Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Wojna Ng vs LS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129412)

Yamanouchi 17-08-2007 15:21

Thadev.. a kiedy mialem napisac posta skoro wczoraj sie dowiedzialem o tym calym axio i ze myslicie ze to ja? a ze nie mialem tu konta to je utworzylem wczoraj..

jordanm 17-08-2007 16:03

To nie Yamanouchi jest axiem. Yamanouchi jest moim RL, spotykam sie z nim bardzo czesto, ja mu wierze, to nie on. Poza tym on nawet nie zna jakis osob z nebuli. Do tego Axio ma napisane w lokacji Toruń i wiek 17. A yamanouchi ma 16 lat i mieszka w Opolu Lubelskim. -.- Wiem ze macie mocne dowody, ale wg mnie ktos sie na niego uwzial i po prostu chce go wrobic. Wierzcie mi lub nie, ja jestem pewien. Dlaczemu ktos niewinny ma stracic postac przez wasze domysly?

Dedalek 17-08-2007 17:41

Post niejakiego Enverox z dnia 03-05-2007, 11:19(Temat - Obsidia ...., str 440)
Cytuj:

Ostatecznie może to byc ( jeśli w ogóle ten Axio ma 60+ pala ) Yok Yaa. Wygląda na to, że padł od "jednego ze swoich" i się zniechęcił do grania
Niestety nie pozostaje mu nic innego jak wyzywanie na forum
Odpowiedz Axia90 z dnia 03-05-2007, 15:19(Obsidia .... str 442)
Cytuj:

myslcie sobie co chcecie to ze mam podobny nick to jeszcze o niczym nie swiadczy a poza tym ja mam 60+ a tamten gosciu ma 50+

Nick Yok Yaa, jakby nie było, podobny jest do Yamanouchi.

Bez odbioru.
Porucznik Borewicz follower.

Slayer-Nuddle 17-08-2007 18:59

Ktos tu kiedys podejrzewal ze to Axel'Apocaliptic. Chcialem rozwiac wszelkie watpliosci bo to ja :]

@thadev
Zbiegi okolicznosci sie zdarzaja i pewnie prawdziwy axio teraz klepie sie po glowie co on narobil albo smieje sie bo znowu komus hunta zalatwil.

Czy on rzeczywiscie bylby taki glupi zeby mowic jaki lvl ma jego postac? Wiadomo ze to debil jakich malo ale czy az taki?

Asmit 18-08-2007 01:04

yamanouchi pokazal mi swoje dane personalne

miasto lublin, czyli sie nie zgadza, ale z drugiej strony w grze mowil ze jest z jakiegos opola dolnego czy cos takiego

wiek 16, czyli sie zgadza

nie wiem, ja nie chce robic komus przypalu, wiec go zostawie, a jezeli to naprawde on to w krotce to pewnie wyjdzie

Makaveli88 18-08-2007 05:37

Patrze z boku i jestem przekonany ze axik jest madrzejszy i cwanszy od was wszystkich.
I ma racje co do ludzi o ktorych sie wypowiada.

Shandowsky 18-08-2007 06:03

Wg mnie to Yama xD
Teraz sie wydalo to juz jego kumple angle na forum sie pojawiajo : to nie onnnn :S

Ps. Lubie Venisusa, mimo ze stracilem lvl, pomaga mi ;p Bedzie ci zapamietane i wynagrodzony ty moj stanislawku nieokrzesany

PS2. Jade na wakacje :S Wiec shandow ridixx nie bedzie robil pg przez kilka dni :S zeby nikogo to nie zdziwilo to uprzedzam :S

PS3. Mam 100+ chara ;p ale nie gram nim bo juz mi sie znudzila ta profesja xD

PS4. Robie new chara xD tzn zaczne robic jak wroce z wakacji zrobie pg bede mial 200lvl i jak mnie ktos wkurzy to wojna bedzie

PS5. Mam na imie Kierowca Mechanik, Mam domek drewniany, mam wojewodztwo olsztynske

PS6. Jestem wierzacy i praktykujacy

PS7. Chetnie kupie palka 100+ xD

jordanm 18-08-2007 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Asmit (Post 1608979)
yamanouchi pokazal mi swoje dane personalne

miasto lublin, czyli sie nie zgadza, ale z drugiej strony w grze mowil ze jest z jakiegos opola dolnego czy cos takiego

wiek 16, czyli sie zgadza

nie wiem, ja nie chce robic komus przypalu, wiec go zostawie, a jezeli to naprawde on to w krotce to pewnie wyjdzie

nie opola dolnego tylko lubelskiego, to jest 50 km od lublina, gdzie yama chodzi do szkoly

Nedomanus 18-08-2007 15:51

ale jakos axio ryja nagle zamknal nie? yama~~ jak huj...

