi powtarzali ze trzeba karac zydow(ciebie i reszte ****i) dopuki zyja! Hail Wizja! P.S: jestem z in flames jak by kto pytal ;p |
hydry stone golemy no i oczywiscie orc spearmany sa z vision ^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@all
Zaraz wpadnie Hegemon i zamknie Wam thread ;'p @Laen, no szkoda tych 2 dzisiejszych gleb, ale w koncu wszystko jest do odrobienia =) |
Cytuj:
myslcie co chcecie pozdro Reloop kieruje to do ogolu, nie urazaj sie :p |
Pewnie Laen walnie tlumaczonko, że też prąd ;)
@offtop Cyrillus - niedługo derby ;)) @edit Comment:Officially owned, curteosy of Twistah and co. Thx ;** Hacked bye |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
rasizm jest jak żydzi.... .... nie powinien istnieć. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Van Rebelion
Jun 05 2007, 02:52:20 CEST Killed at Level 94 by a demon skeleton of Net-Bone Chyba już wiem kto mnie hacknal... |
Cytuj:
Jest n00bem => gra na non pvp wiecej chyba nie trzeba mowic" to nie pisz about drizer tylko about roger, ale i i tak sharujesz z chomikiem :D |
"@Drizer~
Jest n00bem => gra na non pvp wiecej chyba nie trzeba mowic" Wychodzi na to ze Imargam (twoj aIdol) jest taki jak ja, tez ma postac na Guardii (non pvp) jak i na pvp :> Tirveliusa |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:04. |