axio90 18-08-2007 16:41

ej ale naprawde chceccie mnie zabic ? za to ze pisze prawde ej ? X(X(X(
"myslcie sobie co chcecie to ze mam podobny nick to jeszcze o niczym nie swiadczy a poza tym ja mam 60+ a tamten gosciu ma 50+" :evul::evul:

poklócily sie geje z nebuli, pozabijaly okradly, pohakowali. A tacy podobno honorowi byli, tacy wszyscy za jednego a jeden za wszystkich 8o8o tacy zgrani, tacy na ventrilo, a jakie pvp mieli 8o8o
Muahahhahahahahha Muahahhahahaha HAHA
mam was w dupie, szukajcie i huntujcie geje :cup::cup::cup:

bez bota i szarowanie jestescie niczym, co ja pisze :baby::baby:
teraz z botem i szarujac tez jestescie niczym, robie na was rzadka kupe i obsikuje zoltymi sikami. Noby z nebuli, zlodzieje, szarerzy, boterzy, zdrajcy friendow i wieczne pro by mannow i Imhreey.
8oB):]:p:baby::cup:

Van007 18-08-2007 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shandowsky (Post 1609163)
Wg mnie to Yama xD
Teraz sie wydalo to juz jego kumple angle na forum sie pojawiajo : to nie onnnn :S

Ps. Lubie Venisusa, mimo ze stracilem lvl, pomaga mi ;p Bedzie ci zapamietane i wynagrodzony ty moj stanislawku nieokrzesany

PS2. Jade na wakacje :S Wiec shandow ridixx nie bedzie robil pg przez kilka dni :S zeby nikogo to nie zdziwilo to uprzedzam :S

PS3. Mam 100+ chara ;p ale nie gram nim bo juz mi sie znudzila ta profesja xD

PS4. Robie new chara xD tzn zaczne robic jak wroce z wakacji zrobie pg bede mial 200lvl i jak mnie ktos wkurzy to wojna bedzie

PS5. Mam na imie Kierowca Mechanik, Mam domek drewniany, mam wojewodztwo olsztynske

PS6. Jestem wierzacy i praktykujacy

PS7. Chetnie kupie palka 100+ xD

wiekszego idioty niz Ty nie spotkalem,i pewnie nie spotkam.O ile sie nie myle nie dawniej niz pare tygodnii temu pisales posta,ze tibia to strata czasu,ze masz jakis tam egzamin,ze temu sie poswiecisz.Naprawde nie jestes wstanie zyc bez tej gry?:|

Van007 18-08-2007 16:47

Yok Yaa o ile sie nie myle,pochodzi z Szwecjii,mam racje?

Zywi 18-08-2007 16:49

Axio90 to jest debil jakich mało ... Do Taera nic nie mam ; p A reszta mnie nie obchodzi jeżeli będzie się szykowało coś w strone Axio90 lub jego charów msg me pls : ) Chętnie pomoge ; ]

Romas1 18-08-2007 20:35

Od kilku dni wszyscy pisza o tym axio a ja siedzie cicho bo niewiem kto to jest i nieznam problemu ; d

Ktos mi wytlumaczy szybko : <

Makaveli88 18-08-2007 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Romas1 (Post 1610089)
Od kilku dni wszyscy pisza o tym axio a ja siedzie cicho bo niewiem kto to jest i nieznam problemu ; d

Ktos mi wytlumaczy szybko : <

Po krotce chodzi o to za Axik powiedzial to co wszyscy wiedza i wszyscy mysla o pewnych graczach na Obsidi. Ci gracze i ich przydupasy sie poobrazali i chca sie teraz zemscic.
To cala historia.

Dedalek 18-08-2007 22:04

@axio90
Selling brain

.:Boixos:. 18-08-2007 23:04

Yok Yaa to na 100% nie axio ;)

Arha 19-08-2007 02:23

A ja wam powiem. . . Buy 10 Bp's of uhs, 5 might rings i wywalone mam xDDDD :cup: :cup: :evul: :cup:

Zywi 19-08-2007 09:13

A makavelli to gey partner Axia i chce mu wcisnąć się w dupe jak nikt..
Makavelli czytasz ten temat od początku bo zdaje mi się chyba że nie. Jakbyś czytał wiedziałbyś że on nie tylko mówi prawde ale także najeżdża na ludzi bez powodu więc nie pier*ol że ktoś się komuś podlizuje bo jeżeli on by był taki cwany że mówiłby prawde to jeszcze by się przedstawił bo zachowywać się jak dziecko Neo to nawet jak widać Axio potrafi ; ]

Slayer-Nuddle 19-08-2007 15:04

Axio to moj bog :*

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:08.